Parlamentarni izbori 2023.

1. poenta je da stranke i treba da budu iskarikirano ideoloske, kako bi razumeo i onaj najgluplji sta predstavljaju, ali vlada treba da bude skup razlicitih ideologija, i tako da se pravi neka razumna sredina koja manje-vise predstavlja trenutnu volju gradjana.

to je parlament.

u srbiji imas jednu stranku kojoj je ideologija vlast. i ne mozes da je sklonis jer je ideologija jaka, i vole je srbi, a nemas institucije koje ne dozvoljavaju da postoje grupe koje imaju iskljucivo vlast za interes.

samim tim mora stalno da se menja, kako ne bi oni glavni polagano presli u tu ideologiju kao sto hoce.

2. A zašto Celt da ne damo kojekakvim Pejakovićima, Boračorbama, Brankokockicama i Lazaristovskima da se pokažu ko su i šta su? Pa nije juče milion i kusur ljudi puškom bilo naterano da glasaju za ovo zlo, učinili su tako jer su pizde i govna. Sutra da žvalavog ubije infarkt, ti ljudi i dalje ostaju pizde i govna i tu nema pomoći, može dođe ko oće i vlada kako oće, oni se neće promeniti.

3. kmecte se kmecte drugosrbijanci silno ce kmecanje da bude

danas protesti, moracemo silom da zbacimo diktatora ne ido ovo vise majku mu i ravnozemljasi se povamirisali samo mi normalni uvek najebemo

4. Pitanje za caru.
    Pošto sam grdno pogrešio u proceni rezultata Nestora na izborima, otišao sam na sajt "Mi iz naroda" da bih se podrobnije informisao o njima pošto o Nestoroviću znam samo na osnovu korona-priče i teorija zavera.
    Međutim, tamo uopšte nema stranačkog plana i programa, nikakvih tekstova da pročitaš, samo neki video-klipovi, a meni je smor gledanje jutjuba, a posebno ne mogu da slušam topao i mekan Nestorovićev glasić.
    Na osnovu nekih linkova vidim da su od Dveri prepisali stavove o Kosovu, sankcijama Rusiji, Evropskoj uniji i Natou. I to je sve... Ništa o korupciji, kriminalu, nepotizmu i partijskom zapošljavanju, uzurpaciji medija, problemima u zdravstvu, sudstvu, obrazovanju.
    Verujem da to sigurno postoji u tim video-zapisima pa bih zamolio caru da ukratko prenese čime su ga pridobili - šta to oni novo nude na srpskoj političkoj sceni i na koji način planiraju da se uključe u rešavanje pomenutih problema?

msm da je pitanje glupo izuzetno.
    Ne radi se o politickoj partiju nego pokretu koji otvara sansu da u nesto izraste, u sta ce izraste videcemo al sad su dobro krenuli i solidan posao rade. Vrv i jeste bolje sto se ne ponasaju kao klasik partija nego grupa lica koja detektuju smrad kako kod vlasti tako i kod false opozcije za koju vidim i celt navija i misli da bi donela neki prosperitet u srb, al posto nece narod da ih izabere doci ce devedesete jebiga

5. Ajd daj neko onaj klip gde Nestor priča o vanzemaljcima i ostalom.

6. Келте, лако је срати из удобне Швице и минимум стреса, дођи да се злопатиш с нама па кењај. До тад најкрезубији жвалоњин фан који је остао овде има већа морална права од тебе да серенда. https://vukajlija.com/forum/teme/76500-parlamentarni-izbori-2023?strana=38#post_4191087

7. msm da je pitanje glupo izuzetno

Respekt što odgovaraš i na izuzetno glupo pitanje.

otvara sansu da u nesto izraste

solidan posao rade

Ok, znači sve je u domenu velikih očekivanja, a šta će biti - ostaje da se vidi.

detektuju smrad kako kod vlasti tako i kod false opozcije

Već viđeno. To isto i Milica zavetnica detektuje još od pretprošlih izbora, na tome joj se i zasnivala izborna kampanja.

8. i sta ce to pokaze vidi neStOriAnCi pLanIrAju presele na mars fazon. Solidno povrsno gledanje na nekog ko je za vreme globalne pandemije radio kontra szo u skladu sa svojim uverenjima. Vrv bila prectava da bi se danas desilo ovo

(NAROD MU POVEROVO SAD NAS ZAJEBO U VUCKOVIM SAKAMA JE)

9. Ne radi se o politickoj partiju nego pokretu koji otvara sansu da u nesto izraste

koj ce kurac u izborima i parlamentu onda?

A zašto Celt da ne damo kojekakvim Pejakovićima, Boračorbama, Brankokockicama i Lazaristovskima da se pokažu ko su i šta su?

ko voli nek izvoli jebeno. ja da sam iole neka javna licnost, i da imam neke sanse, ne bi mogli puskom da me nateraju da se provlacim kroz ta govna. mogao bi da iskoristim uticaj da podrzim ili popljujem nekog, ali nema sile da bi stajao u trenutnoj situaciji kao vodja bilo cega da se poserem po svom tom ugledu ili cime vec da sam napravio godinama.

cenim da vecina ljudi razmislja tako.

10. LesTaT
    Келте, лако је срати из удобне Швице и минимум стреса, дођи да се злопатиш с нама па кењај. До тад најкрезубији жвалоњин фан који је остао овде има већа морална права од тебе да серенда. https://vukajlija.com/forum/teme/76500-parlamentarni-izbori-2023?strana=38#post_4191087

apsolutno me boli kurac dal imam moralna prava da serendam. ko i svi vi ovde.

naravno da nemam. nit sam glasao nit trenutno imam nekog preteranog interesa u svemu tome, da se ne lazemo. mogu samo da pricam sta mislim da bi vam bilo bolje, al ako nece niko to, nemam apsolutno nikakvu dalju zelju osim tog serendanja.

i glasao bi mozda, al ovde prijava tipa istice pre 3 meseca, nisam ni znao tad da ce glasamo, dok nije pocelo ovo sa medijima.

11. Već viđeno. To isto i Milica zavetnica detektuje još od pretprošlih izbora, na tome joj se i zasnivala izborna kampanja.

nije uporedivo jbg zavetnicu porediti sa nestorom bukv ronaldo-perica ognjenovic lvl

koj ce kurac u izborima i parlamentu onda?

ne znam i ja se pitam, vrv je trebao da izadje na pijacu da se dere sa tezge

12. https://pbs.twimg.com/media/GBlFmj1XcAAjuOS?format=jpg&name=medium

ipad bato, zna se sta valja, jest da je prozapadno reptilsko djubre al dobro sljaka, onaj R-Phone zabada posle 2 dana, ne moze otvori vuku

13. aj nadji ga de vozi ladu nivu i pie votku

14. gledam mentalno razgibavanje, utonuli u zemlju nakon rezultata izbora jedva pricaju i nekom im upravo poslao poruku "Srdjane i Marko - prestanite da KMECITE" xaxaxaxa umro sam

15. Evo da dam glavne zamerke za nestora sta drugosrbianci ne mogu dokuce: mogao je da izadje i na proslim izborima kad je bio u naletu posle korona plandemije pa dao bosku da ga zastupa koji se prodao davnih dana (znao je), zatim bio je u spo i ds, bio je pomocnik ministra u slobinoj vladi, dalje na balkan info su napravili bukvalno posao gde nestor voli da je u centru paznje kao i ostali gosti bukv algoritam de se lozi masa na alternativni hajp, pri tome Balkan info ima zabranu da se kenja o vucku direktno teša jos ranije objasnio da su vucicev medij. Osim toga ima I drugih kanala gde su gledani, I da nema Balkan infoa vrv bi bili slicno popularni nema tu sumnje al evo to je zamerka

a o ravnoj zemlji vanzemljacima i najsmesnijem virusu moras biti solidan mentol da to uopste uzimas za ozbiljno i primarno relevantno

16. aj nadji ga de vozi ladu nivu i pie votku

i ovo tek sad vidim, nisam pratio coveka nisam znao ni da je u prici za izbore

e onaj link sto je poslao urac, korektno..sad sam malo istrazio, ima ozb glave pored sebe nestor bar gledajuci te titule sto nose, bukv ne kapiram kako to tek sad vidim, pratio sam solidno, sharovica, youtube kanale, one izborne debate sve zivo i nema ga nidje

youtube ni jednom da ga preporuci, algoritam propo

edit

zatim bio je u spo i ds, bio je pomocnik ministra u slobinoj vladi

L000L

17. biti deo slobine vlade moze samo da mu sluzi na cast, veliki plus i omiljeno od mene https://www.youtube.com/watch?v=kglT4CFCh5g

ovo sa spo nato-cetnicima i ds je problematicno, ali verujem da je bio naivan i imao dobre namere

18. that's the way she goes

19. e onaj link sto je poslao urac

Pokušao sam da odgledam, nisam baš mogao do kraja... Skontao sam da priča o rešavanju korupcije za 6-7 meseci i raskidu sa stranim bankama, ali nije da me je baš ubedio da se to tako rešava. Kao neće biti hapšenja prethodnih korumpiranih već će postaviti na ključna mesta svoje ljude koji će oformiti svoje timove i rešavaju korupciju za 6 meseci.
    Malo je prejednostavno, ali ajde da vidimo kad dođu na vlast.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.