Parlamentarni izbori 2023.

1. To što se ljudi tiče - žvala kad je u pitanju, da ne bi njega, vijali bi nas pre dve godine sa špricem da nas bodu u bulju a KiM bi bio bar za korak bliže otcepljenju, tako da i od ovog pak ima neke koristi.

2. Tako jbt ajmo koju lepu o vucicu a ima ih. Nije ni on naredio sve te afere koje su se desile. Ako neko zna kakvi su ljudi oko njega on to zna najbolje jer im je razredni staresina.

3. Obj ne bi bio vucic ni na 5 min kada bi morao. Prezajebana pozicija, sve retardi oko tebe koji bi nesto da ukradu a ti treba da ukomponujes sve te faktore i da cirkus funkcionise plus moras da se pravdas svima mogucima. Obj pitanje je el ima bolje osobe za takav manevar u srbiji. Da ima ovaj bi vec bio smenjen

4. Hahah al sapic se targetuje kao krivac za los rezultat u bg a mejmun dsovac juce presao u sns da bi postao gradonacelnik loooooooool

5. Sve to stoji, al to treba skupština ministarstva institucije da rade svoj posao najbolje što mogu a ne one man army
    AV je predsednik države, vrhovni komandant tačnije, i po ustavu kao takav daleko premašuje sve nadležnosti kojima se bavi a bavi se sa sveee

6. Eeeee drzava sto to bese. Mi smo protektorat to uvek treba imati na umu

7. Jedini protest od početka Vučićeve vladavine koji je stvarno postigao svoj cilj je bio onaj protiv lokdauna, što je istovremeno bio jedini protest gde su išutirali svu "opoziciju" i nisu slušali nikoga. Nije slučajnost.

Al prate se Đilasi, Ćute, Mirani Pogačari i ostala govna, a onda prava misterija kako je Vučić sve jači

8. jedan od razloga sto opozicija redovno pusi na izborima su i te price o "krezubim srbima", kao i ovi danas izlivi rasisticke mrznje prema srbima iz reulke srske. nije to nista od juce. sns bar javno ne vredja malog radisnog srbina and this is how they win elections

9. i uopste kako se opozicija obraca narodu potpuno elitisticki nije ni moguce da za njih glasa prosecni srbenda u zadovoljavajucem procentu, vec iskljucivo neki snobovi, ljudi koji su utripovali da su neka velicina, razni mediokriteti i oni koji su iz nekog pomodarstva protiv vucica, a ne zato sto su politicki nesto svesni

10. za 4 godine, a mozda i ranije, nestor sa sajkacom premijer srbije B)

11. sns bar javno ne vredja malog radisnog srbina

Ne vredja ga al pisa po njemu u svakoj mogucoj prilici

Avg radisni srb bi lajk:
    https://media4.giphy.com/media/TdRWuQlaiDARWYCatW/giphy.webp?cid=6c09b952zsib8fpe7dy3w5sfxxghjo5zs2bgaa9enpk1k3hs&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.webp&ct=g

12. znam ja to, pricam o komunikaciji

13. Pa sta el ocemo gradjansku srbiu ili srbiu radisnog znojavog seljaka koji cepa vinograd

Drugosrbijanci na njihovu veliku zalost su vece seljacine od vucicevih botina

14. eeeee moj urac bice bolje na sledecim izborima kad vucic poveze jos 40-50 afera

15. sela sve praznija, a mi sve veci seljaci. kako to? - sto bi reko vojko fau

a ne, onda se krene sa pricom koja si generacija beogradjana i slicne gluposti

16. https://twitter.com/carlosdpjackal/status/1736535867064209489

gledaj ovog degenka. sta je ovo, pokusao da baci neki skechic kao jahahah koliko je propo lik, ovo je lav pajkic nivo

17. Ako se neko pitao sta su drugosrbianski komicari kesic ivanovic su terminologija ima svoju dubinu

18. Al prija kako kmece majmunare bacaju odvratnu vucicevu pobedu u sasvim drugi plan. Aboliraju mejmuna direkt

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.