L@ki
Некада нас јебали на физикалије, ал ово сад на шут све. Шут - диференс мејкер
Spisu i Polonara apruv dis mesidž
svi su shvatili da je trojka najbitnija stvar samo smrdi jebeni žive u nekom bormiu 1987
a ovi što su nam kao neki "pure shooters" tipa Bogdanović i Marinković promašuju otvorene trojke pa zašto tako igrati ljudi, tko vas je tome učio
Pre osim Stojakovića, nisi imao izraženog šutera. A on nije promašivao, znači šuter. Bogdan sad šuter, ne znaš kakv će dan da mu bude.
Sale Đorđević, ko ga smatrao šuterom, organizator igre. A protiv Litvanije 9-13 trojke beše. Danilović, pa Bodiroga protiv Amera šibao trojke sa onim smešnim izbačajem. Milenko Topić nije promašivao otvoren šut.
kako mi ide na kurac ovaj dejvis što uvek ide na kontakt i dere se ko daunovac neki nije to radio dok je igrao u pelikansima mora da se u lejkersima to uvežbava i ima uticaja na sudije očigledno
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Некада нас јебали на физикалије, ал ово сад на шут све. Шут - диференс мејкер
Spisu i Polonara apruv dis mesidž
svi su shvatili da je trojka najbitnija stvar samo smrdi jebeni žive u nekom bormiu 1987
a ovi što su nam kao neki "pure shooters" tipa Bogdanović i Marinković promašuju otvorene trojke pa zašto tako igrati ljudi, tko vas je tome učio
ajde cuti smolemane ne jedi gvna idi prosetaj vrati se kace tekma zavrsi
oće igraju košarku u 2024. al da ne ubacuju otvorene trojke i još uz to da ostavljaju protivniku otvorene trojke
pa može to da se igra al 3x3 na terenče, ovde se ipak ozbiljan sport igra
Ovaj Durant 35 dina, ja mislio 45. Pa posle kazu black don't crack, pff
Jebeni slim reaper nas usra
Mislim svaka čas čoveku, al iskuliraj kevine malo
Jebem ga uusta nenormalna.
Još smo i dobri sa razlikom
Bogdana neće šut. Aleksa ubacio na ludost, i tu je kraj.
Sad svaka lopta na Jokića pa šta bude. Ne vidim druge opcije.
The whip does tho
A za odbojku nas boli kurac što naši igraju protiv domaćina
Al šta se promenilo u nasem sistemu.
Pre osim Stojakovića, nisi imao izraženog šutera. A on nije promašivao, znači šuter. Bogdan sad šuter, ne znaš kakv će dan da mu bude.
Sale Đorđević, ko ga smatrao šuterom, organizator igre. A protiv Litvanije 9-13 trojke beše. Danilović, pa Bodiroga protiv Amera šibao trojke sa onim smešnim izbačajem. Milenko Topić nije promašivao otvoren šut.
Ovo sad brate, ja ne verujem šta rade.
promenila se košarka tebra, avanzovala je, evoluirala, modernizovala se, mi još uvek kaskamo
Pazi ti ove majmuncine crnancke, treba ih nahvatati i polomiti im picke nakon utakmice, mrs u geto pa tamo ovo ponasanje iz dzungle
Bekovska linija, Avramović, Micić, Bogdanović, Gudurić...
Okean ne mogu da pogode nabijem ih.
a sto su ovi slepci u jamerikama sad hapsili ubazdinog buraza ovaj pravio sranja pre 4 meseca kakve picke
И тестирати на допинг након батина
kako mi ide na kurac ovaj dejvis što uvek ide na kontakt i dere se ko daunovac neki nije to radio dok je igrao u pelikansima mora da se u lejkersima to uvežbava i ima uticaja na sudije očigledno
da jbt to da je malo pameti da se bojktouje ovo govno jedino ameri ne podlezu doping kontroli smolemane pusi kurcine
durante turcine napusi se kurcine