Evropsko Prvenstvo u Fudbalu NEMAČKA 2024

1. ија би на ибици васкрснивао
    ајмо аустроугари избаците ове плидуовце

2. Alexa play “Ceddin Deden”

3. cedin dedin zvuci ko jozin zbazin

4. Pa zar nisi pre 2-3 godine bio u turskoj na more caro a, javljao si se iz turkvarmi nešto bila neka priča

5. e morate sveske poceti vodite ove optuzbe postaju vec ozbiljne izgleda jedini ja budala

6. to se galantni javljo prosle godine iz lobi bara pio pice dok su gomile dece kmecale oko njega

onda je posle kmecao kako je guzva i buka taj neki rad

7. Ma znam za galantnog, mozda sam se zajebo ti bio u grckoj onda al bese neka frka s turcima tamo nesto tako ne secam se ko pisao to tad

8. Caro ako pamtis gdje sam ja bio na moru prosle godine, dobices posebne rispekt poene kod mene

9. ne znam to, nisam ja sig

10. de ne znam pliduu limekario si se 5 dana u rvackoj na polutoku, dal na peljescu il sta jos ima to nisi reko

11. i ove godine ces samo sad ides na OstRvO

12. Au šta odbrani turčin s 5 metra

13. rispektara za gošu

14. Svaka cast caro !!

Prođoše turksi

15. па пошто ниједан играч не зна финту да предрибла по крилу ова насумична убацивања ничему не воде ај јебите се аустроугари турци вас појебаше

16. smece je austrija neka turaka

17. Na koga idu Turci sad?

18. jedino spance simpatisem ostalo me zaboli dupe u perspektivi

e da i portugal djene djene to moze

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.