Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
имал шта одвратније од кесића званог кеса гована има можда ивановић
а абрамовић да доведе секу марину у ред која је повезана са дофилским аферама хахахаха
lav pajkic ima mnogo bolji koncept emisije od njih dvojice
Smeshan ovaj lav cekamo veche sa kebarom
Lice i nalicje istog govneta nova s/pink
Mada solidno su se izblamirali sholak komichari sa ovim pozivanjem naroda ne proteste toliko je dogorelo
смешна је и срамна опозиција нестор ким џонг ун их ујебо најстрашније гледам их на инфузији штрајкују и најјаче то људи пуше са каким ментолима ја делим ваздух
Danas ce biti zajebano jer razulareni drugosrbijanci predvodjeni ambasadorom hilom uz pomoc kesica i studenata spasavaju demokratiju vidojkovic vice ajmo
видојковићев повратак из изгнанства је већи повратак од молдеровог АЈМО ДЕМОКРАТЕЕЕЕ ХАХАХАХАХ
вучићу чуј ме пошаљи извршиоце батинашких радова на терен да УБИЈУ БОГА У ЊИМА
Vuzi zar ti nisi protiv vucica, sry ako sam te pomesao sa nekim, vise ne mogu pohvatam ko za koga
R
A
D
I
samo staviš znak jednakosti između nestorijanaca i botova i dobar si
Posle rata ćete vi nama cipele čistiti
Oh nooo ako nestorianci budu deo vlasti stizu nato bombe zar nista nismo naucili od proslog bombasa
True drugosrbianac bi lajk: treba ovde cesce da padaju bombe da se ovaj narod vise nauci pameti
хахаха шта је најгоре што може да се деси са несторијанцима на власти који и нису на власти ПА НИШТА кад ме већ питате и онако сила прелази на ИСТОК круг двојке на апаратима а ако дође до бомбардовања молим један кинzhал на центар града Београда
Sto se opklada tice smatram da su jebac i skeleton fejlovali vezano za nestor predikcije jer je evidentno da je main nestorianac oladio i jedne i druge meimune krajnje dingospowski sto je i bio predmet opklade
Takodje odricem se svog dela nagrade jer je evidentno da obojica ne stoje iza svojih reci nego pajsad kalkulisu a ja kao true nestorianac necu da ucestvujem u tom blatu
Za skeletona znam da bi uzeo stelu posle kraceg ubedivanja dok jebac da uradi ajs buket je u domenu metafizike da ispostuje sam sebe misn impasibl neka ostane uteftereno
P U
U
ooo neeee samo nemojte skupstinu da zauzimate u oktobru bice u decembru
zivnula vampirika jaka infuzija rispektara
аххахахаах инфузија с укусом мортаделе
i onda nestor budala kad kae da postoje indicije da se pravi novi majdan/novi 5 okt
ovi mejmuni uvlace studente u svinjariju ne bi li se mladi mejmuni primili a policie pajsad
N I G D E
I
G
D
E
лепо је реко нестор ма нема енергије ни воље за тим опуштенција
Marinika prepička
Živela druga Srbija i velika Bugarska!