Parlamentarni izbori 2023.

1. Kažu vazduh u bg-u danas prezagađen. Neka ga, neka sedi sa onom malograđanštinom tamo u smradu i govnima još dve tri godine, za bolje i nije LOL

2. Vucic muuudro pomerio racune za posle izbora a sve uplate izvrsio ranije, podmitio srednjoskolce sa 10k i penzose sa 20. Pri tome struja ide gore 10% kakva prepicka lol

I sace njega da rusi tamo neki djilas, ljudi aj uozbiljimo se

3. Čuo sam šta se desilo prijatelji

4. Realno Vučićevo bezumlje < Bezumlje u kom Novax ne može da igra turnir jer nije šatovan.

5. de je sad jevropa da kae dosta je bilo nasilja totalitarnog rezima nad slobodoljubivom vecinom nema ih da zakmece da kae ponistavajte te kradene izbore

6. Pokušao sam da odgledam, nisam baš mogao do kraja.

Ja jesam, evo da ti prepricam lektiru ono ok kapiram pricu nemamo svi isto misljenje i postujem sta covek prica, u sustini ono sto sam sinoc pisao, zamena jednog gospodara drugim, nece biti ljubim ruke Hile nego ljubim ruke Sergej bratiska i to je to, prosecni srbo koji se lozi na dzipa, viski i cigare vs srbo koji se lozi na vodku i ladu, prvi je drugosrbijanac drugi prvosrbijanac i prvi mora da prihvati da je drugih trenutno vise xd

7. Ajde bre svi znali da će sns ubedljivo da pobedi ponovo, nisu ovo bili izbori pred 5. oktobar

8. To možda za 3 godine tek. Možda

9. vazduh u bg zagadjen, bosanci koji glasali pobjegli nazad za focu, banjaluku i ta tvoja sela a na vracaru muk dok se pije dojc u magli

10. Ako ovde bude dobreo doće odma milion migranata tu da živi, dakle bolje da bude gore.

11. Dok min 15% redovnih sns glasača ne pređu na drugu stranu iz ovih ili onih razloga, nema šta tu da se bilo ko nada.
    A do tada će bar još min 15% ideoloških glasača da ne kaem penzosa da prestane da daje glas bar regularno lolo i to će biti to.
    Pod uslovom da sadašnja opozicija nikako ne oslabi, al slaba šansa za to

12. Biće ovako sve dok Vučić nema čega da se uplaši.

A nema čega da se uplaši, jer ja moram da budem na poslu za najavljene proteste XD

13. E da i Čić da nije dobio prošle izbore, već neki poluevropejac, uveli bismo Rusima sankcije pa bi gas i struja otišli gore za 600%, i to da pomenemo.

14. stranka koja se izmedju ostalog zalaze i za legalizaciju marihuane imace min 5% na sledecim izborima, garant

15. Zapravo drug Čić nije

- uveo obaveznu vacu
    - uveo nas u kletu fašističku eu
    - uveo sankcije Rusima
    - izručio KiM
    - naselio migrante
    - ne trebaju nam još uvek vize kad putujemo u Segedin da kupujemo salame i sireve

16. е когА зАима она риба иза додика није та СТАША него нека љубица вранеш има ИГ добра пичокара зхвалите ми касније

17. Ok je ovo sa vuckom samo malo da procisti svoje redove tj da dovede u red mejmune najbolja stranka lolo

18. I onaj usrani N1 da se zabrani/nikad ne dodeli licenca da nikad ne ispiraju male srpske mozgove globalistickom usranom pricom vec da ta spika bude rezervisana samo za drugosrbijance koji bi da budu deo SvEta i glume neku EliTu KrugA dVoiKe

19. Dobra Ljubica, alalvera Vuzi

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.