U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ne znam ja koji kurac vama dvojici
haha
vidno iznerviran Cara... Sorošev test ga umalo nije šlogirao.
i koja je razlika, mozak ne razlikuje podsvesno od svesnog. Vrv oni luce x3 endorfina nego mi koji zivimo stvarnost pod pixijem a isli na 3/4 velika takmicenja. I ko je onda happy
car sig koji tripuje partnerstvo sa sorosevom firmom loooool
Исто као што је интернет пун баронија о Ирану (што сам из прве руке видео), тако је исто и са Сев. Корејом. Нисам имао контакта са овим другима, али колега из друге куће који је озбиљна глава у Пекингу је био и каже да је прилично добра ствар, тако да оно.
brt nisam iznerviran dao sam energiju na max, vec sam teo odustanem posle treceg pitanja al reko resicu. Kako idem dalje tako sve gluplje, treba se opredlim za nesto sto nema realno uporiste i onda treba da dam odgovor radi odgovora. Brt nemos tako povrsno gledas stvari kosto ti gledas na demokratiju 2+2=4
ne ide
Čak se i ja slažem da u Zapadnom predstavljanju Sjeverne Koreje ima malo i propagande, ali ja ipak se ne bi sa njima mijenjao.
Iran je druga stvar. Tamo osim što su malo ograničenija prava žena u suštini relativno normalno uređena država. Imaju vrhovnog vođu, koji je nešto poput kralja i ne dovodi se u pitanje, a imaju kao i predsjednika koji se bira na izborima. Imaju neke elemente demokratije, ali su ipak dosta autoritarni. Ni sa njima se ipak ne bih mijenjao.
pa samo jos jovorstine tripuju da dzive u sred demokratije a ubosni i da je epicentar ćivota u sorosevom predsoblju tamo negde na zapadu. Jaka muda.
Po ovoj jovorovoj retorici ispalo bi da su severni korejanci non stop tuyni i nemaju sta da jedu. A nemaju ni gejeve a ni igrice
kme
Ја богами бих било који дан
Nemodz jovor prezubci sorosevsko uredjenje drustva makar svaki stanovnik te drzave bio multimilioner ili duhovno u ranku prosvetljenog monaha. Nije to to bajo
Pa uvijek imaš opciju da odeš tamo. A usput, bi li to malo elaborirao? Šta te toliko privlači u Iranu? Da nije možda patrijarhat? U fazonu da ti žena bude potčinjena, da budeš, ono Car za nju, u skladu sa nikom? Jel to, ili nešto drugo?
Па ја и јесам често тамо лол
Прелол, уместо коментара оставићу ово
https://files.catbox.moe/rya2e7.mp4
Izgleda gotivno, moram priznati.
A jel hapse žene ako ne nose hidžab?
Пола жена, поготово младих, не носе ништа. Вероватно је другачије у малим местима, али у градовима полиција не диже ни обрву на нешто тако.
Мислим увери се и сам како изгледа Техеран:
https://files.catbox.moe/cjl03i.mp4
ovo je postalo vec klasik debilna mantra.
A sve se svodi na osnov sheme da nasa sirotilja ide tamo gde vise placaju, ne ide niko zbog ideologije.
Sta je celt oco u svajcarske jer voli milku ili sto je blize mami i tati a solidna kinta. Jok oco je jer gleda vise siptara nego sto bi u srb vido za ćivota
Fino nema šta.
Onda Vikipedija laže... ili je možda to zakon ali se ne primjenjuje doslijedno.
ko onaj argument, e fazon ako si za rujane a sto onda koristis ajfon (u riltajmu ovo govno napravljeno u kini sa gomilom ruskih metala)
Жене тренирају ујутру у парковима, додуше често надгледа неко из гарде да ли се неко од мушкараца понаша манијакално; блеје у библиотекама које у центру Техерана раде 24/7; њихова писменост је преко 99% и већина су у студентској популацији.
Можда та "Википедија" није била у Ирану и не зна персијски, а можда има и неку агенду. Иста прича као и за хришћане у Ирану, увек прелол текстови на енглеском.
jovor imaginarijum civota u iranu: https://www.youtube.com/watch?v=7hI8taQT398
Ja sam isto čuo od ljudi koji su bili u Iranu da je solidno tamo i da je sređena država i sve to. Ipak su oni stara civilizacija. Sad da li neko sa strane može sve da skonta, to je isto pitanje.
Mnogi stranci koji dođu u Srbiju kažu u fazonu, pa koji je vama, što napadate Vučića, ovdje je sve super, gotiva...