U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
cak mogu da kazem da vucic to donekle i manevrise dok bi drugosrbijanci zna se sta vec uradili okrenuli CiVilIzOvAnOm SvEtU jer tu nam je mesto
Brt u jednom trenutku nestor mora da prelomi uz koga će jer je očigledno tas na vagi ili ako neće izbori se ponavljaju, tu nema treće.
trece je 2 preleta u sns
msm da nestor ima kapacitet da odjebe bg izbore da bi dobio jos vecu popularnost. to bi bio dirket udarac za sve one koji normalan narod smatra da su retosi i privuce jos vise ljudi u pokret, izigravao bi integritet, ostao bi dosledan bez obzira na dalje poteze i sta ce uraditi naknadno. odlicna prilika za dodatnu navlakusu ili true odluku kako god
tipujem da nije supcina da proda na prvu ipak je rec o iskusnom ravnozemljasu
cekamo da im ponestane para da ne mogu da placaju ove parazite.cim nestane kinte gotovo.do sad su mogli da stampaju koliko su hteli ali ako dolar izgubi vrednost tu je kraj.sad je vec kazu rekordno pao.
bio bi dobar bust za rejting pokreta da se zbog nestorovog ne i jednima i drugima ponove izbori
ponovice nestor pa nije se juce rodio
bracula nestor bukv prepametan loorkovao godinama pre nego sto je dosao u politiku kad je docao prepametan decko gazi ko smoklja na vukajliji lololololo
mislim da su nestor i ekipa usli cista srca i sa najboljim namerama.kako kaze pavkovic-politika ne sme da bude karijera.tako nesto..odjebace ih sigurno.idu ljudi svojim putem pa kome se svidi svidi kome se ne svidi i ne mora.delima ce da pridobiju ljude
DA
takoe labe ocigledna situacija, bukv kao da si ekipu sa kartanja u penziji dovukao na tv i jucub da palamude sta znaju iz zivota jer ljudi vole slusaju takve stvari koje nisu mejnstrim krindz, u medjuvremenu se povezali krenuli sa nekom spikom nasli zajednicke interese.
zvuci kao pocetak kvalitetne serije
Ako ostanu dosledni svojoj neutralnosti na potencijalnim ponovljenim bg izborima tu sad postoje 2 mogućnosti, prva je da im glasovi ako je određeni broj dirigovan od strane snsa budu zavidno manji jer ovima škripi, ili drugi scenario da su tru neutralni i da će na izborima dobiti neznatno veću podršku od trenutne koju uživaju. Tipa još 2-3 mesta u redovima.
Ako bude scenario 1 ko što misli vrv ovih 60% što glasali, onda cara da pojede svoje gomno.
Ako bude scenario 2, onda skidam kapu carimiru starom troldžiji i pružam ruku najiskrenije ala vera batke fazon, imaš karton stele artoa ozb
ne znam melke de si ti u medjuvremenu fejlovo vrv previse citas n1 i pratis pogresne fb stranice gde puno kmece
jok nestor da krade pod stare dane da bi setao roleksa i vozio besnaja kola.meni takav scenarijo nerealan.jos kad bi ubacili mila lompara, brdara i jos neke likove.ko bi im smeo na crtu.dacic i palma bi odma stavili katanac
Mislim da je glavni problem kao i za vreme pandemije, lakše je da neko drugi misli o meni pa čak iako se to pokazalo potpuno nepouzdanim - nego da se ja suočim sa bolnom istinom.
brdara i ducija simonovica i imaju moj glas dok su zivi
Realno bila bi fora da se Nestor povuče i pusti ove da se dovate za gušu. Od čega nema ništa naravno, neće žvala ponoviti šanse nema. Što je i dobro vrv, ispizdeće narod dodatno i onda nema više da se lažemo kako će izborima nešto da se menja.
samo starije ljude u politiku, ovi mladji nauce se na lopovluk a neko ko ceo zivot bio posten tesko da ce pod stare dane da se cima sa tim
vid ako budu ponovljeni u bg ili kad bi potencijalno bili ponovljeni na nivou cele zemlje nestorijanci bi dobili sig jos procenata plus u ovom trenutku zbog ukupnog hajpa
opet ako izbojkotuju bg koaliciju sa sns to je isto true momenat i svakako bi porasli i na tim izborima jer je ocigledno da su dOSlEdNi
ono sto je def da nema sanse jeste da na ponovljenim bg izborima rezovi budu slicni sadasnjima iz razloga kontrole i sveprisutnosti, svi bi dovukli svoje resurse u epicentar bukv pretvorilo bi se u male izbore za parlament. bg je uvek sustina u tom smislu prva promena se tamo desava a obj jeste da su drugosrbianci trebali ovaj put da uzmu bg, al je pokradeno hahaha
zajebana pozicija al pajsad NESTOR se pita lololo
+100
dodao bi ljude od karijere sa nekim "legenda" statusom makar bio ravnozemljas