U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
zavrsava se klip krece neka random epizoda nikad izvini sa mocnim labusom u gl ulozi
Sto se uopste okupljaju kad nemaju muda da udju
Ako Nestor ispoštuje šta je rekao i zaista uspe da opstruira gradsku skupštinu ima da uradim ice bucket challenge pred carinom kućom
jebace upisano na saitu su svi dogovori takve vrste tradiocionalno postovani deo tradicie subkulture
obj od nestorianaca zavise ponovljeni izbori u bg ako pajsad TrUe nacIonAliSti poks dss i milosh francuz ne udje u dil sa vucicem a nestorianci ostanu dosledni
Milica i Boško da li su živi i dalje ili večeraju sa braćom Jugović upravo
Priča tito - odem ti ja u nemački štab, suza suzu stiže, dreknem kroz plač - drugovi, eno mi ga Ranković i Moše štrajkuju glađu, će pokrepaju siroti...I tako smo vam deco oslobodili zemlju od okupatora.
Ovaj u fazonu - šta je pičke sad vam nije smešno
https://ocdn.eu/images/pulscms/MTg7MDA_/fdaec5b877d4e61885535bdb21308e68.jpg
cekamo jutro da neko ode stavi mariniki ljeb u crevo ne mora da iede samo to da se uradi
hahaha evo i sapic kmeci da bi drugosrbijanci sad mogli da se sete kako nestor i nije bio toliko los za vreme korone ahahahah
jao nestore dogovori se sa drugosrbijancima samo da prihvate nlo i avax narativ kmejmuni lololo
Jel može neko da mi objasni svrhu tog štrajka glađu? Zapaliće narod pa će doći da se bore? Čić će da se sažali i prizna da je pokrao? Intervenisaće Evropa?
kmecanje bez ljeba u crevu je namenjeno iskljucivo zapadnim ambasadama i zastitimo zenska creva feministickoj organizaciji kako bi neko reagovao protiv vucka
slamka spasa bukv
i šešelj je štrajkao glađu pa su mu dali da sam sebe predstavlja. ali drugi je to mentalitet, nebalkanski.
Evo videćete koliko sutra, Olja Bećković drži vremensku prognozu nad maketom ploče - ravne zemlje koju nose male kornjačice iz šolakovog ekskluzivnog terarijuma
nema nista od strajka gladju, miki demantovo kaze sutra mi slava moram da jedem hahaha
Šešeljuga izdržala tipa tri nedelje mislim, svaka mu čast. Ovi ako se ko Boškić predomisle za dva dana, mogu da se pozdrave sa politikom. Kad nisu pozvali na staru dobru kuku i motiku, sad mraju da ne jedu do daljnjeg, kad su već krenuli u poduhvat.
seseljuga izdrzao 12 godina u hagu i prevalio dva komata kancera opasan meimun seseljuga
evo ga slika lololo https://i.postimg.cc/SnH0WdMy/0-04-04-3fd2587f57b6b5c7074c8d033cd90588a90d350db496d5e21c869926.jpg
i naterao ih da pojedu sva govna koja su izasrali, jebo im majku svima (razlog zašto mi je drag čovek), počevši od hansa polcijusa pa nadalje.
I karali ga Bosanci u zatvoru davno pre kad ga je tito stavio tamo, zato ih je omrzo toliko bio. Pričala mi devojka jedna iz tipa druge - treće ruke pre par godina.
da jbg seki bio najmaldji dr /mr u ex yu mada citao sam negde da mu je dr teza bila neko teško smeće