Koji video gledate?

1. To se isto odnosi i na ove teme za i protiv prava LGBT, porodične vrijedosti, i slične munje...

2. Neću da govorim ni ja više ni o čemu gde treba zauzeti konkretan stav da me ne bi ko prozvo, pametno

3. Не признаш док Србијанци не би продали мајку рођену за динар, да

To je hiperbola i glupi stereotip do koga čak nisam ni došao sam nekim uvidom nego ga negdje pokupio u prolazu i onda u afektu rekao, jer si ti sat vremena provocirao govoreći sve najgore o nama.

Jedini element u toj teoriji koji bi mogao uočiti kao validan je na primjer fenomen sendvičara. Znači nije baš da prodaju majku za dinar, ali prodaju svoj glas ili političko opredjeljenje za sendvič.

4. I to opet ne svi, ali ih ima dovoljno da je prepoznato kao fenomen koji postoji.

5. Pa je l moguće da je soroševa sisa tako ukusna

Jeste

6. Neću da govorim ni ja više ni o čemu gde treba zauzeti konkretan stav da me ne bi ko prozvo, pametno

Ne fora je u tome, što ja kao naivčina iskreno govorim neke svoje stavove koji nisu crno bijeli, koji su iznijansirani, a onda se na to nakače provokatori kojima ništa ne valja. Ako negiraš onda kažu vidi ga četnik, negator, ako priznaš, onda si autošovinista, Soroševac, itd. Kad bi ljudi iskreno iznosili stavove bez namjernog trolovanja, kontrašenja, i sl. ne bi bio problem da se diskutuje. Zato kažem, sa Carom mogu donekle jer se ne slažemo, ali je makar lik konzistentan u svojoj priči... a ti samo provociraš. A Cara ne mogu definisati, da li zaista toliko hejta Bosance, ili me je i on trolovao.
    Celt je normalan lik s kojim se mogu usalglasiti oko većine stvari i koji dođe pomalo kao korektivni faktor, jer iako dijelimo većinu stavova, malo je manje naivan od mene, pa na osnovu njega skontam ako negdje pretjeram.

7. jovor: govoreći sve najgore o nama (prekodrinci)
    isto jovor: Ne priznam tu podjelu, svi smo Srbi

8. Pa naravno da smo svi Srbi... razlika ako ima one su kozmetičke.

9. he he, srbi smo kad pravimo sranja.
    Kad treba da se odaju priznanja onda hocemo da nas postujete, nas r srpsku znasss

Istu stvar rade i crnogorci, kad su napravili kojekakva sranja za to vreme svi bili srbi. Posle se pocrnogorcili postali cisti ko suza. Tako i vi, cas ovako cas onako, prema potrebi

10. svabe pametne, napravili semu da su genocidasi tamo neki imaginarni nacisti

jedino kod nas ko god napravi sranje odma se deklarise ko srbin

11. Sranje nismo pravili "mi" već pojedinci. I kamo sreće da nisu, ali ne možeš vratiti točak istorije.
    Neki od tih pojedinaca su istovremeno imali velike zasluge za narod i zato su kontroverzne ličnosti, niti ih možeš veličati, niti ih možeš jednoznačno osuditi. Vrlo jebena situacija. Po meni je rješenje da se veličaju institucije, a ne pojedinci, i da se veliča Vojska Republike Srpske kao institucija, i svi oni poginuli borci koji su dali život za Srpsku, od kojih velika većina nisu bili zločinci.

12. To je hiperbola i glupi stereotip do koga čak nisam ni došao sam nekim uvidom nego ga negdje pokupio u prolazu i onda u afektu rekao, jer si ti sat vremena provocirao govoreći sve najgore o nama.

Jedini element u toj teoriji koji bi mogao uočiti kao validan je na primjer fenomen sendvičara. Znači nije baš da prodaju majku za dinar, ali prodaju svoj glas ili političko opredjeljenje za sendvič.

Одлично, још једном потврђујеш да подела постоји и да мењаш став када није опортуно. Ти први ниси конзистентан, а прозиваш Цару, који је за тебе Асад лично

13. Za Caru sam upravo rekao da jeste konzistentan, i da zato i mogu sa njim da se diskutujem, iako se ne slažem.
    Za nekonzistentnost i trolovanje sam optužio jebača, a za tebe nisam siguran u koju kategoriju spadaš.

Možda si pomiješao Car/Cara... u nekim padežima se ne razlikuju.

14. Дакле повукао си се у лењо шешељевско оптуживање. Бедно

15. Boli me i za to šta ti misliš...

16. Бежиш бежиш, као и ономад око Бањалуке када сте викали хељп хељп

17. Šta je ovde tačno iznijansirano druuuže, pingponguješ preko dijametralno suprotnih polazišta na osnovu toga koja strana prozivke ti manje prija, pa onda na kraju regresiraš u neku pomirljivu toplu vodu nit vamo nit onamo dok ne dođe do temperature da se niko ne može tome protiviti, ne jer je zaista suvislo nego jer si skresao sve ivice. I tako sa svim temama. Ne trpiš kritiku i nisi kadar za diskusiju, bar za sad, sve ti je vrlo lično. A poenta je da nisi na sudu i da treba da te zabole, ali pošto svi vidimo da si primarijus samo dalje potpaljujemo nadajući se nekom koherentnom sistemu vrednosti za koji ćeš se zauzeti. Imamo takvih jovulina po službama i u politici koliko oćeš, zato nam je i zanimljivo da pržimo u lajvu jednog takvog primerka, naročito jer vi obično odbijate sučeljavanja. Neće ti kelt uskočiti u pomoć džaba ga dozivaš

18. uh, jos na to sve nadodati globalista/sorosevac

19. Ne bi bio problem da se moji stavovi iskreno kritikuju. Problem je što se namjerno, provokatorski, zauzimaju suprotni stavovi, i kao što sam priznaš, potpaljujete. A onda mijenjate. A ti ako nisi do sad skotno moj sistem vrijednosti, nećeš nikad ni skontati. On je vrlo koherentan. Možda je za nekog prekomplikovan, ali ja u njemu ne vidim ništa nekoherentno. Ja ti ga mogu eksplicitno napisati ako hoćeš, tako da ne moraš dolaziti do njega nekim loženjem.

20. Znači nije baš da prodaju majku za dinar, ali prodaju svoj glas ili političko opredjeljenje za sendvič.

ovo za sendvičare je solidna zabluda, čus prodaju se za sendvic

idu bre ljudi na kojekave mitinge da bi sacuvali radno mesto jer pajsad ima ovde mnogo sveta koji bi rado bili sendvicari ali ne upada se tamo tako lako. Eno probaj da upadnes u neko javno preduzece na otvorenom konkursu lol. Vrv bi pola njih glasalo kojekakve djilase i sl, odnosno jesu vec ranije.
    Na kraju najveci greh isapo jesti sendvic lol