Koji video gledate?
  • 627

кога боли курац за домаћу савремену поп културу осим ако имаш мање од 17 година

• 627

чим је рекао да је карлеушин албум испред свог времена и да га не разумемо јер смо затуцани јер је ту уложено труда угасио сам клип

• Cara™

el karleusa nije narodnjakusa kaki kurac pop kultura

To ko kabi za desingericu reko dae pop

• Cara™

Odnosno folkerka narodnjaci su gospoda

• 627

елитна проститука која пева срећан рођендан док дрка пизду и касније на твитеру молим председника државе србије да уради нешто поводом тога што је она курва

• Скелетор

čim sam video kako se zove kanal

MOJ TE SRUBI

• atomski mis

627 bas je uzivala moze se kaze?Al previse uzivanja vodi u greh i propast.

• 627

ако причаш за оно карлеушино дркање не знам глупача мало треба да припази шта ради има двоје деце две девојчице које иду у школу у 2024 години кад је све доступно на телефонима

• Јова

Ljudi pljujete lika zbog Karleuše, a pazite šta je ovdje genijalno uradio. (Neću da odajem u čemu je fora, morate pogledati video. Lik je genijalan)

Lik je znači car:

https://www.youtube.com/watch?v=rXKaR-6BOZE

• Š

gaydar mi reagovao odmah u prvih par sekundi klipa

faggot detected - opinion rejected

• Јова

Šmoklja nisi pogledao u čemu je fora. Video uopšte nije o Karleuši. Navukao je ljude. Lik je car.
    Od 1:00 počinje ono što je bitno.

(A to da je možda malo gejast lik generalno s obzirom na izbor tema na kanalu, nije isključeno. To nije kriterijum po kom ocjenjujem kvalitet videa)

• Cara™

ma fajlovo je jovo na kraju prica kako je karleusa uspesna i ima love a podrzala vucica fazon sta joj to treba

mogo je lepo i da kaze da je u pitanju prostitutka i ne bi bilo problena sve bi bilo tacno

• 627

потпуно нејасно шта је у овом клипу толико интелигентно и генијално лик прича причу о рио тинту коју је и фазон малагурски обрадио пре 5 година и?

• Јова

Pa ja sam to shvatio kao kritiku, a ne priznanje. A ne možeš poreći to da je ona uspiješna. Mislim i Desingerica je uspiješan pa je svejedno kreten, kao i Baka Prase.

A mislim da je napravio dobar štos da navuče ljude da pogledaju ovo o Rio Tintu što je imao za reći.

• Јова

Dobro OK, nije toliko genijalno, u smislu da je otkrio nešto novo. Poznate su stvari. Meni je više genijalno to kako je navukao ljude da to pogledaju, koji možda inače ne bi gledali takve stvari. I prilično je dobro iznio temu i zauzeo stav kako treba.

• Cara™

ma bas je napravio promociju protiv rio tina vidi inace o karleusi fali klipova ja ne znam koga ce to privuce na klikbejt

ali ajde dobro ako vec ima 6k pratioca nekih bolida koji se interesuju o karleusi nije lose otvori oci tamo nekom debilu sa sarenog dela interneta

• 627

Ништа специјално у клипу овде нема и није нова фора навући некога плус човек има 5к сабскрајбера нема генијалности попљуво је рио тинто страва сви пљујемо цео дан слушамо о тинту у емсијама и на тевеу
    елем чуо сма на радиу јутрос као отворен неки центар за информисање о пројекту јадар шатро зовите и добићете праве информације немојте веровати осталима хахахха
    тресу се гаће влади због компаније

• Cara™

jos mu svi daju podrska kao fazon imas muda do poda uradio strasnu stvar rivilovo vucelu i karelusu

• 627

јова је удбаш и глобалиста не може он ово да окачи