Parlamentarni izbori 2023.

1. ako je nesto dobro vucic uradio to je sto je sklonio te idiote kesica i ivanovica sa nac frekvencije da ih ne gledam vise i sto je razjebo ono ustasko leglo b92 i od njega napravio svoju propagandnu kuckicu, svaka cast precednice kuca da ti peva

2. I kuj ga glasa loooooooool

Al bukv vcrs kmecanje gde god sam gledao, opozicija kmeci na nestora vucko u sasvim drugom planu kmeeee nestor nas je sve sjebao, sjebao demokratiju trojanski konj nestor unistitelj

3. kukaju na nestorovih 5%, psihicko zdravlje naroda me zabrinjava kmee, a to je dobar deo ljudi ko ti i ja sto vidimo da je cela politicka scena jedna velika lakrdija, pa iz nekog bunta glasaju za nestora. mnogo je veci problem 95% glasova ostalim supcima i to pri sasvim solidnoj izlaznosti, kamo srece da je vise dobio nestor, morali bi supci da se uozbilje malo, a ovako jos imaju fore da teraju po starom

4. eeee moj *urac, valda ce nas nestor primiti u partiu kad postane neko da se i mi ovajdimo il smo pak ona naiva gde nas je vucko odradio preko nestora videcemo kace proda u skupstini i lokalu

5. mozda je plan da se proda tek kad skroz preotme birace patriotskim strancicama lol

6. hahahahaha smeem se kao nestor humel jasa konfirmue danski humor

7. niko nije glasao iz bunta za MI.nisu nestor, ljepojevic, pavic,pavlovic itd neke budale pa da se glasa iz bunta za njih.da je narod malo pametniji bili bi ispred sps-a.zasto neko glasa za dacica i palmu nije mi jasno.katastrofen..

8. cemerna depresivna kurcina, kad na tviteru citam njega ili antonelu rihu imam osecaj da su na ivici samoubistva

Sad videh urac, jest malo u depri al covek zivi negde u sremskim selima, mislio sam na to da je inteligentan i duhovit, ima i harizmu, vrv mu je jeremic dodatno isisao zelju za zivotom pa se dodatno primeti i na twiteru

https://twitter.com/dmisic/status/1736508471577629101

svidja mi se kako prica, narodski, samouvereno, ovo je covek koji ce hilu reci ne a posetiocima sa planete x da

9. kaze obradovic: pobedili smo u nedeljicama, tako gde su ljudi egzistencijaln ugrozeni aaaxaxax

10. Ovo je zadnji put da glasam Dveri, stvarno više nema smisla.

11. Vanzemaljci su prosli kroz Dveri od planete x do ravne zemlje i usput se popisali na nju

12. Pitanje za caru.
    Pošto sam grdno pogrešio u proceni rezultata Nestora na izborima, otišao sam na sajt "Mi iz naroda" da bih se podrobnije informisao o njima pošto o Nestoroviću znam samo na osnovu korona-priče i teorija zavera.
    Međutim, tamo uopšte nema stranačkog plana i programa, nikakvih tekstova da pročitaš, samo neki video-klipovi, a meni je smor gledanje jutjuba, a posebno ne mogu da slušam topao i mekan Nestorovićev glasić.
    Na osnovu nekih linkova vidim da su od Dveri prepisali stavove o Kosovu, sankcijama Rusiji, Evropskoj uniji i Natou. I to je sve... Ništa o korupciji, kriminalu, nepotizmu i partijskom zapošljavanju, uzurpaciji medija, problemima u zdravstvu, sudstvu, obrazovanju.
    Verujem da to sigurno postoji u tim video-zapisima pa bih zamolio caru da ukratko prenese čime su ga pridobili - šta to oni novo nude na srpskoj političkoj sceni i na koji način planiraju da se uključe u rešavanje pomenutih problema?

13. Da sumiramo presek do sad:

Izbori su pokazali da se u Srbiji generalno dobro zivi, osim u Beogradu gde je uglavnom ok ali bi moglo da bude bolje, ali verovatno nije toliko dogorelo da se izvezu bageri jer vlast pokrala glasova taman da ostane sve na isto, trpece se.

To, i da 1 od 20 ljudi u Srbiji je ideoloski teoreticar zavera, ne samo onako u prici. Toliko je protiv establismenta da bi hteo da progura svoju pricu da bude establisment.
    Zanimljivo bi bilo porediti sa svetskim prosekom.

14. Međutim, tamo uopšte nema stranačkog plana i programa, nikakvih tekstova da pročitaš, samo neki video-klipovi, a meni je smor gledanje jutjuba, a posebno ne mogu da slušam topao i mekan Nestorovićev glasić.

tebra, oni sto citaju nisu ciljna grupa. moras ulozis dobro vremena da gledas bićute, nemoz tek tako procitas nesto pola sata, i informisao si se.

cak i ako ima teksta nekog, mora da bude u videu to.

15. Presek je taj da je masa klinaca od 15-20 godina u fazonu aha, dobro, ovo će zauvek ovako, odoh ja polako možete i bez mene.

16. sto se nestora tice, evo iz glave da pogadjam kako tih 5% dobija glasove:

1. ne eu, blize rusiji
    2. ukini nevladine organizacije, sorosi napolje
    3. pare u poljoprivredu i porodicu
    4. kosovo je srbija uvek i zauvek
    5. vojska da se kurcimo, al ne obavezna jer tako ces odbijes sve muske patrijote
    6. nesto sa kim nestor doso, anti-establisment, vakcine uticaji, to ne znam bas, povezano sa 2

aj nek neko proveri sta sam promasio ili propustio

17. Celt, ako je tako, jadno je. Čekam caru da me uputi.

18. ma jok idemo u eu samo treba jos malo da sacekamo.naravno da ne u mrtvu eu.ovi iz spn kazu da su pobedili lol hoce da se ponove izbori.pa pre cu da poverujem u tacku x nego u to

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.