Olimpijske igre Parizer 2024god

  1. taj jokićev faul je bukvalno najmanje sumnjiva odluka na utakmici

  2. Lyles izgubio od lika iz Bocvane koji je trčao tamo na nekom takmicenju gdje je glavna nagrada bila krava ili dvije (istinita prica) i onda dodje neki amater sto nije u zivotu se bavio sportom i misli da doping moze da nadmaši kvalitet.

    Ne može bajo, moraš biti najbolji, doping samo pomjera granice tvojih mogucnosti, ne tuđih

  3. Покушевски 22

  4. Ко би ту мого да стаса у међувремену..

    Topić, Đurišić, Diego Tristan i da se juri na Stojakovića sin

    taj jokićev faul je bukvalno najmanje sumnjiva odluka na utakmici

    agree to disagree

  5. Ne može bajo, moraš biti najbolji, doping samo pomjera granice tvojih mogucnosti, ne tuđih

    pa sto se onda dopinguje mejmun

  6. Caro, da bi pomjerio svoje granice. Mislim sad ovo govorim za neke amatere heznoe sto treniraju powerlifting da izađu na takmičenje u beranama a kada je u pitanju sami vrh tu su svi vise manje na HGH terapijama koje kostaju po 5k dolara i prave se superhumani za obaranje svjetskih rekorda i pomjeranje ljudskih granica.

    Ti dopinzi o kojim ti pricas su neki anabolicki steroidi koji su kerov kurac za olimpijske sportove, s tim padnes na doping testu u svrljigu a ovo ozbiljnije je vec druga prica i svako ozbiljan je na tome. Ako si neozbiljan, ko te jebe što si došo s rogatim se bosti.

  7. Sve ovo sto sam rekao nije stopostotna istina, odnosno više je rekla-kazala ali je još uvijek neoborena teorija za razliku od tvoje u kojima neke nacije rade nešto što druge ne rade.

    Ako se rade, svi rade isto samo je neko jednostavno bolji. Imas dva amerikanca koja trče istu trku u istim uslovima iz iste zemlje poslani, jedan završi peti ovaj drugi osvoji zlato jbg, kvalitet

  8. pravda za doping da svi dobiju jednako

  9. Stavise najjaci primjer toga mi je djokovicev brat, negdje sam citao da se okusao i on u tenisu i bukv nije mogao da osvoji seoski turnir a brat mu teniski GOAT (?)

  10. smesna je ta prica koju furas u odnosu na amere iz razloga sto oni imaju svoju komisiju bukv mogu rade sta oce

  11. I sta je sad tvoja teorija, da doping nije nesto bitan ako je ovaj drugi dramaticno bolji, izvuceno iz ovog djokovici primera sto si naveo

  12. Tacno, ne postoji doping koji moze da nadomjesti nedostatak kvaliteta

  13. i koja onda poenta dopinga?

  14. Reko sam ti gore ne jebi me

  15. Dakle iz tvog ugla nema doping tu neki uticaj jer ovi sto su u lovi svi koriste isto tako da je egal

    Sto ameri onda imaju ovaj imunitet

  16. Па да би померио своје границе Царо, што ти уопште не даје предност над противником који не помера своје границе ЛОЛ

  17. jbg caro ne mogu ja tebi izbijati taj mentalitet zrtve iz glave, ako mislis da ti doping moze pomoci, idi izdopinguj se bices novi cavic haha

  18. znaci nemas odgovor ovo za amere nego jedes govna

  19. Nemaju nikakav imunitet, imaju najbolje takmicare

  20. pa sto se onda dopinguju mejmuni evo to mi jos odgovori?

"Vukajlija predstavlja skup formi koje nisu definicije, nemaju smisla, često sadrže vulgarnosti i plagijat, ali zato čine duhovitu zbirku kreativnosti i lucidnosti svih svojih članova."

interfejs.tv | 25. Januar 2009.