Ima rts na eonu, ja tipa ne mogu da se ulogujem na mob jer sam razdelio naloge ljudima jebo me pas, 5 max ljudi moze na jedan nalog a ja osta suva kurca
ovo pliduu samo razjasnim ima rts1 na eon, al ne mozes preko telekoma da gledas sorosevske medije blokirani, cak i ako eon gledas preko telekom platforme svejedno nece radi
e sad koko sam cuo sbb to ne da da ide jer su fazon premium kanali nije nikakav blok od telekoma
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ima rts na eonu, ja tipa ne mogu da se ulogujem na mob jer sam razdelio naloge ljudima jebo me pas, 5 max ljudi moze na jedan nalog a ja osta suva kurca
Ma ja tako i kod nas
E galantni ista priča
hehe ja sam jedan od tih koji koristi tudje sifre
e imas to udjes na profil i obrises neke stare uradjeje ako ljudi ne koriste
Moze i to da uradi
Tako je to Manijake kad smo velikodusni
Bog će nam plati kupujemo carstvo nebesko
ovo pliduu samo razjasnim ima rts1 na eon, al ne mozes preko telekoma da gledas sorosevske medije blokirani, cak i ako eon gledas preko telekom platforme svejedno nece radi
e sad koko sam cuo sbb to ne da da ide jer su fazon premium kanali nije nikakav blok od telekoma
probo preko nekog vpn-a i radilo
ima sanse se izgrbavimo za medalju vaterpolu
Drama u bazenu
Hahah au
Liiiiiiii
Dade ga ovaj đura jakšić
Kecman lvl
TO BAJOOO
moglo bi ovo do finala ode
хм идемо на америке или аустралије па то нису водополо нације идемо у финале
Kako nisu vodoplovne kad okružene okeanima
Kroasani isto prosli potec finale sa ustasama