Olimpijske igre Parizer 2024god

  1. Pa melk sta ti pricas meni sad, bukv sto ja sve vrijeme pricam - na olimpijskim igrama medalje osvaja najbolji, posebno u individualnom takmicenju. U grupnom, pojedinci ne dolaze do izrazaja odnosno jucer je jedan guduric mogao da zavrsi u finalu kosarke a da npr lebron ode kući.

    S druge strane, u individualnim sportovima, osvajač medalje je uvijek isključivo zaslužan za svoj uspjeh.

  2. Ako imate nekoga da obori svjetske rekorde

    Druže svetske rekorde drži šačica od osam + milijardi ljudi, i neki od njih su stari po 30 godina jer su ih napravili apsolutni fenomeni, kao tipa Sotomajor i onaj troskokaš ludi koji će ga vrv držati zauvek. Čuj pošaljite ga, pa ne obaraju se ti rekordi svako malo lol

  3. Pa o tome i pricam, rekorde drze najbolji.

  4. A tvoj drug vojvođanski prica kako to nesto namjesteno amerikancima zlim

  5. evo sad drze najbolji do malopre bila teza kako niko ne moze parira amerima pliduu oprastam ti verujem da si se zaljubio u ovu od pre neki dan sve sad ima smisla

  6. u individualnim sportovima, osvajač medalje je uvijek isključivo zaslužan za svoj uspjeh

    + treneri, fizioterapeuti, nutricionisti i masa drugih ljudi koji su u pozadini svega toga i koji su te spremali 2-4 godine. Dop koji ti imaš a ja nemam da i ne pominjemo. Uporedi npr američke košarkaše sa francuskim crnjama, to ti je najjednostavnije. Čuš Lebron sa 40 godina odigra 80+ utakmica regularno u najjačem tempu i onda dođe na olimpijadu, važi.

  7. A tvoj drug vojvođanski prica kako to nesto namjesteno amerikancima zlim

    naravno da je namesteno, odnosno namestaju koliko god je to moguce. Da nije tako ne bi imali svoja antidoping pravila nego bi bili isti kriterijumi za sve.

  8. hahahhahahahh mladen trajkovski pobeda

  9. I Armstronga dok nisu provalili prošle su godine, do tada je poosvajao sve živo. Ameri imaju najbolji dop i ne daju ga nikom, ko i kako ih testira je opet jako zanimljiva tema. Zato toliko osvajaju, i opet ne dominiraju baš toliko, Lajls jedva pretrčao Jamajčanina, Felps jedva dobio Čavića itd.

  10. Felps jedva dobio Čavića itd

    cekam objasnjenje zaljubljenog kako su koristili isti dop sig

  11. u individualnim sportovima, osvajač medalje je uvijek isključivo zaslužan za svoj uspjeh.

    A ako si američki atletičar, onda su zaslužna i izvesna (ne)dozvoljena sredstva. Pošto atletiku najviše pratim, u to sam apsolutno ubeđen, mada je verovatno slično i u drugim sportovima.
    Izvinjavam se ako ste već ovo raspravljali na prethodnim stranama, nemam vremena sad da iščitavam.

  12. Ja koliko znam cavic je isto amerikanac koji je dosao da pliva za vas jer su ameri imali phelpsa, cavic je tamo rodjen i odrastao, nista manje mu nije bilo na raspolaganju nego phelpsu tada malo phelps bio bolji ali i on je bio odlican sta sad da se radi

  13. Dosao da pliva za nas jer su oni imali felpsa au brt

  14. I tu nas pokrali kad ni doping nije bio dovoljan

  15. Vjerujem, bude spornih situacija na OI

  16. Ovo bukv da je pameti jedno 15-20 zemalja da izbojkotuje oi ode sve ukurac obesmisljeno

    Al svima su oi zlatna koka za mejmune na lokalu

  17. Ne treba puno da se pronađe taj IJF Code i da pročitaš:

    Do not show any object, sign, religious gesture or movement or any ostentatious form

    Regularno sve, taj dečko je inače kreten

  18. Od kad je to pravilo?

"Jedan od 'onih' sajtova (za ljude sklone crnjaku - mislim na humor, ne na vino). Poželite ponekad da se nasmejete kao Draguljupče nakon valjano okončane "psine"? Mislite da cenzura ne treba da postoji? Mislite da nema preosetljivih tema i nedodirljivih osoba? Na ovome sajtu ćete naći sebe!!! Dakle - samo za vickaste: vukajlija.com"

SerbianForum | 13. Februar, 2010.