Parlamentarni izbori 2023.

1. Sta ne sme da kaze sta se dogovara, dogovoreno sve, sad ide normalizacija odnosa, pa imas na sajtu vlade srbije ceo sporazum, tacka 14 npr vrlo interesantna

Договорено је да ниједна страна неће блокирати, или подстицати друге да блокирају напредак друге стране на њеном путу ка ЕУ

2. Ne brt poenta je da je kocka bačena kapiraš, ne da je bačena nego je pala među one rešetke za odvod i uzeo je klovn iz IT-a

3. future is now old man bukv

4. Cek ne moze ovako 2 na 1 cekamo urca polarizovanog radikala da uspostavi balans

5. @skauz ico bre tamo x puta svaki put kad se vrati ne smem da vam kaem sta je bilo terali ga spava na patosu

6. Jbg to je ta razlika sto kosovo moze da se zaustavi ali i ne mora

Bukv stvar karaktera naroda politike cega oces god takve stvari ne pustas. Najlakse reci e sutra sam bugarin madjar hrvat milogorac al za ljeb u crevu eto mene nazad

Da nije tako jeli bi turska govna ko plidu dan danas lolololo

7. Doslovno smo pretekli kao narod sa celom tradicijom i svim posle 400 godina turakah da bi se prvosrbijanci uplašili jedne nato baze, ma nema šta da smo to pristali sad bi na slavama jeli čizburger

Što je najgore mi se slažemo i u interesima i u principima ali metoda i perpektiva naopaka jbg

8. ali zar ne vidis da ste takve stvari pustili ili uveliko pustate, tj imas izbor da pustis odmah uz lakse uslove, manja kamatna stopa na kredit, ili pustas malo po malo na jedno 30 god i na kraju platis 5 vise

kao sto rekoh proslo je 10god i dalje izgleda neki nisu procitali cak ni briselski sporazum, al ajd da ne idemo daleko u proslost neki ne znaju sta su juce jeli, evo poskidali tablice neki dan na kosovu i nikom nista..kapiras stvari se odvijaju pred vasim ocima bukv sada as we speak, mislim mozes ti da kazes ne priznajem da je danas petak ali petak je i gotovo, mene posao zavrsen odo vani preljep tmuran dan

9. Pa dobro jebac konkretizuj nesto kako to da na drugosrbijanskom principu ova zemlja procveta

10. Evo djilas ima bodova kao sns i osvojili vlast vucic strajkue gladju sta se desava dalje sto sada u ovoj varijanti nije objektivno

11. @skauz ovo traje vec x godina i tone sve dublje a zna se kad je gotovo. Kad se de fakto prizna sta god to znacilo.

Vrv da smo odma dali sad bi bili ko pajsad hrvatska lol bio bi procvat, ili sto siptare krenulo dali sve nie im dobro ljeb u crijevu preljeva bukv toliko o podanistvu

12. hej nestorijanci jebace vas drugosrbijanci

Hold the door caro hold the door

13. Bulgakov
    Mi ne radimo za Vučića, ali eto nećemo da ga rušimo čak ni tamo gde imamo priliku za to

ne mogu da sruse vucica, mogu samo da se ponavljaju izbori. 55 mandata imaju sns i sps kao i svi ostali sa nestorom zajedno

14. Znači, namakao Vučić još jedan. Svejedno, ista priča je bila i kad je bilo 54:56.

15. vazi pliduu do sada true arg ti je bio putin nApraviO SrAnjE u ukrajini nestor vorsipue plave oci cara priziva ruje jebace vas drugosrbianci krindzara lvl

16. Znači, namakao Vučić još jedan. Svejedno, ista priča je bila i kad je bilo 54:56.

tih 54:56 bilo samo u prvih par sati dok jos pola glasova nije bilo prebrojano, vec sutra stanje bilo 55:55, tako da ne znam sto jovanovic jos uvek ovih dana vrsi pritisak i proziva nestora sto nece da se pridruzi opoziciji kad nemaju ni sa njim vecinu, nije obavesten he he kostunicina stranka kontate hehe ok sam cu da izadjem

17. aoo kakav je ovo krindz poslednje tri stranice drugosrbijantzi otrovacu se

stoga valja ponoviti mudre reci gospodina autora labokv

pravilo broj 1 nikad ne slusaj drugosrbijanca.
    obicno izmisle samo jednu laz i ponavljaju je u svakoj prilici sve dok ne postane svima dobro poznata, tako da ce veliki broj ljudi da poveruje u nju

18. tih 54:56 bilo samo u prvih par sati

Sasvim dovoljno da pulmolog jasno i glasno kaže da nema šansi da se ruši Vučić u Beogradu uz njegovu pomoć.

I nije bilo nekoliko sati, već i sutradan - vest iz Vučićevog medija od 18. decembra popodne:
    https://www.tanjug.rs/izbori-2023/vesti/65283/ipsoscesid-u-beogradu-sns-48-spn-43-nada-sedam-mandata/vest

19. (: to je ocigledno neka greska, kad se sabere to je 109 mandata, gde je 1? na 99 posto prebrojanih se vec mora znati tacan broj mandata, pronadji na nekom drugom sajtu

edit: npr. https://www.b92.net/info/izbori2023/beogradski.php?nav_id=2452201

20. Bulg 6 d ago: nestor ne prelazi cenzus ni u ludom snu kladze rekle svoje kakav nestor kurac

Bulg dan posle izbora: nestor preso cenzus vucicev trojanac ulazi sa vuckom za beograd sig sig slepi ne vide

Nestor dan kasnije odjebo vucka izjasnio se necemo sa sns Bulg: evo sad kad je nestor video da vucic nema dovoljno sad ga kao ne podrzava

Bulg za 10 dana: bg je nebitan podrzace ga u parlamentu sig sig ako ne ponove izbore

Ostaje pitanje zasto vucko nestoru nije nabacio vise glasova nego ih drzi pajsad na ivici od koje zavise. Mnogo glup taj vucko, prejebo drugosrbijance pa se zaigrao te zajebao i sebe

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.