Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Inace u kratkim crtama da kobjasnim drugosrbijancima zasto su bullshit i nemaju nikakve sanse ni u perspektivi
900k ljudi glasalo za vas i to je max maxima i realan broj drugosrbijanaca u ovoj zemlji vise ne moze. Cuta i aleksic likovi koji zasluzuju neki rispekt obj napravili da djilas i druga srbija ne budu u prvom planu. Preuzeli ste proteste oko nasilja i na tragediji gradite politiku samo druga srbija staje pajsad protiv nasilja krindz bukv
Bez nesrecnih zlocina, cute i aleksica ste objektivno gokurac. Danas vas i hil otreso
Ostalo sto je narod glasao bio sps neka desnica nestor i sns, u osnovi svi nacelno protiv izdaje kosova ajde da kazem nedrugosrbijanci. Dakle normalna vecina
Pri tome bar 50% su kao krindz ili plidu kuj ne dobacuu dalje od male kapije
Broj true debila u srb cca 450k
drugosrbijanaca je mnogo manje, korisni idioti su ti koji im daju na masovnosti
Isao sam ovako da ne bi ispalo kako sam neobjektivan i kenjam
uglavnom svi vidljivi drugosrbijanci na politickoj sceni primaju novac od zapada, usaid, ned, hajnrih-bel stiftung, ambasade, ulof palme fondacija, soros itd direktno ili indirektno. to su hiljade ljudi, moguce i desetine hiljada i oni guraju tu agendu prihvatimo realnost kosovo je otislo, rusija smrdi kinezi jedu kerove, crvena armija silovala po beogradu, nato je kul itd vrse ispiranje mozga. tu imas i umerenije zapadnjake koji se ne ponasaju otvoreno ustaski, recimo djilas nije nikad imao radikalno drugosrbijansku retoriku i dobar deo nekadasnjeg ds-a, oni guraju pricu sloboda medija, demokratija, evropske vrednosti, civilizovan svet, bolji standard... i sve se to pakuje u sofisticiranu zapadnu propagandu na n1, u stvari ti podmukli umereni drugosrbijanci najvise navlace korisne idiote dok sa druge strane na nac frekv ide rigidna prorezimska propaganda i onda ljudi zgadjeni i oboleli od antivucicizma se okrecu ovim drugima, prilaze i ne cak nuzno prozapadno orijentisani srbi i namakne se tu tih 900k, ali da ih pitas tih 900k mozda ih cak vise od polovine nije za odricanje od kosova i prekid svih odnosa sa rusima i kinezima i clanstvo u nato, nego puse ovu drugu pricu sloboda medija, bolji standard, evropske vrednosti, pristojnity serbia itd. ima i tu puno zatucanih ljudi, nisu samo prvosrbijanci zatucani, pred ove izbore ih bilo puno koji su se raspitivali koji broj na listicu je proglas oce da glasaju za proglas lol
pa kosovo i jeste otišlo i crvena armija i jeste silovala po beogradu i šire
nije tacno ni jedno ni drugo
verujes da je i staljin ubio 20 miliona u gulazima vrv
Kosovo nije otislo ali ce otici ovim tempom jer mi drvimo kurac a Vucic im prepusta jednu po jednu stvar
kako biste vratili kosovo genijalci ajde
pa nije ih lično ubijao ali je doprineo opštem sranju svojom komunjarštinom
Gdje ces reci šmoklji da nije tačno, taj se ne javlja dok nije prikupio masu dokaza za izrečeno, samo na nba temi dozvoli sebi da priča napamet
nisu hteli jbg
to je jer ne postoji jaka patriotska stranka, blok, sta god, koja ce da vrsi pritisak na vlast, nego male strancice cesto medjusobno posvadjane zbog pitaj boga cega, koliko mi se cini namerno se zavade oko nekih nebitnih sitnica da imaju izgovor sto se ne ujedinjavaju, a zapravo im gazde ne daju da se ujedine i tako namerno odrzavaju patriotsku scenu u jadnom stanju. zato umesto da patriote svako malo protestuju i setaju, ovde setaju drugosrbijanci
ako je milovan djilas iz njujorka to pricao, mora da je istina.
isto ko solzenjicin isto iz amerike o gulazima
Znači vi gospodine ovde poričete postojanje gulaga, između ostalog? Interesantan pristup, na čemu se bazira ta tvrdnja?
ne poricem postojanje gulaga, poricem propagandne izmisljotine da je staljin pobio 20 miliona ljudi u gulazima
Ja ne tvrdim sa stopostotnom sigurnošću da su silovali i da su gulazi postojali jer jbg nisam bio tamo i nemam svedočenja ljudi koji su bili tamo. Vodim se samo pristupnim izvorima, ali ako postoji neka prava skrivena istina koja se protivi ovim lažima voleo bih da je znam i ja.
ne poricem postojanje gulaga, poricem propagandne izmisljotine da je staljin pobio 20 miliona ljudi u gulazima
pa i jednog da je poslao tamo i da se on spotako na granjku i pao i polomio vrat opet bi bilo loše što su uopšte postojala takva mesta
sta je tu lose? isto treba i mi ovde da napravimo kad oslobodimo srbiju, drugosrbijaske izdajnike i strane placenike u gulage na prinudni rad uz ishranu tek malo bogatiju od trenutne marinikine
Understandable, have a great day.