Parlamentarni izbori 2023.

1. objektivno je da se max bojkotuju izbori da se ogoli beda

Ogolila se negde i ovako. Ok je ovo, da se prebrojimo, da je normalan deo opozicije stao zajedno u istu kolonu imali bi nekih 37% čak i u ovakvim uslovima. To je ok.

2. Scouser
    ali secam se u nekoj od emisija pre izbora bosko i zavetnica "prema nasim istrazivanjima mi smo na dvocifrenom broju glasova" xaxaxaxa uzeli 2% davim se

uzeli pare ljudi malo se iskiselili sutra će svi zaborave

3. Na biračkom mestu u Vašingtonu ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima odnela je lista "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane"", sa osvojenih 56,74 odsto glasova.

Hahahah kakav gigachad mastermajnd moras da budes da odes hiljade i hiljade kilometara od Srbije i onda glasas za Vucica i pisas po narodu

4. Scouser
    dacic isto razocarao, doslo mu glave ono "premijer" a brnaba i lgbt lobi ne prastaju

Pa očekivao đembeli da će biti tas na vagi, što je i bilo realno. Pa da ucenjuje da bude premijer. Al ga ispušio. Što je delimično neka satisfakcija za sve nas.

5. Ogolila se negde i ovako. Ok je ovo, da se prebrojimo, da je normalan deo opozicije stao zajedno u istu kolonu imali bi nekih 37% čak i u ovakvim uslovima. To je ok.

nije melk jbg, ovo je neuspeh, jedina target meta ti je vucko i ti na tome fejlujes celu kamapnju pri tome najbedniji politicar u novijoj istoriji.

obj danas ako nekog oces poseres pricas o vucicu i nema sanse da ne budes u pravu

6. Drago mi je što sps umire polako, nadam se da sledeći put budu srs lvl

7. Hahahah kakav gigachad mastermajnd moras da budes da odes hiljade i hiljade kilometara od Srbije i onda glasas za Vucica i pisas po narodu

a jbg sta znau ljudi tamo vrv slusaju i mileta

Скелетор
    Drago mi je što sps umire polako, nadam se da sledeći put budu srs lvl

nema tu smrti dok je javnih preduzeca

8. 18 партија било на изб

9. nema tu smrti dok je javnih preduzeca

I palme

10. uzeli pare ljudi malo se iskiselili sutra će svi zaborave

taj rad, sad moraju da cimaju nestora za koaliciju da prezive, ne znam kako to ide nakon izbora, imaju 2% bukv su gotovi, misa vacic im dise za vratom

11. Opaa, evo na rts-u kažu nestor je kao beli preletačević, samo hoće duže da traje.

Lepo sam ih raskrinkao.

12. ххахаха бели ретард, нестор дингоспоw

13. Pa očekivao đembeli da će biti tas na vagi, što je i bilo realno. Pa da ucenjuje da bude premijer. Al ga ispušio. Što je delimično neka satisfakcija za sve nas.

ogromna satisfakcija brate, posle sramnog rezultata boskica ovo mi najvise razgalilo srce

14. Opaa, evo na rts-u kažu nestor je kao beli preletačević, samo hoće duže da traje.

tilmo verue da je rts javni servis svih gradjana lolo

15. Braćo šta je sad iduće, oće li ga rušiti na ulici narod il idemo na iste ovakve izbore za jedno dve i po godine?

16. идемо на изборе са још јачим партијама

17. Braćo šta je sad iduće, oće li ga rušiti na ulici narod il idemo na iste ovakve izbore za jedno dve i po godine?

Ovaj ce da krade izbore dok ne krenu opet bageri ka bgu

18. Gledam plače ozbiljna opozicija, nismo imali medijskog prostora bla bla...

I onda fođe Nestor koji potrošio 12k evra na celu kampanju i ojebe sve.

19. evo melk dobar savet, zaboravite lepo te vlazne eu snove jer je vucko preuzeo evropsku ideologiju, bukv nemate sansu ni na jednim izborima osim ako vucko krene da pravi sranja i da ga zapadni partneri puste niz vodu.

Al vec su otresli true demokrate sa vuckom kad nisu smeli, jer su znali da ce ovaj psiho kvalitetnije da radi posao. Bukv nemate sansu nikad ovakvi kakvi ste jebiga

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.