U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Vidiš da kikinđanski musavac sendvičar Cara agituje za Nestora već danima, ko zna kojekuda sve po internetu. To je trojanski konj koji će da premosti BG i pojo vuk magarca, sve ostaje isto ko i pre.
true
woah woah woah
ајде сазнајте кое курва иза вучића
Cara bukv. https://i.ytimg.com/vi/7KNdKEyuoso/maxresdefault.jpg
haha ismejah se i na melkov post, nista braco serbi sretno vi bilo, mene se zgadilo kad sam video ovog blavora mandica pored vucica kako se sav zarumenio e mu pas na majku skaka
Evo Vučko kaže Nestor odlučuje, ako ode protiv njega izgubiće SNS Beograd.
pusi kurac majmune jedan drugosrbijanski nabijem te na kurac retarde nisi za normalan razgovor dugo sam vec teo da ti kazem da si debilcina sad je idealan momenat
ајде сазнајте кое курва иза вучића
a be ne li je ona što bio snimak kako ga puši na dvoicu
Staša Stojanović
ne mogu da utvrdim sa stopostotnom sigurnošću jer mi puca kurac koja god da je kurva u pitanju
:)
Realno sad može da nas spasi jedino da Putin izvrši invaziju na Evropu.
јесте сташа изгледа
Ne djeluje mi ko staša
Staša
zakurac se maša
i pobednik izbora je: NESTOR
gubitnik je: DRUGOSRBIANCI
Nije lepo ako trolujes u ovakvim trenucima caro, ljudi su ogorceni i razocarani
Jbg mora da padne ispišavanje po ljudima koji veruju da će zlo da se rešava na miran i civilizovan način. Kad pogledaš realno, svaki tipa deveti punoletan čovek je za sedmicu, a tu je čitava grupa nekih ljudi udruženih u koaliciju. Da se ne lažemo.
a odakle ti to da je nestor vucicev trojanac?
drugosrbijanci mislili da ce da sruse vucica pa im sad kad su ispusili(niko normalan nije ni ocekivao nesto drugo)svaki kandidat=vucic
ne trolujem
i treba da budu razocarani jer ono u sta oni veruju vucic je vec sazvakao i pustio u promet davnih dana, nemaju sansu
bukv sto sam i ranije rekao, koja je razlika izmedju sns politike i kvazi opozicije. Isti motivi, iste zelje, isti pravac. Vucko ih preuzeo bukvalno.
aj dajte nesto drugo jebala vas evropa
Nestor prošle izbore bio uz boška kao podrška (skeč), učio zanat i na kraju ukro poso dverima hahaha bilo bi zanimljivo da ostane neutralan ako je to moguće jer jbg, sns te zove to se ne odbija