Olimpijske igre Parizer 2024god

  1. što reče neko na insta još se nisam oporavio od slovenije 2017. a od ovog neću nikad, koliko sam ponosan toliko mi je i krivo što nam je plidu ukrao finale

  2. izbacio sam miličićevu sliku na instagram i sve sam time rekao

  3. Citam na r/serbia jutros.. koja mrznja prema sudiji samo jer je pliduanac.

    Burazeru, da je bio srbin s ravne gore sudio bi u korist amerikancima jer dream team >>>> svi, sta se cudite uopste, kad god ides na megdan americi koja je favorit protiv svake ekipe uvijek, ocekuj da ce biti i favorit sudijama i višim silama

  4. Nije mi nejasno sto im se tolerisalo mnogo stosta, nejasno mi je po kom osnovu su se neke stvari sudile uopste

  5. istina, sprdam se ja malo za plidua. pare su tu u pitanju mrale

  6. ne kažem da su podmitili sudije nego pare, šou... gledanost... tako je i francuska dobila nijemce u drugom polufinalu. realno finale je ovaj meč za bronzu

  7. nejasno mi je po kom osnovu su se neke stvari sudile uopste

    https://i.imgflip.com/8zq3tm.jpg

  8. namesteno za amere a i bili su bolji taj neki nivo objasnjenja

  9. to ti je onaj fazon kad završiš fakultet da bi te ćaća zaposlio u opštini

  10. jebacemo ih u vaterpolu za utehu

  11. Realno krenuli su od treće četvrtine da navlače baš jako, ali smo se održali pa se to malo i zaboravilo. Mržnja, pretnje uvrede - neka podnosi kad je birao da sudi onako tenkre.

  12. cekam intrevju ducija na ovu temu bukv

  13. Ta prica o dopingovanim amerima je isfurala još od hladnog rata

  14. Јовић 21, Петрушев 24, Маринковић 27 лета.
    Остали из овог састава 29+, Богдан најстарији са 31.

    Па, ако здравље послужи, имаће ови још један јуриш на ОИ злато.

    Ко би ту мого да стаса у међувремену..

  15. Dobro sad malo hladnije glave kad razmislim čak i ima smisla što su im dali ona dva napada zaredom kad je konjušar 'faulirao' dejvisa, imaju leđa u pravilniku (čitaj: pravila mogu da se rastegnu i protumače tako da se to smatra ispravnom odlukom), a to je jedino bitno.
    Prvo i prvo možemo reći da faula nije ni bilo ili da je u najboljem slučaju bio obostran, a da je neke pravde jednoobrvi troglodit bi dobio tehničku za flopping i tu bi bio kraj priče. Pošto su već rešili da je konjušar napravio faul, dobro onda ima smisla da se prizna trojka.
    Ono što meni nije bilo jasno je zašto su dobili novi posed, ali do te zabune je došlo zato što po embiej pravilima se u tom slučaju posed menja, računa se da je napad realizovan, faul se svira i dodaje se zbiru timskih faulova ALI se smatra da je preveliki SWING i prevelika kazna nagraditi napadački tim s dva poseda, jer se onda postavlja pitanje 'pa dobro koškanja, guranja i građenja ima posle svakog šuta, šta je tu faul a šta nije' itd itd.
    Fiba takva pravila nema, boli njih kurac što će tim koji se branio da se oseća oštećeno, pa što si ga faulirao dok je ovaj drugi bio u šutu majmune. Nama bi čak više išlo u prilog da smo bili u bonusu pre tog faula jer onda bi dejvis imao dva bacanja uz tu durantovu trojku. E sad što smo mi baksuzi koji su iz ta dva poseda primili dve trojke ko nas jebe, što niste izašli bukeru na šut majmuni.

  16. yappuccino is served

  17. Ко би ту мого да стаса у међувремену..

    Drezgić 100%, mali kida na omladinskom prvenstvu

"Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“"

Danas | 06. Novembar 2008.