Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
taj jokićev faul je bukvalno najmanje sumnjiva odluka na utakmici
Lyles izgubio od lika iz Bocvane koji je trčao tamo na nekom takmicenju gdje je glavna nagrada bila krava ili dvije (istinita prica) i onda dodje neki amater sto nije u zivotu se bavio sportom i misli da doping moze da nadmaši kvalitet.
Ne može bajo, moraš biti najbolji, doping samo pomjera granice tvojih mogucnosti, ne tuđih
Покушевски 22
Topić, Đurišić, Diego Tristan i da se juri na Stojakovića sin
agree to disagree
pa sto se onda dopinguje mejmun
Caro, da bi pomjerio svoje granice. Mislim sad ovo govorim za neke amatere heznoe sto treniraju powerlifting da izađu na takmičenje u beranama a kada je u pitanju sami vrh tu su svi vise manje na HGH terapijama koje kostaju po 5k dolara i prave se superhumani za obaranje svjetskih rekorda i pomjeranje ljudskih granica.
Ti dopinzi o kojim ti pricas su neki anabolicki steroidi koji su kerov kurac za olimpijske sportove, s tim padnes na doping testu u svrljigu a ovo ozbiljnije je vec druga prica i svako ozbiljan je na tome. Ako si neozbiljan, ko te jebe što si došo s rogatim se bosti.
Sve ovo sto sam rekao nije stopostotna istina, odnosno više je rekla-kazala ali je još uvijek neoborena teorija za razliku od tvoje u kojima neke nacije rade nešto što druge ne rade.
Ako se rade, svi rade isto samo je neko jednostavno bolji. Imas dva amerikanca koja trče istu trku u istim uslovima iz iste zemlje poslani, jedan završi peti ovaj drugi osvoji zlato jbg, kvalitet
pravda za doping da svi dobiju jednako
Stavise najjaci primjer toga mi je djokovicev brat, negdje sam citao da se okusao i on u tenisu i bukv nije mogao da osvoji seoski turnir a brat mu teniski GOAT (?)
smesna je ta prica koju furas u odnosu na amere iz razloga sto oni imaju svoju komisiju bukv mogu rade sta oce
I sta je sad tvoja teorija, da doping nije nesto bitan ako je ovaj drugi dramaticno bolji, izvuceno iz ovog djokovici primera sto si naveo
Tacno, ne postoji doping koji moze da nadomjesti nedostatak kvaliteta
i koja onda poenta dopinga?
Reko sam ti gore ne jebi me
Dakle iz tvog ugla nema doping tu neki uticaj jer ovi sto su u lovi svi koriste isto tako da je egal
Sto ameri onda imaju ovaj imunitet
Па да би померио своје границе Царо, што ти уопште не даје предност над противником који не помера своје границе ЛОЛ
jbg caro ne mogu ja tebi izbijati taj mentalitet zrtve iz glave, ako mislis da ti doping moze pomoci, idi izdopinguj se bices novi cavic haha
znaci nemas odgovor ovo za amere nego jedes govna
Nemaju nikakav imunitet, imaju najbolje takmicare
pa sto se onda dopinguju mejmuni evo to mi jos odgovori?