- K
Kako gledate na Albanke kao kandidatkinje za skladan i dobar brak? Mnogi kažu da su to žene za primer koje su uvek spremne da ugode mužu.
- Cbanovan
Konacno normalna tema
- Cbanovan
I za ovu pricu treba min 10k da se plati, nije za gracku sirotilju
- Cbanovan
Prvo uza familija mora dobro da te prekontrolise. Nece prodaju sestru ko snime tek tako, mora budu sig da si
D O B A R
O
B
A
R - Cbanovan
Ovi sporazumni brakovi su zapravo prava prica. Nema tu zajebancije kao u ovim mOdErnIm demokrackim vezama. Lepo nadjes sta ti treba, ispostujes platis obezbedis uslove i posle nema trzavica. Samo aj ti to objasni mladom majmunu koji cepa igrice i gleda holivucke serije po ceo dan
- k
Vidim lekovi ne pomažu, prokleta da je farmakomafija
- Cbanovan
Eeee moj kameni da ti je bar jedna aljbanka mogao bi lagano da skines kecelju i batalis seckanje luka
- P
Joj mogu misliti tu napetost na porodicnom okupljanju mjesovitog braka izmedju albanke i srbina hahahaha
- P
Pisao sam to jednom prilikom, nemamo nekih problema s njima a i nema ih puno cak mislim da je u srbiji dosta vise albanaca nego u BiH
- P
A i sto bi bilo neki problema, ne granicimo s njima, nemamo nekih teritorijalnih i međuetničkih sporova, kao da me pitas kakvi smo s italijanima fazon
- P
Kakvi ste vi sa albanskim albancima, jel bolji odnos nego sa kosovskim ?