Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
upad u skupstinu redovan ko index na meniu vojvodjanskih restorana
Nestor DB trojanski konj
de je djilas da kae stop nasilju
navukli rendom kirkove da prave sranja
Ajmo studenti. Ajmo mladi
aj nek kae neko mejmunima da su panduri unutra i da ce najebu zbog sranja koja prave nije hill podrzao eo neki pao izvrce se izgleda vaccinisan
Pa nisu svi Caro DB botovi, neko nije pička od murije
cuj nestor db bot zar nie to nasjmesniji dr u istoriji sta se drugosrbianska retorika promenila
хахаха јебе луд збуњеног
lol vucic=milosevic
isuse krindze
Pa najsmešniji ke i bot je
Šta je čudno?
Samo Đilas i motorne testere
ne znam mr no ja mislim da je nestor vas cim nije podrzao vucka da formiraju vlast
Pa mora da se održi privid za Care ovoga sveta
Pametnom dosta
nestor obezbedi nove bg izbore drugosrbijanci bi lajk: uuu evo ga najsmesniji db agent vidi kako je zaveo sve care
Ma samo nek je zdravlje i nek se pale kontejneri
lepo kae vucic slucajni demonstranti, vecina drugosrbijanaca zna da mrzi vucka al ne zna da ko ih vodi da je ista firma kao i sns
eeee moji drugosrbijanci, 23 godine je proslo i jos nije doslo u glavicu
Ma cirkus protest, propalo ovo. Dva beskucnika nekakva našli da razbiju prozore i to je to. Vucic se obratio, rekao kako jeste jbg nikakva revolucija
uhhh lozenje je prejako na 5 oktobar al tad je ceo narod (osim urca lolo) bio protiv slobe sto zbog rata sto zbog unutrasnjih prilika. nemos od vucka slobu napraviti samo jer te je prejebao na izborima