Parlamentarni izbori 2023.

1. Cuj ovog pametnjakovica lol ajde objasni sad kako se vozi bajs

Hoćeš da kažeš da je radnja vožnja bajsa i aviona na mlazni pogon jednako složena. Slobodan si da pokušaš ovo drugo, imaš moju punu podršku, ako preduzmeš sve bezbedonosne predostrožnosti po druge

2. Ili nađi malo uranijuma pa probaj da napraviš nuklearni reaktor, ima tutorijal na guglu garant

3. Samo u Štutgartu pobedio SNS, vidiš li ovo Vučiću a, klima ti se dijaspora tvrdo

https://n1info.rs/vesti/kako-je-glasala-dijaspora-u-nemackoj-i-zasto-bas-tako/

Najjači utisak mi ovi gastozi iz Raške i NP što glasali Zukorlu, ubedljivo 3. na svim glasačkim mestima

Mada ima i Nestorijanaca, solidna količina

4. Brt ovo je Nestorović bukvalno, samo brže priča i više malo reči koristi

https://www.youtube.com/watch?v=YgGvd1UPZ88

5. Mr no preporucujem ti jednu pajsad setnju da malo porazmislis o nestoru

6. Ja Nestoru ništa ne zameram, negde, da sam pred sedamdesetima, u penziji, odradio karijeru, odranio decu...I ja bih se ponašao ovako. Šta čoveku uopšte ostaje u tim godinama sem da se zajebava i gleda da mu vreme prođe što bezbolnije i zanimljivije? I okupio čovek stručnjake oko sebe, nije da nije

- stručnjaka za poravnjavanje zakrivljenosti na ravnoj zemljinoj ploči
    - stručnjaka za restauraciju oštećenih dimenzija i univerzuma
    - stručnjaka za komunikaciju sa bićima sa drugih planeta
    - stručnjaka za suzbijanje virusa sistemom klatna

Realno ta vlada ne bi bila ništa lošija od buduće.

7. Biće novih ministarstava vidim lol

8. haha cara podlac xd

sad ste zbog ovog skroz izignorisali skeletorovu teoriju zavere

9. Mr no preporucujem ti jednu pajsad setnju da malo porazmislis o nestoru

Caro, u kom postu ovde neko osporava Nestorovo pravo da se bavi politikom, ima politička uverenja i javno ih izražava?

10. Nego jel ovo dvoje neće jedu i dalje? Zamisli upadnem ti na gajbu i iznesem frižider i veš mašinu, i ti mi dođeš pred kuću, sedneš na klupu i plačeš i kukaš i nećeš da jedeš dok ti ne vratim stvari. Jadan ovaj mali što su ga navatali da ih pljuje kako su ga plaćali da pravi haos, ako se ništa ne napravi protestom, samo su mu se džaba usrali u život. Sad mogu da ga uzmu da svedoči pred sudom kako su ga ovi stvarno plaćali, ili ovi da ga tuže za klevetu. Jebote.

11. Brt napisao si da ga ne treba slusati van oblasti delovanja u kojoj je specijalizovan, bukv to je to. Ofc ne treba, al u nista manjoj ili vecoj meri nego bilo kog drugog politicara jer ne postoji strucljak za ovu oblast. Evo ne znam dal sam te pogresno shvatio

12. Pisaju po nestoru sa svih medija, odlican znak da se jos uvek nije prodo. cim krenu da ga hvale znace se koliko je sati

13. Koji auto go im je taj štrajk glađu, 23 posto ste dobili...

14. Daj bre ljudi šta ste se uvatili Care koji moj, da li ste normalni. Cara je, već sam vam 100 puta objasnio, musavi žgaravac bot koji živi od ovoga, kako vam to jebeno nije jasno do sada. Plaćaju ga da zagađuje internet i raspravlja se sa ljudima, viš da svaki dan odradi minimum 5 sati ovde. Na n1 portalu je mislim Bane, ili Mile, tako neka pojava, pitaću pa ću podeliti.

15. haha dajte melku malo paznje celte aktiviraj se jbt

16. Brt napisao si da ga ne treba slusati van oblasti delovanja u kojoj je specijalizovan, bukv to je to.

Jebeš ti mene konjušaru, a?

Politika i nečija profesija nije isto. Bukvalno namerno i podlo izvrćeš iako znaš da to nisam rekao.

Odvratna laž.
    Sramotna laž.
    Prljava laž.
    Laž.

17. Pitam se kakav konflikt ličnosti Cara doživljava svaki put kad mora da klikne na "I'm not a robot" kako bi postovao po netu.

18. iako je ovo jos jedna dogovorena manipulacija ismejao sam se na ovo zgaravac bane sa n1 :D

19. Odvratna laž.
    Sramotna laž.
    Prljava laž.
    Laž.

sry bro za pokusaj prljanja imena cuvenog mr no autora na smesnom sajtu nisam hteo lolo

20. Nemojte ulaziti u rasprave sa njim, dobija više para za te stvari.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.