Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
citao sam negde
:citao u drugosrbijanskim medijima:
Teča moj išao u školu sa njim, ne u isti razred doduše. Kaže da mu je sestra bukv. ista kao on lol, samo se ova još i tukla sa ljudima bila. Pogana neka familija.
ma daj urac bas se n1 fazon bavio seseljevim doktoratom
urac, obj, ko je poi tebi veci politicar, sloba ili seki odnosno koji je veci patriota
neko mu je kritikovo doktorat da nema veze sa pravom nego da je neka politicka glupost, mislim da je taj procitao samo naslov
ali i ja sam procitao samo naslov, tako da ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem
ma jok, cuo sam u internim nekim krugovima sace setio da je budalastina.
vrv tako sude i za ove haska kokoska ustaska morka knjige gde sude samo po naslovima lolo a niko ne cita
sloba se vise potvrdio, caro, mada i seselj je u hagu dokazao spremnost i na licnu zrtvu, a dobro se pokazao i kad je trebalo pomoci izbeglice iz hrvatske tu su se radikali dobro pokazali
caro, a cesto se to cuje i od tih analiticara po luksemburskim medijima tipa n1, nova ili kod hrvata i bosnjaka kad pricaju o seselju osporavaju mu nesto doktorat, al to nisu ozbiljne glave uglavnom
paz jbg urac ne znam el retardiran ili nije ali pretpostavka jeste da takav mastermajnd nije napravio neko super delo vredno nekog daljeg pominjanja cim se vataju ljudi za to.
msm niko ne spori seseljuginu inteligenciju vec delovanje, al obzirom na kratke rokove ukupnog studiranja i cinjenice da je mentor vrv hteo sto pre da ga se resi kao i ostatak profesora gde je on njih propitivao vrv da tu nije bilo nekog velikog dela. Na to mislim
moguce, kazem ne znam nisam cito mu doktorat. ali ispratio sam mu celokupno sudjenje i da je doktor stvarno jeste, ne mogu zanijekat to
*urac nam je ozbiljan seseljavac i radikal/slobin fan evo cisto da se zna takvi danas glasaju za nestorijance
“Dobro je poznato da je na pravnom fakultetu u sarajevu najteže otvoriti vrata”
- Vuk Drašković tokom nadmetanja sa Šešeljem na temu ko je veći Srbin, ‘97
(https://m.youtube.com/watch?v=gcn265Pmegw&pp=ygUXRHJhc2tvdmljIHNlc2VsaiBkZWJhdGE%3D)
https://i.imgur.com/1uGjvFx.png samo crveno-crna koalicija srbiju spasava
eeee da nam je sait bio aktivan tada i net postojao smoleman&co ne bi pricali sta bi prcili na onlyfansu nego na palmi dok baba hrce u sobi pored
draskovic ovde rasturen od gudre lol
jbt el radio osim palme ove projekte neko, bila je tu studio b pardon al u tom nekom periodu
ne secam se da ovakvi bulsitovi isli na rts
Eo iz prve ruke, zaboli nas kurac za seseljev doktorat lol
Lik bio najbolji student na pravnom fakultetu u sarajevu (nasi drzavni fakulteti jebu mame i dan danas kao i tada) i sta tu ima da se osporava, problem kod seselja je taj sto se ne drzi one da prica o cemu zna nego voli da laprda i kad nesto bas i ne zna i onda ga uzmu u debatama zukorlic ili čanak
ovo ti je rts caro, predizborna debata
rec je o doktoratu koji je odradio u bg nije teo se smara na seoskom faksu