Parlamentarni izbori 2023.

1. Ovaj Nestor je ili vrhuski trol koji kapira kolko ga je usralo u životu i jebeno uživa u tome ili prolupali čilkos, koji bi u svakom drugom scenariju stajao
    ispred drakstora u pocepanim patikama na -5 i pio pivo.

Ali koji je od ta dva, stvarno nisam pametan....

2. Njemu i danas ultrabogati dovode decu na preglede i ostalo, Nestor vrhunski lekar izgl. A zašto bismo jednom lekaru uskratili pravo da ima kojekakve ideje i teorije? Ako ćemo negde ozbiljni da budemo, skroz nezavisni nećemo biti nikada, ostaju i ruski i švapski uticaj ovde zauvek. Eu nas naravno neće, a ni mi baš ne bismo tamo. Ono što realno možemo je da

- sačuvamo KiM na neki način
    - namolimo ljude da se jebu i prave decu, da nas bude više
    - ne zaratimo
    - podignemo malko standard ako je moguće

3. Možda čovek i jeste vrhunski lekar. Ne znam.

A zašto bismo jednom lekaru uskratili pravo da ima kojekakve ideje i teorije?

Ne uskraćuje mu niko, samo ne treba da ga slušaju van njegovog polja.
    Čovek može da bude vrhunski lekar a spektakularna budala na svim ostalim poljima.

Ne zanm zašto ljudi imaju tu potrebu da ekspertizu određenog čoveka sa jednog ljudskog polja delatnosti prenose na sva ostala.
    Uh ti si dobar glumac, ajde kaži mi kako da glasam.
    Ti dobro prebacuješ loptice preko mrežice, kaži mi da l da jedem mesa.
    Ti si ok pedijatar, ko je sagradio piramide.

4. Melkore dobar je on lekar, nek ti objasni sve sad od turšije do nuklearne fizike.

5. nego kako melkore, slusaj strucnjake iz svoje oblasti za sve

sto onda mene ne slusas ovde, svako misljenje bi trebalo da mi bude ko sveto pismo tebi tom logikom.
    stavise, vise imam priznatih referenci od nestora, sa ovo godina sto imam.

ovo

- sačuvamo KiM na neki način
    - namolimo ljude da se jebu i prave decu, da nas bude više
    - ne zaratimo
    - podignemo malko standard ako je moguće

mnogo lepo da se kaze to ali:
    1 ne moze sa 3 zajedno lagano
    2 ne moze sa 4 zajedno lagano

sve se svodi na kompromise jebene.

jer isto tako mozes da:
    - se jebes u dupe i da ti se svidja
    - ne budes peder

na papiru.

6. Nestor ne sme lupa o politici a vucic djilas i ostali moze jer su kValiFikOvanI

Cek jbt zar politika nije nesto o cemu svako moze lupa, zamisl zabrane glasanje sirom srb jer ljudi nisu kvalifikovani za to

7. ma lupaj o politici koliko hoces, imas pravo da lupetas do mile volje.

al imam pravo i ja da kazem da seres. i nekom ko da argument "pa pametan covek, strucnjak, pametno prica" da kazem da ustvari jede ta govna

8. Jbt koji kanal wtf?

hah a vidi komentare, ovaj mali se slikao sa onom pavusom iz sns, njihov covek izgleda, ja reko nasli nekog dusevnog bolesnika sa ulice

9. dzaba je to, onom kom namenjeno je video vest i to je to.

10. haha obrisali 5 univerzuma a "slucajno" bas tu srbi imaju hegemoniju nad planetom

11. Nestor ne sme lupa o politici a vucic djilas i ostali moze jer su kValiFikOvanI

Podlo izvrćeš. To niko nije reko, niti mu iko ovde zamera lupanje o politici. Može da jede govna kolko oće i da se uzme čak u razmatranje to što kaže. Politika je takva tema.

A ova buncanja o vanzemaljcima i džinovima isto može kolko oće, samo ne vrede po pičke ladne vode, ikome ko ima dve sive ćelije koje nije još ubila rakija.

12. hahha podlo izvrtanje i zamena teza jeli

Ne uskraćuje mu niko, samo ne treba da ga slušaju van njegovog polja.

Ni djilasa van vazduhoplovstva, vucica van prava itd itd
    Napisao si glupost samo sam te ispravio

13. Eo jedna teorija zavere lolo

Šta ako su Nestorijanci trojanski konj namenjen baš Sns-u? Odlučno u startu protiv mejn opozicije da se ukloni sumnja, moguća u početku podrška Žvali, kasnije i koalicioni partner, polako prisvajaju simpazitere Snsa i posle godinu-dve tras, postaju 3. najveća stranka u Srbiji sa prisvojenih 20% sinpazitera snsa i plus još x koliko apstinenata, bugarski nož za vučka

Žvalavi be like - rani kuče da te ujede fazon

14. Ni djilasa van vazduhoplovstva, vucica van prava itd itd
    Napisao si glupost samo sam te ispravio

Politika je otvorena svakom punoletnom građaninu, svako može da bira i bude biran, da iznese svoje mišljenje i ne postoje druge barijere, za razliku od struka gde ako hoćeš da voziš jebeni avion moraš da znaš da ga pilotiraš npr
    Funkcionalno nepismeni debilu, ili se bar pretvraš da jesi.

15. Cuj ovog pametnjakovica lol ajde objasni sad kako se vozi bajs

Slusaj majmune ako vec seres o nestoru ili bilo kom politicaru pojedinacno na tom lvl onda to prectavi kao pojavu a ne spiku o pojedincu.

16. Ajde ase, nađi mi post gde je neko zamerao Nestoru kenjanje o politici, a ne o džinovima i sličnim mudima

Slusaj majmune ako vec seres o nestoru ili bilo kom politicaru pojedinacno na tom lvl onda to prectavi kao pojavu a ne spiku o pojedincu.

Nisam ovo radio niti radim, tako da je besmisleno totalno

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.