Parlamentarni izbori 2023.

1. Svuda brate moj napaceni

Odlico, ima nestor pokida

neko treba da snosi posledice za ovo sto se dogodilo 17. decembra

:Side eye dog:

Krindze tebrice rispektara tebi, bilo bi lepo da je kao sto pricas, al taj san je odsanjan pre cirka 20dina

2. Caro, izglednije je da “opet” dodje ovo kirkovo nego da potraju tvoji nestorijanci jbg, nestorijanci su one trick pony, a korona i teorije zavjere su izlizana prica

3. Zapad sumnja u validnost izbora pajsad u momentu kada vucic ne moze formira vlast

4. Ako je vama ok ovo sta se desava i sa klincima koje targetiraju i iznose podatke iz biometrijskih dokumenata, fiktivna prebivalista, glasaci iz bosne, privatna obezbedjenja (navijaci) u areni koji osiguravaju glasanje bosne, vi ste ljudi koji imaju problem s moralom dakazem nemoralni ste ljudi. Al sam se iznenadio kolko vas ima ovde na ovom sajtu

5. Moguce plidu, aj ulozi nesto ko jebac i skeleton da bude zanimljivije jebes ovo rekla kazala

6. Nestor zauzeo mesto milice zavetnice, poksa, boska i francuza, belog preletacevica. I naplatio je do jaja to

7. samo promeni temu ovaj cara seljak kad mu ponestane argumenata

8. krindze moras ulozis nesto bate da bi diskutovali

9. izdao hil drugosrbijance kmeeee

10. Krindžara brate moj po juri i germanofiliji ne znam šta se čudiš za Caru on je cinik bezmudaš i ne stoji iza onoga što priča nikad, ispadaš noob jer te peca

Mene je iznenadio više ovaj urac mislio sam da je ta vrsta polimerizovanih sps radikala izumrla davno, osim ako i on ne pravi samo dramicu radi čitanosti teme

11. unreal je kako drugorsbijancima ovo ne para usi

Ambasador Hil:Nadam se da ćemo završiti sve sa izborima

zaebo vas gayda dobar mu i vucic

12. aj nek neko narani sad marmuniku red je

mejmunika lololo

13. Znaci caro samo da potvrdim ako sam dobro razumeo, tebi je jasno da je taj famozni Hil gazda i vucicu i mariniki nasusnoj, dakle iz tog razloga je besmisleno da se bira izmedju njih pa ti je bliza opcija Nestor?

Kad smo vec kod njega, Nestor na K1 malopre: "Dacic nije smeo da se sastane sa mojim bratom SOJGUOM i mojim bratom LAVROVIM"

gigachad

14. tebi je jasno da je taj famozni Hil gazda i vucicu i mariniki nasusnoj

ne on direktno, hil je psotavljeni namesnik kome se polazu racuni, u ovom slucaju na prvom mestu je vucic a drugosrbijanci hoce da budu čić mesto čića al nisu dovoljno dobri previse kmece

paz znam na sta ciljas, ofc da ne zelim da ruski ambasador radi isto sto i hil umesto hila na sta ti tipujes. Bukv hoces da kazes da je bolje da te jebe americki ambasador nego ruski i to je fazon legit

15. Ako su mu šojgu i lavrov braća, biće da ga je otac ostavio kad je bio mali jer ga ta dva brata uopste ne poznaju

16. ne on direktno, hil je psotavljeni namesnik kome se polazu racuni

Pa normalno logika stvari, to je i smisao ambasadora kao sto samo ime kaze, on je kanal do kog se dolazi do gazde.

Da i ja imam utisak da bi ova grana opozicija uradila apsolutno sve isto na planu spoljne politike, jedino mislim da bi sto se tice unutrasnje politike bili malo blazi, manji medijski mrak, ne bi se visili 24h na TV, ne bi kupovali glasove ovako besramno i ne bi instalirali ovakve satelit stranke, ne bi bilo mahinacije tipa 150 glasova za SVM u vranju itd

paz znam na sta ciljas, ofc da ne zelim da ruski ambasador radi isto sto i hil umesto hila na sta ti tipujes. Bukv hoces da kazes da je bolje da te jebe americki ambasador nego ruski i to je fazon legit

pa ne zelis ali brat sojgu i brat lavrov imaju svog ruskog hila i nestor mu ne bi izlazio iz bulje, ZELJE SU JEDNO MOGUCNOSTI SU DRUGO

17. Da i ja imam utisak da bi ova grana opozicija uradila apsolutno sve isto na planu spoljne politike, jedino mislim da bi sto se tice unutrasnje politike bili malo blazi, manji medijski mrak, ne bi se visili 24h na TV, ne bi kupovali glasove ovako besramno i ne bi instalirali ovakve satelit stranke, ne bi bilo mahinacije tipa 150 glasova za SVM u vranju itd

da bili bi finija varijanta lepse obucena vec sam to negde napisao ranije al koga boli kurac za tim osim krindzare kompleksase, zato ih je vucko i preuzeo bukv

pa ne zelis ali brat sojgu i brat lavrov imaju svog ruskog hila i nestor mu ne bi izlazio iz bulje, ZELJE SU JEDNO MOGUCNOSTI SU DRUGO

Vid, objektivnije je da saradjujes sa rusijom nego sa amerikom po prirodi stvari kako su rasporedjene na pajsad ravnoj ploci. Diskutabilno je sad tu ili/ili

ofc ako si retard i pustis ruse da rade sto i ameri onda si true tard, al nece rus doci da ti cepne teritoriju i instalira nato bazu, niti će ti nametati parade i ostale glupsoti. Ako moras zlo ovo drugo bukv manje

18. al nece rus doci da ti cepne teritoriju i instalira nato bazu, niti će ti nametati parade i ostale glupsoti. Ako moras zlo ovo drugo bukv manje

cak i da je ovo istina - a znamo kako se zivelo pod sovjetskom/ruskom cizmom nakon ww2 u ist evropi, eno predji granicu pa pitaj komsije madjare kako im je bilo - sa ovim izborom ces imati daleko manje leba u crevu jer od rusa mozes da kupujes samo rakete a izvozis jabuke

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.