Koji video gledate?

1. Ako na radiju svira bend koji u svom nazivu ima reč bend, znate da ste se vratili u dvehiljadite i zlatno doba demokratske Srbije

Koktel
    Ok
    Amadeus

2. Goran ok ferari crveni konjic drveni

3. Магла бенд
    ПрсЛоок бенд
    како си заборавио два хол оф фејмера бем те уста

4. prsluk jbt imo svoj tw show

5. Amadeus mi je donekle i ok, 2x sam ih negde zakačio uživo, jednom otaljali baš bzvz zvučali, drugi put me prijatno iznenadili zvukom a i samim kvalitetom zvuka

6. mene odvukli nedavno na koncert leksingtona iskreno ljudi napravili bolju atmosferu nego tamo neke breskvice i jelene karleuše bilo mi vrh na kraju

7. Oj i hezno je ostario

8. Teško napraviti bolju atmosferu od breskvice i Karleuše. ;)
    Al okej, vjerujem da je bilo gotiva.
    Mada generalno nisam ni ja ljubitelj tih bendova sa rječju "bend" u nazivu.

Sam takav naziv me asocira više na neke lokalne seoske muzičare koji sviraju po nekim slavljima nego na neke umjetnike.

9. I dalje se nadam osnivanju NIŠTA SPEC benda kao duhovnog pandana OK bendu

10. samo opusteno band

11. nažalost nije baš tako jovore, mnogi od njih su zapravo pravi umetnici i ljudi koji se razumiju u muziku, ali kod nas imaš tri izbora: ili da prodaš dušu zvezdama granda i IDJ ekipi, ili da budeš tako neki OK svadbarski bend, ili da nemaš para za ljeba. jbg

12. На почетку битна изјава и о нама. https://www.youtube.com/watch?v=YMneSFuQ_7k

13. nelegalno bomardovanje jugoslavie hmmmm...bio sam ubedjen da je milosevic kriv za ovo el tako drugosrbi

14. Naravno da je nelegalno. I Rambuje nije mogao da se potpište, sve i po cijenu bombardovanja. Rambuje bi značio totalnu kapitulaciju. Eventualno se to moglo izbjeći 1997. i u prvoj polovini 1998. Posije toga je već bilo kasno.

15. Kako se moglo izbeci bombardovanje?

16. Cara™ juče

prsluk jbt imo svoj tw show

да онај САНДРО водио је до недавно на б92 тај прслоок талк схов ахахах

хезно juče

mene odvukli nedavno na koncert leksingtona iskreno ljudi napravili bolju atmosferu nego tamo neke breskvice i jelene karleuše bilo mi vrh na kraju

послушајте синглове лексингтона и без обзира шта ко мислио и пљувао имају врх песме поготово онај период 2013 2015

17. nmg da verujem da se jovor složio sa mnom bez pogovora, ovo da utefterim neđe

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.