Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
opozicia preuzima sait krindz stajkue gladiu eee moja srbijo protiv nasilja
Iako mi nije jasna podela na drugosrbijance i one koji to nisu, kad procitam ili pogledam za sta se zalazu jedni i drugi ili sad treci koji su iznikli (nestorijanci, a koji su zapravo vuciceva masinerija kao nekad zavetnici, bosko i francuz), drago mi je sto odmah znam kojoj grupi pripadam, ali zalim sve koji iz nekih razloga( meni nepoznatih i nedokucivih) podrzavaju ostale skupine
Od tih razloga jedino sto mogu da skontam je licni interes i osobinu poznatu kao “picka sam” jer plase se ljudi dosta
I zao mi je sto postoje skupine i podele al ne moze izgleda drugacije
I cigani cutali na derbiju kad su pozvani da skandiraju protiv predsednika, jbg nismo isti
https://www.danas.rs/kolumna/marko-vidojkovic/otvoreno-pismo-nestoru/
top drugosrbijanski humor
jao jao kakvo podjebavanje, fore izlecu u rafalima.idiot se ponasa kao da ima 15 god.sta pise ovaj i ko objavljuje njegova govna ocu i ja da budem pisac a sad vidim da bi mozda i mogo
https://i.pinimg.com/originals/4d/2f/86/4d2f86f48e5d92bdb9d5cc250dc855bc.jpg
https://i.pinimg.com/originals/1f/42/29/1f4229a066cd0b9438a71f9c228cf309.jpg
pravilo broj 1 nikad ne slusaj drugosrbijanca.
obicno izmisle samo jednu laz i ponavljaju je u svakoj prilici sve dok ne postane svima dobro poznata, tako da ce veliki broj ljudi da poveruje u nju.primeri
ako seselj dodje na vlast odma cemo da zaratimo.
kostunica neobavesten
nestorijanci rade za vucica
https://www.youtube.com/watch?v=CdMC1oFax9Y
Opet, ko su drugosrbijanci u politici, ispada da samo sps nije
Drugoplemenici
Dobičete po pizzi
A šta kao ne rade?
Pa što ga ne sruše u Beogradu onda, imaju čistu poziciju? To je Beograd, ne vodi se tu državna politika koja bi ugrozila rešavanje njima bitnih nacionalnih pitanja. Lokal kao i svaki drugi, samo malo veći - ne rešava se pitanje Kosova, ne rešava se pitanje sankcija Rusiji, ulazak u Nato, pristup EU... Nemaš posla sa stranim ambasadama, a opet imaš priliku da u Beograd dovedeš ruske trgovce i investitore, da kreneš u konkretnu akciju.
Da li je teško sabrati dva i dva?
Mi ne radimo za Vučića, ali eto nećemo da ga rušimo čak ni tamo gde imamo priliku za to. Jer, mi ne radimo za njega, ali nismo baš nešto ni protiv. Mi smo samo protiv drugosrbijanaca i tu smo principijelni. I protiv ovih desničara pomalo. Ali nismo protiv Vučića. A nismo skroz ni za njega. Naši ciljevi su dugoročni - da na ponovljenim izborima uzmemo 11% i da sami srušimo Vučića.
A možda samo i ostali troluju kao cara jer nije realno da se ne vidi nešto tako očigledno.
Bane N1 is typing…
brate bulg polako, to je kao kad bi neko rekao evo ti si rekao da ces danas rucati 10 sati je ujutru pa sto ne rucas rekao si da ces rucati
izbori jos nisu ni ozvaniceni, cek da vidimo sta ce oPozIcija da izkmeci, dal ce marinika prezivi, sta hill kaze na to sve skupa. Ne pita se tu nestor bog zna sta
paz kako je hil naredio da se odrzi parada tako i ovo, ako procene da ce vucic da popusi (sto i hoce bez nestora) vrlo verovatno da ce prave nove izbore, jer svejedno je hilu dal je vucic ili djilas, sto se njega tice mogu i u koaliciju. Doduse sns i jeste neka vrsta kaolicije ds-sns
sa druge strane nestor ima legit pravo da bas iz tog razloga sjebe djilasoide i udje sa vucicem al to je onda kraj za njih.
Izjave koje daje vlast i nestorovic povosom protesta su copy paste, svi spominju izvesni pajsad majdan. Pomirio sam se s cinjenicon da vam nije jasno ovo sto bulgakov izneo u ekspozeu, jer nazalost srbima malo teze ide racionalizacija i izvodjenje zakljucaka.
Novi 5 oktobar bukv sto se stalno spominje, sreca pa drugosrbijanci sada nemaju podrsku naroda kao onda, tako da u opticaju je samo pajsad kmecanje i marmunika gladovanje
Nazalost po caru i ekipu koja drka na vucica i njehove projekte, nema nista od ovih izbora jer su nelegalni. Sto je kraj vlasti blizi represija je sve jaca
Krindze, el na republici ili samo bg taj deo nisi kobjasnijo
Svuda brate moj napaceni
Letos kad je bilo sto soma ljudi nije pao jer nema razlog valjan da padne, to sto se delu naroda ne dopada sta se desava nije dovoljan razlog. Sada kada su izbori zavrseni i pokradeni, postoji legitiman razlog. Nije dovoljno da se izbori ponove i kao evo super sve, neko treba da snosi posledice za ovo sto se dogodilo 17. decembra
Meni kao posmatracu sumnjivo sto niko nije cestitao izuzev nebitnjakovica poludiktatorskih (erd i orb), ne znam ni dal se voljeni putin oglasio
Biće da i zapad sumnja u validnost izbora