Prijava

Ona meni iskreno ništa posebno, a na Zapadu o njoj prave hajp kao da se radi o novom Elvisu u najmanju ruku. Prvo ne znam da li je ono zaista baš toliko popularna među ljudima generalno, ili pak ima samo određenu grupu zaluđenih fanova, koja je prilično brojna i dosta lojalna? Čini mi se da je ovo drugo... jer među ljudima u globalu, nešto nisam primijetio da ljudi otkidaju za njom. A drugo, ako jeste, ne kontam čime se istakla.

Ako ćemo već govoriti o toj komercijalnoj mejnstrim muzici i o ženskim izvođačima, meni su lično daleko interesantnije pojave bile npr. Šakira, Avril Lavinj, Rijana, Lejdi Gaga i Adel, a mislim da one imaju i dosta originalniju muziku, svaka na svoj način, dok je Tejlor Svift baš onaj najklasičniji pop koji ni počemu nije posebno interesantan.

па брате и на џастина бибера су откидали клинци тако је и са смитовом не видим ништа чудно физички изглед јој је најпросечнија американка а певање не знам не разумем се ал има ХИТОВЕ

eeee moj jovure, tako su ti i rihanu i sakiru autotunerku gurali pod nos pa je proslo

Sveto trojstvo u americi kazu Isus, Mesi i Tejlor Svift

eeee moj jovure, tako su ti i rihanu i sakiru autotunerku gurali pod nos pa je proslo

Cara, kako na ovo da budem imun?

https://www.youtube.com/watch?v=hD5MRBzY1uM

Prodala preko milijardu ulaznica za turneju pa ti kapiraj/ne kapraj.

Lol noob, ja reko mislis na pricu da je cerka Zeene Lavay svestenice satanske crkve i na one njene satanske obrede na koncertima

dobra pička voleo bih da je jebem u usta

Da imam nalog opalio bih prvi lajk

pre ili posle setnje

Jbg korporativni proizvod. Sto rece vuzi kao Dzastis Biver onomad.

Miki Maus, Dzastis Biver, koka kola, marlboro, Tejlor Svift. Proizvod kao svaki drugi. Kad omatori i dosadi naci ce se novi. I nju ce upropastiti, kao svojevremeno Britni, pa i Elvisa. Dok ne sagori. Masina mora da radi.

IF konta THEN jovor

sta se cudis jovore oduvek bilo tako samo drugi.

ok tejlor, slatka kravica od 1.80m

kravica :D

Pa jeste bilo i prije, ali nekako mi se sad čini da je hajp ni iz čega. Kad je Gaga bila aktuelna, makar su se stalno vrtile one pjesme Poker Fejs i šta li, i bila je na neki način originalna pojava... pazi ovaj spot iz 2009.

"Bad Romance"
https://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I

With over 200 million records sold, Swift is one of the best-selling musicians in the world. She is the most-streamed woman on Spotify and Apple Music, the highest-grossing female performer ever, and the first billionaire with music as the main source of income.

Šta nije jasno Jovore a

Ok, statistika je jasna... al 2 stvari nisu:
1) kako, na osnovu čega je to sve postigla... ne vidim neke jebitačne pjesme niti bilo šta spektakularno oko nje
2) slabo znam da se iko na nju loži (doduše ne družim se sa tinejdžerkama u Americi, tako da bi bilo ustvari čudno da znam nekog :D ) - Mada opet, ako je takva mega zvijezda, trebalo bi da to ima odjek i u nekim drugim demografskim grupama, osim američkih tinejdžerki