Parlamentarni izbori 2023.

1. kad pre vidis i odgovoris haha, fastest hand in the north, koliko te placaju da dezuras 24h i baranis precednika i nest0ra

2. https://twitter.com/KubaBielamowicz/status/1739011423206879716

daj ne moguce da je ovo od veceras nisam ispratio, mislio sam da se sve svelo na marinikinu infuziju i bradate studente ispred rika

3. Prenavuko se jbg best izbori u novijoj istoriji steta sto nema vise drugosrba

4. Jel pao Vucic, isao bih spavati

5. I lae ko kae da branim vucka samo je za stidnu dlacicu manji bulshit od false opozicije u sustinskom znacaju

6. Marinika prepička.
    Srbi genocidni

7. odlicni izbori nema sta, fer i posteni, i mi smo imali takve jedno 30 god ima da se naviknete, pazi ne znam koliko ima drugosrba ali da su se skupili svi radikali vukajlije eno vojvode u parlamentu xd

8. Marinika prepička.

Ljubica > Marinika

I lae ko kae da branim vucka samo je za stidnu dlacicu manji bulshit od false opozicije u sustinskom znacaju

stice se utisak da je ta stidna dlacica veca no lovcen iz tvog 24h izlaganja, ono sto bar ja uspem da povatam ali greh na moju glavu ako gresim i nepravedno osudjujem

9. Nestor uzima pare iz nekog DB fonda.
    Cara noob botuje za dž LOL

10. , i mi smo imali takve jedno 30 god ima da se naviknete, pazi ne zna

Skauz i refernudum da se ubaci na listu pls

11. Počeo je udbaški igrokaz, isprobani recept takozvani reverse-Markale, nego evo i Šapić priča o majdanu, ne znam samo je l čuo Nestor od njega ili on od Nestora

12. ono sto bar ja uspem da povatam ali greh na moju glavu ako gresim i nepravedno osudjujem

jebo vucica kad svaka bula zna svaki hotulijan sapuce da je vucko pajsad ispricana prica konfirmovan izdajnik

13. Jebo vanzemaljce kad ih Nestor Db zna

14. Sapic stari udbaski ds kadar

15. otvorih vesti, bolje da nisam.

nestor: da znate, ja nisam teo sa vucicem nikad, i reko sam to, al naterase me izdajice i strani placenici :)

16. cara: ok, malo gorci ovo govno, al moze se proguta

17. Počeo je udbaški igrokaz, isprobani recept takozvani reverse-Markale, nego evo i Šapić priča o majdanu, ne znam samo je l čuo Nestor od njega ili on od Nestora

Nestor stara udbasko komunjarska lopina dve god postavljao false flags o koroni da bi zadobio retarde pri tome odgovoran za iljade smrti a sve kako bi izvukao glasove na izborima, sve u dilu sa vuckom koji mu je sakupio potpise i platio kampanju, nece da ga podrzi na prvu jer najsmesniji je cica voli da zajebava, al ce kao klasik db-ovac da deluje iz mraka i podrzi vucka kada sa opozicijom izdejstvuje pajsad

M A J D A N
    A
    J
    D
    A
    N

Nestor mastermajnd

18. cara: ok, malo gorci ovo govno, al moze se proguta

primitivno shvatanje al bukv koja je razlika u true politici izmedj sns( gde je 30-40% ds) i recimo nove ds wannabe

19. al bukv koja je razlika u true politici izmedj sns( gde je 30-40% ds) i recimo nove ds wannabe

ma kapiram caro, nije sjajno, al progutaces ga

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.