Olimpijske igre Parizer 2024god

  1. možda i najgora osobina čovečanstva je ta što nam je uvijek neko drugi kriv a nikad sami sebi da kažemo da smo debili

  2. kad ti tvog dedu ne možeš da ubediš da ne uzme 3000 k dinara i kilo brašna jer se sere tebi u zivot direktno

    Moji dedovi davnih dana pokojni. Dvojica nastradala u ratu, treći bio zarobljenik u logoru i preživeo, četvrti otišao sa 16 da kolje Švabe, bukvalno, jer je bio jako brz na nogama pa je išao ispred armije i klao straže, to mu je negde bilo u opisu osnovnih radnih zadataka. Dobio ordenje zahvalnice plakete kao heroj rata i bio nadaleko cenjen među ljudima, pošto su ga znali po nadimku (ostao mu iza rata). A i imao tu auru retko zajebanog čoveka koja je budila poštovanje na prvi pogled. To svejedno nije smetalo izrodima da nam uzmu 12 jutara zemlje svojevremeno (mislim da se to posle vratilo, ili nije, ne znam tačno).

    I niko nije bio komunista u toj kući, slava se slavila redovno, deca se krštavala po ps-u, išlo se u crkvu itd. Tako da ono jbg nemoš sa mnom te priče, ne fermamo ni milostinju ni brašno, ni drugosrbe, ni nulosrbe poput Nola i Jokare.

  3. Што се онај водополиста није руково са шапићем мислим да је мандић у питању

  4. pružio mu gangula ruku i reko mu dobra ti kosa e i ovaj se nadrko i povuko ruku

  5. Oterao ga Gangula iz NBG ne znam zašto, i umalo mu ugrobario karijeru. Ne samo njemu.

  6. U klubu koji sapke osnovao otprl njegov klub jaka muda sto je ispo jaje sto se nije rukovao

    Ovo na nivou osnovne ckole

  7. хахахахах лик узео овај вк нбг да пере паре и као сад не постоји више партизан или звезда или раднички него неки ВК нови београд која пишанција

  8. Cara brt ne zna više čovek na koju stranu pre da brani autoritete, moraće AV da mu podigne dnevnicu sa 600 na 800 dindži, bilo bi pošteno.

  9. Jok ajmo napraviti zaveru protiv vucele sto ova dva imaju nesporazum

    Tamo igra pola repke pa ti meni reci kakvi su to njegovi drugovi koje su rukvali sa sapketom na njegove oci

  10. A tom sapketu su drugosrbi pusili kitu par dina veoma kvalitetno dok ih nije izjebo nisam ja taj koi se lozio na mejmuna i demokrackoj stranci evropejcu vizionaru

    To ti samo jos jedan dokaz da ti vucela ista firma ko i druga srbija al nemodz to avg drugosrb dobaci

  11. I jopet ova prica sa riotintom krenula pod ds, ovo samo nastavak kao i sva ostala govna a vamo serete vucela ovo vucela ono jebo vas on sve sa tadicem

  12. Moji dedovi davnih dana pokojni. Dvojica nastradala u ratu, treći bio zarobljenik u logoru i preživeo, četvrti otišao sa 16 da kolje Švabe, bukvalno, jer je bio jako brz na nogama pa je išao ispred armije i klao straže, to mu je negde bilo u opisu osnovnih radnih zadataka.

    Verovatno pradedovi, nisam još čuo da neko ima četvoricu deda, a tad još nije bilo istopolnih brakova pa da je to slučaj.

  13. Pa po dvojica sa ćaletove i kevine strane, šta tu nije jasno. Pradedova što se tiče - za jednog ne znam, drugi je bio pod komandom Živojina Mišića, a vrv i drugi pošto su zajedno probijali Solunski front. Što je prađed Đuro večito govorio, niko ne zna šta su muke teške dok ne pređe Albaniju peške. Jbg dala moja porodica mnogo krvi za ovaj komad zemlje na kom živim, i na kom sam šesta generacija mojih. Kuća stara 130+ godina, bukvalno. Zanimljiv osećaj kad znaš da gaziš istom zemljom kojom je gazio čukundeda, kosiš istu travu, gledaš u ista polja i šumu iz bašte. Ne znam doduše kako smo se pokazali u Balkanskim ratovima, ne znam gde da kopam te podatke.

  14. Pa po dvojica sa ćaletove i kevine strane, šta tu nije jasno.

    Ne znam kako je to kod vas, ja sam sa ćaletove strane imao jednog dedu i jednu babu i sa majčine strane takođe. Zaista prvi put čujem da neko ima po dvojicu deda sa svake roditeljske strane. Možda su ti babe imale po više brakova, ali ti onda to nije krvni deda.

  15. ni meni nije jasna ova melkova prica, kako mozes imati duple dede i babu

  16. nekad je islo drugacije, imas fazon 16 deda sa svake strane al nemas pradede i one posle

    Jedino imas caleta a sve ostalo dede

  17. Mislim nije da sam čitao dalje jer me boli kurac ko su i šta bili čiji djedovi ali mi to baš bilo nejasno duple dede i babe

  18. krvni deda

    Pa dedin rođeni brat koji se tu rodio, odrastao i živeo itd. Ti su ti jednako važni. Moj burazer recimo jako liči na tog jednog beskrvnog dedu; nećak, sin od sestre kom je ćale Hrvat i veze nema s familijom - isti pradeda jebote, isti lik i građa, isto pomorci, gotovo ista narav, nosi čak i njegovo prezime iako mu i ćale i keva imaju drugo. Ko u 100 godina samoće, vidiš kako nekakva sudbina nešto štanca jedan isti genetski materijal uprkos svemu. Bitno je da znaš ko su ti preci i to baš jako, drugačije, ne možeš ni sebe da razumeš u potpunosti.

  19. Ovo ono ko joska broz sto mu tito bio fazon deda iako ovaj nije imo dece

    Al sto jes jes, i to se racuna. Pozajmljeni deda fazon

  20. Pliduuu

    jer me boli kurac ko su i šta bili čiji djedovi

    https://i.imgflip.com/9058k4.jpg