Prijava

Čudi me kako niko još nije otvorio temu za doček 2024. Mislim nema raznih rasnih i ostalih otvarača tema za NG, ali moram li baš ja ovakav musav i žvalav i krezav da proizvodim takvu temu?

Nema veze, kako planirate dočekati 2024. godinu? Ja standardno cepam jedan šest na dastu dva i smrdim na sajtu ovde u tačno 00:00:00 ako me nešto ne spreči. Hoćete li jebati šta u tom trenutku? Imate li neke dobre recepte za salatu ili šta već? U ime kojeg pokojnika ćete ispratiti ovu godinu? Ja u ime gospodina dr .Vuka.

kurcofile koga da banuem za novaka dal da ide snimeman ili smoleman

samo da vas napomenem da kolektivno ignorišete ovu gore pojavu iznad mog posta, ovu pojavu koja zrači mikroskopskim govnima kroz monitor i usmrdi sobu i koja ostavlja trag govneta za sobom gde god se odvuče na Forumu.

cepam jedan šest

što jedan šest u godini gospodnjoj 2023. mesni?

si probao KANTER DVA

trulo je rušiti tradiciju koju vučem još iz internet klubova neke tamo 2007/'08 godine.

understandable have a great day

Najjaci docek bi bio organizovanje privatne LAN zurke, ali nece se ponoviti ta vremena, ostade mi gorak ukus u ustima sad

ima praznih servera na kojima se može ukazati u određeno vreme i cepati. nije isto kao lan žurka, ali solidan je kompromis. može i neki hamači, ali mrzi me cimati se s njim.

Nije to to kad nisi fizicki tu da jebes majku nekome. Lepa vremena

upravo sam to planirao napisati, ali se predomislio.

video sam šta si obrisao, kameniša.

kae ima poso kae kad dodje kuci cjepa kantera onaj najbolji bio pre 15 dina

Ne mogu, sećanja su prebolna

Prvi kanter klub, severinin pornić, moj prvi pređen most