Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Баш ништа.
Војтек, не ради модераторски посо, него ради оно што сам ти реко. НЕ РАДИШ ОНО ШТО САМ ТИ РЕКО, ЈЕБЕМ ТИ ЛЕБАЦ КРВАВИ!
Иди у першун, инсталирам.
Je l' to mene neko upravo čita svetlosnom brzinom?
Nema potrebe da se uklanja, autor je očito išao na kurs brzog čitanja.
Meščini ima nešto sitno, pa koga ne mrzi da pogleda...Hvala.
nista nema
Poslednja def, pre po sata... Nestade, a solidan skor... Previše pedagoška za nekog, možda
ovde prijavljujes hejt, def ti je obrisana, jer ne zadovoljava kriterijume
cool, no hate
Nov sam ovde, pa neznam kako ovde to ide u vezi defki, al znam da sam dobio mnogo minusa, i da su 2 nestale!? Jednostavno ih nema! Hvala.
Obrisane su ti definicije, jer nisu kvalitetne. Moraš više da se potrudiš, sigurno možeš mnogo bolje.
O.K. Hvala.
Јел' може провера? Чини ми се да ми неко чим поставим дефиницију закрка два минуса у првој секунди... Или сам све утриповао?
sredjeno
Хвала :)
može provera? hvala.
Edit: Razmak između minusa, ali ipak joj ne verujem. Nisu ti baš toliko loše definicije. :p
Sređeno.
http://vukajlija.com/recnik/autori/48759
Izlupao mi je minuse na sve definicije u roku od par minuta,pa bih molio da se to sredi.
Edir: Sređeno.
Moj edit:hvala
jest da sam dupli i to, ali izgleda da me neki hejtuju trenutno...
Edit: Sređeno.
edit moj- hvala. znam da je sitno...
Ne vidim da ste mi nešto brisali, pa rekoh da priupitam da se neko nije malo zaneo?
Nema, brte. :)