Parlamentarni izbori 2023.

1. имал шта одвратније од кесића званог кеса гована има можда ивановић
    а абрамовић да доведе секу марину у ред која је повезана са дофилским аферама хахахаха

2. lav pajkic ima mnogo bolji koncept emisije od njih dvojice

3. Smeshan ovaj lav cekamo veche sa kebarom

Lice i nalicje istog govneta nova s/pink
    Mada solidno su se izblamirali sholak komichari sa ovim pozivanjem naroda ne proteste toliko je dogorelo

4. смешна је и срамна опозиција нестор ким џонг ун их ујебо најстрашније гледам их на инфузији штрајкују и најјаче то људи пуше са каким ментолима ја делим ваздух

5. Danas ce biti zajebano jer razulareni drugosrbijanci predvodjeni ambasadorom hilom uz pomoc kesica i studenata spasavaju demokratiju vidojkovic vice ajmo

6. видојковићев повратак из изгнанства је већи повратак од молдеровог АЈМО ДЕМОКРАТЕЕЕЕ ХАХАХАХАХ

7. вучићу чуј ме пошаљи извршиоце батинашких радова на терен да УБИЈУ БОГА У ЊИМА

8. Vuzi zar ti nisi protiv vucica, sry ako sam te pomesao sa nekim, vise ne mogu pohvatam ko za koga

R
    A
    D
    I

9. samo staviš znak jednakosti između nestorijanaca i botova i dobar si

10. Posle rata ćete vi nama cipele čistiti

11. Oh nooo ako nestorianci budu deo vlasti stizu nato bombe zar nista nismo naucili od proslog bombasa

12. True drugosrbianac bi lajk: treba ovde cesce da padaju bombe da se ovaj narod vise nauci pameti

13. хахаха шта је најгоре што може да се деси са несторијанцима на власти који и нису на власти ПА НИШТА кад ме већ питате и онако сила прелази на ИСТОК круг двојке на апаратима а ако дође до бомбардовања молим један кинzhал на центар града Београда

14. Sto se opklada tice smatram da su jebac i skeleton fejlovali vezano za nestor predikcije jer je evidentno da je main nestorianac oladio i jedne i druge meimune krajnje dingospowski sto je i bio predmet opklade

Takodje odricem se svog dela nagrade jer je evidentno da obojica ne stoje iza svojih reci nego pajsad kalkulisu a ja kao true nestorianac necu da ucestvujem u tom blatu

15. Za skeletona znam da bi uzeo stelu posle kraceg ubedivanja dok jebac da uradi ajs buket je u domenu metafizike da ispostuje sam sebe misn impasibl neka ostane uteftereno

P U
    U

16. ooo neeee samo nemojte skupstinu da zauzimate u oktobru bice u decembru

zivnula vampirika jaka infuzija rispektara

17. аххахахаах инфузија с укусом мортаделе

18. i onda nestor budala kad kae da postoje indicije da se pravi novi majdan/novi 5 okt
    ovi mejmuni uvlace studente u svinjariju ne bi li se mladi mejmuni primili a policie pajsad

N I G D E
    I
    G
    D
    E

19. лепо је реко нестор ма нема енергије ни воље за тим опуштенција

20. Marinika prepička
    Živela druga Srbija i velika Bugarska!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.