Olimpijske igre Parizer 2024god

1. Ja sam to pomislio za špance u fudbalu na evropskom.

2. Nemci u kosašarci mi nisu nešto gotivni, ko španci sa braćom gasol i ljulj pride.

3. mnogo kvalitetnih igrača i svako ima tačno određenu ulogu

ovaj Obst nacistička verzija Kajla Korvera, njegov poso je samo da izlazi iz blokova i roka trice, i to i radi s tom germanskom posvećenošću usta mu se naserem

a za španiju u fudbalu to je sad skroz neka nova španija bez ustaljenih smarača iz barselone i reala, iz mnogo različitih klubova, daleko lakše navijati za rendom baskijce nego za buskeca i ramosa

4. Bonga s ovom frizurom kao rodman na terenu ehh vratio me u devedesete kad sam gledo bullse i nisam se ni rodio bio

5. 300000 KURTONA obezbedio organizator u olimpijskom selu jebote leb

6. kolko li se kecaju tamo ti vrhunski ljudski

S P E C I M E N I
    P
    E
    C
    I
    M
    E
    N
    I

7. bedara što sam prokleo naciste ovim javnim iskazom simpatiziranja

bedara ili galaxy brain potez, ko zna

8. Eh kad bi bilo ovako neizvesno večeras i u 22:17h

9. al si zasrao herr franz

10. mrš majke vam ga spalim jebale vas ujedinjene nacije kongoa i centralnoafričke republike što ste napakovali ždrijeb da ne idete na amere do finala pizdurine žabarske kud vam fon holtic nije spalio taj pariz kurčevi

11. haha evo ga lesor i jabusele lol

12. mrš majke vam ga spalim jebale vas ujedinjene nacije kongoa i centralnoafričke republike što ste napakovali ždrijeb da ne idete na amere do finala

Ma dabogda izbegli amere i u finalu seme im jebem kad tako drčni

13. eo kad je divac jeo govna ko jokara a djindjara radio iste stvari ko vucela jebem vas

https://youtu.be/TBlT8Q9Hl0Q?feature=shared&t=488

14. аће пукнемо текма готова на полувремену

15. пази тупави аца инфромација интервјуише ове сестре маме и девојке ових кошаркаша наших као шта кажу добра је енергија шта очекујете очекујемо победу хахахахах

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.