Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ovi desnicari jos i najdefinisaniji program imaju
pa i marijan risticevic je bio dosmanlija svojevremeno
Pa da
hahaha bukv najgori deo populacije al spreman na akciju
znaci propitivanje o programu i kritike pa to je isto kao i ovi ili oni sto pricaju vec vidjeno itd onda nemaju smisla i samo je do toga ko je zaista spreman sta da sprovodi
nece 70 posto da izadje nikad..nasli nestoru jos jednu manu, nema iskustvo u politici.pa ni odgovarajuci fakultet..sad odjednom to problem..nema sanse ni nestor da nas spasi..ok jeste najbitniji korak da se spreci da ti stranac upravlja zemljom ali mi smo 100% zavisni.demokrate su se davno pobrinule za to.plus nemamo ljude koji mogu sve da pokrenu.ima zemalja koje su u 300 puta boljem polozaju od nas pa imaju gomilu problema.sta onda mi da radimo.nasa jedina sansa je da velika i mocna drzava bude uz nas, da nas gura.to bi jedino htela rusija, kad bi bila u mogucnosti..mi sami da se izborimo nema kurca.
nema kod nas parlamentarizma pa da glasas za stranku koja zastupa tvoje interese i stavove, pa da se vlada pravi kao presek interesa drustva nego se glasa ko ti najlepse izgleda, najpostenije ili jebem li ga sta.
ma nema nigde generalno, utopija je stav da je u bogatijim zemljama bolje iz razloga jer tamo ima vise para. Isti kurac sustina demokratije je takva, da das debilima da nesto biraju a posle radis sta oces i radis u ime naroda.
kakve kurac partije kad usa ambasada vodi glavnu rec sta moze i sta ne moze. ne pitas se nista vec se boris za vlast gde moras da odradis za strance sve zbog cega ti daju podrsku u osnovi, a za tvoje pravis predstavu i paradigmu da bi ih ubedio u kojesta dok ih sustinski eksploatises. sirotinjska spika al true prica
koje bre kritike, samo sam pitao coveka sto glasao za nestora. on kaze nije za nestora nego cek da nadjem... "zbog objektivne spike", tako da sta da ga pitam posle, ako me i dalje zanima razlog nego kazi mi sta je objektivna spika?
bukv onaj kustiricin andergraund treba da se pusta na rts 2-3 puta godisnje na vaznije praznike
ima moju moralnu podrsku nisam bas total picka
mogao je i nestor da obeca 1500e prosecnu platu pa da kao imamo dobar razlog da glasamo za njega.ako cemo o planu i programu tu su demokrate ubedljivo najtanji.oni samo kazu idemo u eu.to je sve.kad stignemo ima da nam svane.
nestor tipuje na rusiju.mada i sam kaze prvo mora da se vidi ko ce da izadje kao pobednik posle ovih sranja.i jedna od glavnih stvari je da se ne dozvoli stranim ambasadama i nevladinim organizacijama da se mesaju.to bi sigurno i uradio.samo to pa je dovoljno
ma ok nista to, nego svi su graknuli sad nemaju sajt nemaju program, vade klipove sta je nestor pricao za vreme korone stvari koje veze nemaju s politikom, napadaju ga vise nego vucica, pa ste i ovde poceli da smarate s tim neki, al dobro ti si samo pitao caru zbog care
jbg, nisu bas najmladji momci, al to su jedini novi ljudi koje imamo ili nisu jos kompromitovani, a nije ni nestor kompromitovan osim sto je malo infantilni veseljak pa voli nekad da prica neverovatne price, ali u sustini nije ni on nista od tih gluposti pricao u kampanji a ni u emisiji aktuelnosti. bukvalno prva opcija na ovim izborima mi je bila apstinencija, a druga da glasam za njih, jer ovo ostalo sve treba oterati sto u penziju sto na robiju
to uvek postoji kao opcija. kakav je to plan, kako se to izvodi?
oces da najuris diplomate, ili da zabranis da pricaju ili kako god? uvek imas opciju da ne slusas sta ti kazu, ali oni prvo nude, pa onda prete, nalaze nacine da uticu na ljude.
to je celi posao ambasada u drugim zemljama.
samo sto usa boli kurac nas ambasador kad im salje protesne note, al kad americki posalje vucicu papir na kom samo stoji slika kako sedi milosevic u hagu, dobije paznju.
ne zivi se u vakumu. to nije plan i nikakvo resenje. uvek mozes da ne slusas. ali ne mozes da zabranis nekome da prica. mozes samo da najuris diplomate iz zemlje, a to nije bas neko realno resenje.
oces da najuris diplomate, ili da zabranis da pricaju ili kako god? uvek imas opciju da ne slusas sta ti kazu, ali oni prvo nude, pa onda prete, nalaze nacine da uticu na ljude.
sustina ove nestor spike teoretski jeste da se pokrene narod iz ovih 45% sto ne izlaze recimo i ostalih koji prepoznaju a glasaju za nebitno koga trenutno, nezavisni ljudi bukv, da se stvori drustveni pokret koji razume situaciju a gde strana ambasada nije dala blagoslov da se ta i takva vlast forimira gde ce prvi majmun ici zajedno sa opozicijiom na igranku i poklon jednom godisnje
treba neko ko je van dila, to je poenta
kako su demokrate kurvinski izbegavale da odgovore da li bi uveli sankcije rusiji.i sta bi sa tim, jel smo umrli sto nismo uveli...da okomili se na nestora.rasuo im glasove.smrc smrc
nemojte mesati to sa korupcijom i podmicivanjem. to nema veze odakle je, moze i jovan iz prijezdica i dzon iz kentakija da podmicuje politicara nesto, oba su jednako losa.
ovo, da kazes nekome kako ce tvoja drzava da reaguje na potez neke druge drzave je nesto poprilicno standardno i za to mora da postoji neka spoljna politika.
sve sto mozes da uradis je da ne slusas. ali onda prihvatas onaj drugi deo dila "ako ne". i to je to.
nije to neki plan. nemojte slusati sta vam kazu ameri slusajte vise ruse. te ti ga plan.
mi i treba da uvucemo ruse ovde vise da se krljaju oko nas sa satanistima kao oko neke kurvice to i jeste sustina.
Ovi opet pozvali ljude sutra u 6 valda da se okupe i protestvuju, jbt, ja sam nekad pre i verovao u ta mirna rešenja.
mogu vucica da ucenjuju ali nestora bogumi ne.sto kaze cara to i jeste poenta.nece nestor da ih najuri samo nece da radi sta mu kazu.podrzi ovo, podrzi ono, uvedi sankcije tome, uradi ovo.nestor ce samo da kaze ocu boli me kurac.i sta ce oni da urade.nista.