U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jbgt ovaj jovor još samo da počne da kmeči da je u srebrenici bio genocid i da kosovo treba da bude šiptarsko ja evo ne znam više šta da očekujem od njega
Aj ti ne seri jebač, ti si običan provokator na ovom sajtu. Ti si prvi pričao da je bio genocid. Ja to nisam rekao, ti jesi. Ja sam rekao da je tako presudio sud koga mi kao država zvanično priznamo i veći dio svijeta. Možemo kmečati da je sud politički, ali nam je džaba.
Bez obzira na kvalifikaciju, činjenica je da smo napravili veliko sranje i da nismo trebali.
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pa sta imas ti da kazes, samo po sebi ne abolira to da ako neko pravi sranja ovaj drugi moze protivpravno da ga zaspe bombama. O cemu ti pricas
Što se kvalifikacije tiče, niti sam pravnik niti sam stručnjak za genocid, nije moje o tome da sudim. A još manje imam podataka o tome šta se tamo stvarno dešavalo. Svaki moj stav bi bio ekstremno laički, i bez ikakve težine.
Trenutna lista autosovinsta na saitu:
Rank #1 Jovor
.
.
.
Svi ostali: treca liga
de si ti ovo video
koko se secam jebac bukv govorio o tome da je pravni aspekt omogucio da se sagleda situacija i donese odluka o tome da je u pitanju genocid. Bukv politicko objasnjenje bilo
Koliko znam on je to potezao najviše... al nije ni važno... Ova priča o politici je totalno gubljenje vremena svakako. Samo zabava i to loša. Nećemo zbog toga ni zaraditi neke pare, ni navatati neke ribe, ni nešto pametno naučiti.
U suštini kad mi je mozak preumoran za bilo šta smisleno, tad mogu drviti o politici, što je vjerovatno kognitivno najmanje zahtjevna aktivnost. Čitanje definicija već iziskuje malo veći napor, kao i praćenje nekog filma ili podkasta.
e jbg moj jovore, zvucis ko kockar u 5 izjutra
ovo oko genocida u principu bila je lozana oko toga, real to sto donesena ta rezolucija najvise vucela iskoristio a ovi mejmuni u federaciju dobili trenutnu satisfakciju. Od tada vise nikog ne boli kurac za tim
slicno kao i sa vasingtonskim dealom
Tačno tako... Mislim u pravu, si, neironično to kažem... Sad je ta rezolucija potpuno nebitna stvar, a bila je velika ložana. Sve si tačno opisao.
U principu najveca steta koju su nacinili je ona prema real genocidima a presude koje isti ti sudovi nikad nece doneti
bukv pranje spostvenih sranja...cus svabe i ruandjani inicijatori....budalastina
Koliko po tebi treba biti mrtvih da bi bio "real" genocid?
Za ono u Srebrenici ne znam da li je bio real genocid, ali je definitvno bio real masakr.
zna se definicija genocida, mora bude kolektivna eksterminacija svega moguceg na zadatom prostoru a sa ciljem konacnog resenja. Posle su ubacili kojesta kao i ono oko pandemije da je dovoljno da ima jedan slucaj da pa da mogu da je proglase (kacu izmenili definiciju-onaj video kupoprodaja zdravlja sto nikad nisi odgledo)
znaci u ovom slucaju niti brojke to potvrdjuju niti to potvrdjuje cinjenica gde pobijeno ratno sposobno stanovnistvo nakon par godina pravljenja sranja nakon cega pala holancka vlda...indukovan dogadjaj gde smo ispali mejmuni, odnosni vi
Švabe su napravile ne jedan nego 2 genocida u 20. vijeku. Prvi je u Namibiji. Međutim kod Švaba je izvršena prilično duboka denacifikacija, jednim dijelom izvana, tj. nasilu, a jednim dijelom su i sami uvidjeli kolika su sranja pravili i skontali da to nije dobro.
Sad ti je tamo recimo vrlo nizak stepen patriotizma i nacionalnog ponosa. Takođe svako veličanje nacista je strogo zabranjeno i kažnjivo. Main Kampf mislim da je ilegalan u Njemačkoj.
U Ruandi je bio isto užasan genocid gdje je ubijeno 500-800 hiljada Tutsija od strane Hutua. To tamo niko ne spori i ne negira.
Naši zločini su mnogo manji u poređenju s tim šta su radile Švabe, pa i sa Ruandom... I onda stvarno djeluje uvredljivo da nam oni sole pamet o genocidu.
S druge strane kod njih je ipak pohvalna ta kultura suočavanja sa prošlošću i nazivanja stvari pravim imenom.
I ja se slažem da ne zadovoljava tu definiciju. Moguće je da su modifikovali definiije da bi uspijeli nalijepiti tu etiketu, ko će mu ga znati. Morao je neko biti proglašen za glavnog negativca. Ali po meni i ako ne zadovoljava definiciju, to nije nikako bio naivan događaj.
Jovo, pod teskim si uticajem stokholmskog sindroma prijatelju
da je neko izaco i pitao svabe dal se slazes a tim da su genocidni sig bi zaokruzili NE. Al nije ih niko pitao. Al nije to problem.
Problem je sto svabe ni nisu osudjene za genocid niti je u planu, a ti majmune tupavi izbosne jesi, i jos sa druge strane spocitavas njihovu kulturu suocavanja.
Sve sto se desilo da su se svabe izvinuli sto su pobili 10 meleona nekih camuga pre +100 dina u ruandi i od tad su postali best frends
prica o ww1 i ww2 nije na pomolu
Osuđeni su nacisti u nirnberškom procesu. Nisu mogli biti osuđeni za genocid jer tad pojam genocida nije bio definisan. Ali svi znaju šta je Holokaust i ko je kriv za isti. Bukvalno nacisti i genocid su dva nerazdvojna pojma. Sem toga Švabe bile maltene pod okupacijom još dosta godina nakon rata.
aj ne budali, najebala sirotilja po klasicnom principu, svi naucnici i liderstvo prebegli u amerike gde se posle infiltriali u kojekave nato paktove ova govna koja gutas dan danas
jos uvek su, ranije podeljenoj sada direktnoj