Koji video gledate?

1. Jovor: idi ti prijatelju u severnu koreju pa vidi kako je tamo.

Neka hvala.

2. Jovo el bi imo muda odes tamo na dve nedelje?

Brt moro bi paziti sta brbljas tamo ocekli bi ti jezik ko dobar dan, sa razlogom ofc

3. U suštini ne bi mi smetalo da odem turistički bilo gdje, ali ne bih živio tamo.

4. hahahahah, a da ti kim da 10ak kosookih prepicki el bi onda razmislio dva puta

Evo jovore svari ovaj easy fb harari klip

https://www.facebook.com/100053275381821/videos/juval-noa-harari-i-klaus-%C5%A1vab-svetski-ekonomski-forum/484643223748865/

za kakvog satanistu ti agitujes sunce ti jebem lebovo stara da zna sta kenjas po internetima oma bi te uskratila za napojni kabal od kucista

5. Cara nisi ti skonto poentu ovdje cijele priče. Ne radi se tu o nekim okultnim budalaštinama, nego čova više priča o potencijalima vještačke inteligencije konkretno i raznih još naučnih intervencija... To sve stvarno izgleda kao da se neko "igra Boga" i kao bogohuljenje, ali on prosto priča fakte o potencijalima nauke, for the good or for the bad.
    To isto kao da si nazvao Openhajmera satanistom ili Ajnštajna koji je pričao o atomskoj bombi itd. Mislim, možda atomska bomba i jeste đavolja rabota, u smislu njene destruktivne moći, ali ne na taj način kako ti to doživljavaš. Prosto sa razvojem tehnologije, da bi se zadržala strateška ravnoteža morali su da je razviju i Rujani, itd... A kod Amera bila je bojazan da će Hitler to da razvije prije njih pa su pohrlili u to svom snagom.
    Što se tiče genetskog inženjeringa, jebi ga brate, to su jebene stvari, i u to ne treba srljati, moraju biti neki etički komitete, komisije, mora se i zakonski odrediti šta se smije raditi šta se ne smije. Harari samo kaže da će tehnologija sama po sebi jednog dana možda omogućiti da genetskom manipulacijom stvorimo neke nadljude, ne kaže i da treba to da radimo. To je etičko pitanje, ali postojanje same tehnologije koja to omogućava otvara pandorinu kutiju i mnoge dileme, i nije rješenje da prosto negiraš to kao da ne postoji. Da su Ameri negirali atomsku, možda bi je zaista prvo izmislio Hitler.

6. Jedino ovo što je rekao za Isusa, to mu nije dobro. Od mene za to ima VEEEELIIIKI minus.
    Al opet nije to nužno satanizam, čovjek prosto ne vjeruje, imaš koliko oćeš ateista koji to rutinski pričaju. Sem toga čovjek je Jevrej, Jevreji nisu hrišćani... Ali za Isusa reći da je "fake news" to jeste uvredljivo i za mene. To mu nije u redu.

7. Problem je to što su danas i ovi ljevi i ovi desni autoritarni. Samo druge stvari guraju. Demokratija zaista jeste ugrožena i to sa obe strane. Ugrožavaju je i ovi likovi poput Schwaba i WEF-a, a i likovi poput Trampa. Sa obe strane je pritišću.

8. E sad sa obe strane pritiscu, od kada to molim te. Jovo 2+2=4 formula je jasna, ako nisi sa nama sig si protiv demokratije.

Jbt ovom debilu ceo narativ neka kontrola predikcija sta sve mozemo, kako bi trebalo. Mali pederko svabov izaslanik jos ješa, ne treba mi procitam vise od 10 strana sto prepiso ovaj bednik da bi reko isto ono sto i car koji ga procito celog bukv.
    Jovore, brani ti demokratiju samo napred, al nemoj na isti nacin ko i vaca ili co2 agendu. Mos samo stetu napravis.

9. Pa pritišću, imaju i jedni i drugi razne autoritarne agende u planu, samo je pitanje ko će tu da prevlada. Možda smo došli u suviše opasnu fazu istorije u smisli tehnološkog napretka, da su elite zaključile da ne možeš pustiti slobodu, već da moraju uspostaviti kontrolu. Imaju različite vizije toga, ali i jedni i drugi tome teže.

10. Jovore, dal ti se ponekad ucini da ne zivimo demokratiju uopste? Globalno i lokalno gledano paralelno

11. Da, ali opet postoji tu više nivoa. Ovo je sad makar upola neka demokratija. Vjeruj mi da može gore od ovoga.

12. To što je demokratija slaba, ne znači da je i takvu slabu ne treba braniti.

13. Cus sad upola demokratija, pa to ti bilo i pod slobom. Istu stvar moze laganini izjavi bilo koji stanovnik s koreje bez imalo blama.

14. Istu stvar moze laganini izjavi bilo koji stanovnik s koreje bez imalo blama.

Ma kako da ne...

15. Jovore pitanje za tebe, dal je bila veca demokratija pod titom ili posle kad je uvedena "prava" demokratija?

16. Posle jebi ga. Slobo je imao mnogih grijeha, ali nije slao ljude na goli otok.

17. Al ih slao u pajsad

R A T
    A
    T

Sta je veca cena demokratije, ratovati ili otvoriti tamo neki goli otok za mejmune, ne znam sto zalis te ljude sa golog otoka. Nisu valda zadzaba isli tamo

18. Šta sad kao demokratske države ne ratuju?
    Jebi ga, rat nam je bio barem dijelom nametnut, mada ima i naše krivice podosta.

19. A sem toga, Slobo nije baš neki sjajan reprezent demokratije. Đinđi rinđi je već druga priča. Vučić je negdje između. Bolji od Slobe, lošiji od Đinđare.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.