Parlamentarni izbori 2023.

1. a da to je zbog rasipanja glasova.trebali su svi da glasaju za srbija protiv nasilja.zato su besni

2. Evo nestor upravo sada rekao da nema sanse da ide s opozicijom jer su njihovi stavovi antisrpski a da sa snsom ima sanse za dogovor

3. hahahah sta uradi nestor mamu jebo

4. kaze meni jedan nemoj za nestora rasipaju se glasovi glasaj za tepicku.ja reko pre cu onda za vucica.

5. немој несторее умрећу

6. a odakle ti to da je nestor vucicev trojanac

Jok čovek ušao u politiku sa časnim namerama pod stare dane. Nestoru glavu tražili jer je ismevao virus, morao posle izmišlja one redove zmaja i kojekakve kurce da se pere od tih ozbiljnih tema. Sad pošto smo potrošili Belog, Đilasa, Jeremića i Sašu Jankovića, mora neko da odradi posao i odvuče glasove, ne može ni Ivica jadan sve uvek da odradi, viš da mu pada popularnost, kao i Bošku, šešelju itd. Nestor simpatični čikica doktor, lep osmeh ima i bele zube, rekli bi ljudi jurodiva budala. Poslužiće.

7. Evo nestor upravo sada rekao da nema sanse da ide s opozicijom jer su njihovi stavovi antisrpski a da sa snsom ima sanse za dogovor

naravno.vucic makar malo balansira nije ko ovi-hile reci nam sta da radimo

8. Sad pošto smo potrošili Belog, Đilasa, Jeremića i Sašu Jankovića, mora neko da odradi posao i odvuče glasove,

cela ova spika pije vodu al da je nestor odvukao glasove opozciji nema poente (nestor na hepiju za ruse protiv vakcina ovo ono) nema logike bukv

9. pre ce biti da je pokro dacica

10. trebali su svi da glasaju za srbija protiv nasilja

jsno, to ti je ko DOS pre 20+ godina, jer jedna kolona ima kakve-takve izglede. Realno i ti ljudi su fejspalm, svi sem Zelenovića negde, njega gotivim jer je moje govno a znaš kako kaže veliki šaman strejtdžekin džarastafaraj, moja mi govna najmanje smrde. Ništa dobro, nećemo njih, ostaju ovi aktuelni i ćao zdravo do sledećeg cirkusa.

11. TRESLA SE ZEMLJA RODIO SE MIŠ

12. JEBE NESTOR TAMO DE PRDIŠ

13. Ma to što Nestor priča na hepiju je nebitno. Nestor inače vrhunski lekar i opasne glave se leče kod njega, vode decu na preglede itd. Uostalom Đoković hoće centar onaj da otvara sa njim, nije Nestor bdala, al realno mogo Acika da ga ostavi na cedilu nakon korone, jer koji će mu, samo ga kompromituje. Morao da odradi slobodiu i licencu Nestor, ništa nije džabe.

14. Sad kaze nece ni sa vuckom, petljanac pravi ovaj nestor jebo li ga cara

15. koliko se ja secam nestor je samo bio protiv onih mera i vakcinacije.i bio je totalno upravu.nije pomoglo ni jedno ni drugo.svako je dobio virus, umirali vakcinisani..

16. био је против ти хвакцина које ничему не служе

17. Da Lab ali kao čovek na poziciji koja nosi odgovornost, isprdeo se po virusu zbog kog su se ljudi nakon dve nedelje zaključavali u kuću na po 5 dana i realno umirali. Morao snosi odgovornost za to naravno, ali sačuvali ga.

18. Veseli se uz nase stare pesmeee

Srbija da stane ne smeee

19. ео добра пичка иза томе филе ааа

20. мелк не пишите глупости

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.