Parlamentarni izbori 2023.

1. - Šta može da se kaže ovo? Šta sam rekao juče - Majdan. Eto to pokušavaju. Videli ste da ove studentske organizacije imaju zastavu sa pesnicom, a šta je to - Soroševa antifa. Mislim da je ovo generalna proba večeras i da će sutra eskalirati - kaže Nestorović za "Novosti".
    - Ironično je da se lista koja se zove "Srbija protiv nasilja" služi nasilni metodama. Videli ste i sami da razbijaju vrata na skupštini - kaže Nestorović i dodaje:

- Ovo izgleda kao scenario iz 2000. godine. Sutra ćemo se i mi sastati i razgovarati na ovu temu, ali što se ovog izolovanog slučaja tiče, mislim da će eskalirati, jer ako sada ne odustanu onda gube njihov smisao i mogu da idu u političku penziju - rekao je Nestorović.

DB bot

2. dobro je mr no daj malo opsirnije kaci ga provalio, koja je uloga ocel formirati vlast sa vuckom zasto nije itd itd mozda je putinov, mozda je iz naroda mozda je udbin sta se desava

3. Просечни другосмрдијанац: "Ђитлер поштеним радом зарадио преко 600 милиона евра на власти, Румуника тврди да смо геноцидни, идем да заокружим успех и праwду."

4. pa druuže bolje i ta marinika sa istrulelom pičkom nego ovaj da jaše još deceniju

rotiraj malo

5. jebete li vi šta, gospodo?

6. Па докле више Курту и Мурту да ротирамо, дај нешто ново

7. mesni narezak
    jebete li vi šta, gospodo?

ja ne a ti

8. smole bi lajk: e aj dosta kinezi dajte malo nekom drugom da kopa zlato dokle ovako

9. Mene malo sramota da cica koji je sa svojim novokomponovanim pokretom nekako skrpio da svaki 40ti covek glasa za njega, ostavlja komentare tipa "necemo dozvoliti". Ako ce ovaj vec da se zaliva kofom vode, mislim da bi bio red da se moj panonski mornar Cara zalije kantom govana sutra kad papa strumf ozvanici svoj sns mandat.

10. sta nudis zauzvrat melke

izgleda sve ovo pajsad rezirao nestor da bi ucvrstio vucicevu vladavinu LoL tako bilo tesko podrzati vucka na prvu a kupio mu i potpise

11. Mora da bude ozbiljnija pizdarija da bi nestor uskocio uz vucka, tipa da ova govna aminuje hil evropska unija da krene da kmece itd itd gde vucku ide definitivan kraj tada mozemo ocekivati patriocku koaliciju bukv dok god hil tapse vucka po ledjima drugosrbijanci mogu samo da kmece

12. Nista, bg treba da pati jerbo ovaj je pokrao bg izbore, a na ovaj kao protest dosla saka ljudi, vise ih trenutno u random soping molu. Sta sad treba iz Kragujevca neko da dolazi I silom isteruje pravdu? C, jepte se. I ova opozicija koji moj se maltretiraju po ulici, umesto da kazu - e ite tamo pa se makljajte za svoje glasove ako ocete, ako necete ko vas jebe.

13. melk ne budi smesan vestacki se pumpa sve ovo, de je onaj period kad je 90% populacije bio u ispizdu na slobu + adekvatna podrska zapada u svakom smislu, bombasovanje, nemastina, raspad drzave itd itd plus nada za neki better life

ovi se bune sto neko pravio gandzu o velikoooog greha

14. ovaj n1 je prevrh jbt sad novinarka sa ulice izvestava kae evo da se pomerim da me ne zgazi policija

isuse krindze

15. Ma koga briga za beogradske supke, nasli citav embrion u smrznutom jajetu dinosaurusa. To je vest, ovi ako hoce normalan zivot nek se bore, jok zaokruzis jednom nesto I to je to, nismo mi Svedska pa da tako funkcionise.

16. al ovo kmecanje na policiju, zamisli policija ti nije dala da udjes u skupstinu i koristila suzavac kakvi neonacisti ne razumeju demokratiju

braco, kerovi su kerovi uvek i svuda

17. sta rade ove dileje.daleko bilo..djilas moli boga da neko od demonstranata nastrada da bi mogao to da koristi protiv snsa

18. u sustini najlepse u celoj prici je kako hil jebe svoje kujice ispao presolidan dingospow moracete vise da se oznojite da bi zadobili moju paznju trenutno radim sa vucicem sry

19. Cara aka Bane N1 24h objasnjava kako su drugosrbijanci govna, vucic los ali ako ode bice jos gore, Hil zlo oterace ga nestor xd

https://twitter.com/AltcoinGordon/status/1738896970716950666

A SMOLE STOICKI PODNOSI I KULIRA

20. Hahah ako nestor krene sa hilom true drugonestorianac bi lajk: e sad mi jasemo kmejmuni

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.