Evropsko Prvenstvo u Fudbalu NEMAČKA 2024

1. soildna govna ovi holandezi ne znam ko ih simpatisao na pocetku vrv neke smoklje jedaci govana

2. sace kuman moci na miru da se najede slinaca ko dingospow

3. cak cu za turke navijam sa pliduom vcrs zinat zapadnoj gamadi tako daleko idem

4. ја навијам за аустроугарску

5. i ja bi da su madjari u igri ovako nista

6. али али арнаутовић

7. au, prevideo sam to

poslednji prectavnik nase ckole fusbala

8. cak cu za turke navijam sa pliduom vcrs

Caro, zar si zaboravio vjekovni harač i u krvi danak?!

9. to samo za kace treba na more ici

ozb nema sanse u civotu odem tamo na more

10. Ma to ti sad jer si cuo da galantni ljetuje tamo u ol inkluziv

11. to je papanska varijanta, ide se jer je uslovno receno jeftino i onda si spreman trpis dzamije i ostale gluposti koje paraju usi

i fazon mozes da se cenjkas evo nemam pametnija posla. kad cujem spike kako nas tretiraju kao nase prisere mi se

12. inace gade mi se turci, bar ove sto kod nas vidjam na autoputevima sto sede na travi i jedu u toku migracija kucama preko leta. vrv u istanbulu ima normalnijeg sveta

13. Vidim da sam probudio mrznju prema turcima u tebi iznenada, oprosti

14. ma jok, nema hejta nego ne bi letovo medj njima bukv to je to. to ti je kao žuta boranija bez pavlake, gadi ti se al je ne mrzis

ovako kao silu i neki odnos samih prema sebi rispektujem

15. Understandable. Have a great day.

16. bukv that's the way she goes, sometimes she goes sometimes she doesn't, she didn't go, that's the way she goes

17. Kakve butine kod ove s volcano beta u zelenoj haljini mmm

18. ајде рагниче уради нешто

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.