Parlamentarni izbori 2023.

1. а двери прошле избире прошо захваљујући нестору а сад попушио оволики курац

2. Bulgakov
    Čestitke cari na Nestoru. Skidam kapu za prognozu.

rispektara bulg pravicemo koaliciju zaedno milos poks nestorijanci sa vuckom

3. Sam ti reko

Jebiga
    I dalje mislim da nema sile mora da su krali i sakom i kappom

4. To je to srbi, ješćete bube i bićete srećni

5. Sto opet dovodi do----mora motka

6. Kako prošla Šešeljuga?

7. како су ове чеде и остали ретарди скупили 10к гласова мрш у курац
    радуле пропо чим је ушо у дил с борхан тадићијем

8. balkan info ima eksplodira lolo, obj dobra vest sto je nestor napravio ovakav rez, daje neku nadu za neke druge elemente

kampanja bez para, bez reklama vs svinjarija po medijima glupih spotova kretenisanja, antiglobalsiticka prica sto i jeste obj problem srpske politike a ne ko ce prvi popusiti kurac usa amabasadoru

9. шешељ око 1.2 ја мсм

10. melkijades
    Kako prošla Šešeljuga?

muče debelog coveka, prosli put kad je puko rekao kraj necu vise izlaziti narod me ne treba al masinerija prejaka

11. Jel ima onaj link sa lajv rezultatima ko sto je bilo za precednicke

12. Au znači Vojo golden shower dobio, lepo. Nije da nije zaslužio pod stare dane.

13. E a đe nam je Saša Jovanović?

14. ali secam se u nekoj od emisija pre izbora bosko i zavetnica "prema nasim istrazivanjima mi smo na dvocifrenom broju glasova" xaxaxaxa uzeli 2% davim se

15. Jebiga
    I dalje mislim da nema sile mora da su krali i sakom i kappom

al pajsad ovo, svi su znali da ce se krasti, svi su znali da je igra neregularna, da su uslovi neravnopravni i opet svi izasli da ruse vucka. Jbt objektivno je da se max bojkotuju izbori da se ogoli beda

Ovo def znaci da treba da se menja opozicija a ne vucic

16. хахахахахах давим се и ја

17. Nestorovic ojebao, mislim ja sam prvi poremeceni antivakser LOL al cak ni ja nisam glasao za njega, medjutim cinjenica da je peti na listi je stvarno dostignuce, da ne govorim prepisavanje ovih starih politicara i jebivjetara.

Sto s druge strane samo pokazuje koliko narod ustvari nema za koga da glasa, da nismo okupirana zemlja pa da nam dodje neka nova licnost koja samo ima osnovne kognitivne sposobnosti i naravno da se ne lozi na neka drugosrbijanska sranja, pobijedio/la bi sa pravih 90% fazon.

18. dacic isto razocarao, doslo mu glave ono "premijer" a brnaba i lgbt lobi ne prastaju

19. чуј овог бојкот избора тако је
    супер су прошли наши на косову бојкотом

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.