ameri ovo igraju sa pola gasa bukv
Ova krakati venbanjama, cudo od dijeteta
kongo nikad nije imao tako perspektivnog igrača radujem se njihovim uspesima na međunarodnoj sceni kad bude igrao za njih
kako to mislite on je francuz??
jebote ovaj dejvis daj oblepite mu usta s izolirku svaku put kad uđe na polaganje vrišti gore nego gasol AAAEEEIYYYYYYYYY nevezano za to dal ga neko uopšte pipnuo
Uce u ovih mojih +15 tacno se dozira ovi igraju na 30% satanisticke igre
stizu ovo francuzi sig bas je napeto
Ne vredi jbg nemoš šutiraš slobodna 10 od 17 u finalu, sramota. I za 3 su šutali katastrofa, kako nisu izgubili 20 razlike nije mi jasno.
jeba currcuck
aj se ne zaebavamo ovo scenario bukv jok se neko izlozio na ovu tekmu
ovog sarenca isto na radio pod hitno
Igrat protiv currya koji pogađa 4 trojke zaredom
Fino uvežban igrokaz, mislio sam biće neka borba makar publike radi
slusaj sarenca
ovaj veci papak od plidua
eo pliduu mozes malo slavlje napravis kuci otvoris kutiju pringlsa i zalijes kokakolom pobedijo si
I koj kurac im Kari ovako malo igra haha Reci mi uvedemo Bogdana 3 minuta i izvedi ga napolje kad da 3 trojke koj kurac
Ne znam statistika konačna kakva je, ali šutali su Francuzi kriminalno, otvorene šuteve mašili. Očaj. Slobodnjake nekih 60% LOL
da bas velika steta sto francuzi nisu dobili ovo sve bi selo na svoje mesto
ajde melk ne edi govna lubi blat
Ali koliko su operisani od radovanja ameri, uzmu zastavu, dreknu se “lets go baby” i malo šetkaju po parketu
Mi kad smo se plasirali na svjetsko, tri dana slavili na ulicama bukv luđe od nove godine
Ovi navijači, aplauz i kao “yeeeeey we won”, uleti na taj parket jebeni šta pljesces ko balavac
osim sto se majmunisu svaku tekmu celu tekmu bukv svakom normalnom otisli na kurac davni dana svima osim bosancerosima
el ima sta organizovano u sarajevu el se slavi?
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
ameri ovo igraju sa pola gasa bukv
Ova krakati venbanjama, cudo od dijeteta
kongo nikad nije imao tako perspektivnog igrača radujem se njihovim uspesima na međunarodnoj sceni kad bude igrao za njih
kako to mislite on je francuz??
jebote ovaj dejvis daj oblepite mu usta s izolirku svaku put kad uđe na polaganje vrišti gore nego gasol AAAEEEIYYYYYYYYY nevezano za to dal ga neko uopšte pipnuo
Uce u ovih mojih +15 tacno se dozira ovi igraju na 30% satanisticke igre
stizu ovo francuzi sig bas je napeto
Ne vredi jbg nemoš šutiraš slobodna 10 od 17 u finalu, sramota. I za 3 su šutali katastrofa, kako nisu izgubili 20 razlike nije mi jasno.
jeba currcuck
aj se ne zaebavamo ovo scenario bukv jok se neko izlozio na ovu tekmu
ovog sarenca isto na radio pod hitno
Igrat protiv currya koji pogađa 4 trojke zaredom
Fino uvežban igrokaz, mislio sam biće neka borba makar publike radi
slusaj sarenca
ovaj veci papak od plidua
eo pliduu mozes malo slavlje napravis kuci otvoris kutiju pringlsa i zalijes kokakolom pobedijo si
I koj kurac im Kari ovako malo igra haha
Reci mi uvedemo Bogdana 3 minuta i izvedi ga napolje kad da 3 trojke koj kurac
Ne znam statistika konačna kakva je, ali šutali su Francuzi kriminalno, otvorene šuteve mašili. Očaj. Slobodnjake nekih 60% LOL
da bas velika steta sto francuzi nisu dobili ovo sve bi selo na svoje mesto
ajde melk ne edi govna lubi blat
Ali koliko su operisani od radovanja ameri, uzmu zastavu, dreknu se “lets go baby” i malo šetkaju po parketu
Mi kad smo se plasirali na svjetsko, tri dana slavili na ulicama bukv luđe od nove godine
Ovi navijači, aplauz i kao “yeeeeey we won”, uleti na taj parket jebeni šta pljesces ko balavac
osim sto se majmunisu svaku tekmu celu tekmu bukv svakom normalnom otisli na kurac davni dana svima osim bosancerosima
el ima sta organizovano u sarajevu el se slavi?