Olimpijske igre Parizer 2024god

  1. jebach presretach na aparatima

  2. rispektara za matorog pesica bukv

    pesic>ivkovic>rumenoglu

  3. Lepo.

    - zaslužili smo finale realno
    - spustili takozvani drimtim na zemlju
    - osvetili se Švabama takoreći
    - uzeli tu medalju i zaokružili priču
    - igramo jako lepu košarku
    - imamo čemu da se nadamo u budućnosti, imamo gomilu mladih dobrih igrača

  4. i dobra stvar sto se tekma za tozla igrala ovako rano da se ne distrahuju protesti veceras vucela jebem te

  5. vcrske STIMELA igra za zlato

  6. Bolje ovako
    Osakatile bi nas sudije protiv francuza u finalu samo bi se nervirali bez veze ionako je ova olimpijada kradja
    Sto bi rekao Pesic
    Svi za jednog jedan za svi

  7. Realno lepo je i to što je čitav svet, u jednom trenutku, navijao za nas. Ko neće da laže sebe video je koliko i kako smo pokradeni, baš beda. Jebo odličja, imamo ih koliko voliš, i meni je negde uvek najbitnije da je košarka dobra, imamo talentovanih klinaca koji će biti dobri u budućnosti i da to na terenu izgleda čestito. Ali ružno što nas osakatiše onako, trebalo je da odvalimo superzvezde i prođemo dalje. Šta da se radi.

  8. izgubila je košarka pobedila je srbija adio

  9. Svaka čast
    Nisam gledao al svaka čast

  10. Jeste Boksore stoji i to, ali trebalo je uzeti skalp ovima jer su bili u fazonu - saćete da vidite ko smo mi, ima da se uozbiljimo, okupimo kvalitet i pocepamo vas sve sa 30+ razlike. Ono, bili smo bolji, vodili 37 minuta, zaslužili da prođemo, pokrali su nas...I svima je to jasno, ali svejedno, trebalo je ozvaničiti odvaljivanje takozvanog umišljenog drimtima.

  11. ...Jer nama su u košarci prestiž jedino da nalupamo Amere u takmičarskoj utakmici i da uzmemo zlato. Medalje više nisu prestiž, nalupavanje kojekakvih Kanada, Australija, Litvanija, Francuški...Takođe. Dobili smo sad i svetskog prvaka realno lagano, da je Jokić igrao prošle godine prošetali bi se do tog zlata. Sila smo u košarci i to saznanje me uvek raduje, to je lepa tradicija koju valja negovati.

  12. Che-vu će jedino da bude srećan kad Ameri odvale Francuze. :D

  13. Melk i Jokic i Micic

  14. ovo smece vcrs ocekujem tesku kradju za francuce da tekma bude dostojna

    F I N A L A
    I
    N
    A
    L
    A

    ko ih jebe zlato je uzeto

  15. To je jedno 50 posto tima batke

  16. Mladih perspektivnih i već kvalitetnih igrača imamo pregršt, to me raduje najviše od svega. Bukvalno ceo ovaj tim može da igra narednu olimpijadu komotno što se tiče godina, + Topić, Tristan, Đurišić su klinci koji stasavaju u ozbiljne igrače, i Jović je negde klinac, Petrušev će biti kvalitetniji vremenom, ne znam da li će mali Stojaković rešiti da igra za nas. Možda čak napravimo nešto od Pokuševskog. Svetla budućnost.

  17. Ova ekipica da ostane još 3-4 god, da jebemo ceo svet.

  18. Necete jokaru videti do 2028 kmecanje stop

  19. Francuskoj će da nameštaju večeras ali svejedno mislim da nemaju nikakve šanse iskreno

"Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora

Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su Metak i Vokabular na jednoj, i zabavnih Srbovanje i Kobaja Grande na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni “user-created content” (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!"

BiznisBlog | 26. decembar 2007.