e i ovaj od ratm je super spot.pa nije to u politicke svrhe nego ima sociolosku poruku.
tramp je u fazonu pliz kapitulirajte i necemo vise da vas bombardujemo.
Evo Uganda staje uz Izrael, kažu za 72 sata Teheran pada. GOTOVO JE.
el ulaze kopneno?
Analno.
Sad gledam neki “ekspert” kaže Čramp uvek ovako baca nebuloze, još 10 dana, ovo-ono - a onda iznenadan napad. Uglavnom vikendom, dok berza spava.
Predvidja da će da bude ograničena kopnena invazija iz očaja, da će naravno da se iznapušavaju kurčinele, Galipolje 2.0. I da će onda Bibi da kaže ajupičkumaterinu više i grune njuks s njegove terase na njihovu terasu, pobije govna i gotova stvar.
Da se o ovome ovako opušteno priča je skoro ludilo na nivou poricanja holokausta.
Опуштено, све је реално што си написао осим њукса.
Realno - Rusiji i Kini odgovara da se ovo sranje razvuče što duže. Pogotovo Putleru - skinute sankcije i cena topljiva skočila 100%.
U Izraelu opozicija već otvoreno priča da je IDF razvučen pretanko i da malaksava.
Osim, naravno, ako mosad ne zna nešto što mi ne znamo.
Ali najjače što se Džerald Ford nosaču desio “požar u vešernici” i sad mora kod limara na Kipar da ga krpe lol.
Propaganda je čudo nad čudima.
Realno - SAD trenutno ima 3 operativna nosača i samo jedan dok za ozbiljne popravke, u Virdžiniji. A i taj je prenatrpan, 18-24 meseca backlog.
Džuhejteri, kad moram ja da vam crtam gde da udarate.
Druže - jel si upoznat sa likom i delom njuški poput Smotriča i ben Gvira? Likova koji kroz koaliciju održavaju Bibija na slobodi?
Нека одржава ко шта хоће, шта се палиш да ће неко да рока атомске по свету
Realno - kako će da otvore Ormuz? Da se predaju i plate Iranu reparacije? Ok. Pogotovo što se ne zna ko uopšte vuče konce u Iranu. Ako si neko mudo - što si duže živ - to si sumljiviji.
Небитно, не знамо ми шта се дешава, али кажем ти неће нико бацити нуклеарку.
Daleko od toga da se ložim i daleko bilo.
Ali mogu da navedem jedan slučaj kad su njuks bile upotrebljene u ratu. Protiv fanatičnog režima koji je hteo da razvuče rat protiv vojno superiornog neprijatelja.
Vuče, za trenutak sa, pomislio da ti neko hakovao nalog koliko su realnih stvari rekao :)
Elem,
Setih se onog filma 'Demolition man'
Ako ćemo realno, 4 godine se već preti nuklearkama s ruske strane, Ameri se bili jedno vreme baš uozbiljili po tom pitanju, puštali one fejspalm drilove na tv-u kako reagovati u slučaju da bomba padne baš tu negde blizu itd. Bukvalno ovo haha
https://www.youtube.com/watch?v=yPrr6ENo1eQ
Što reče čovek, ovo mi je šesti treći svetski rat ovog meseca.
Па нека су биле употребљене, више неће бити, бар не у скороје време.
Фалаут сценарији јеаа, њуке се бацају од почетка хладног рата па никако да дођу до земље
Realno sad im je još najbolja prilika da razvale Iran, sravne Al Aksu i krenu dižu treći hram, kasnije bi to sve bilo dosta teže, naročito jer za tako nešto ne bi bilo raspoloženja. Geknuće i bibi pre ili kasnije, a teško da će naći sličnu budalu da ga zameni. Nego krenuli po SAD da kukaju i mole ljude za draft, digli granicu na mislim 42. godine i - pazi sad ovo - ako su te navatavali za gandžu ilegalno to će ti brišu ako se prijaviš za rat, LOL
Jebi ga, ako njuk zemlja baci njuk na non-njuk zemlju MAD, (mutually assured destruction) doktrina je… njaaah. Neće niko da se previše cima. NATO je na bolovanju.
S tim što da Bibi njukuje Iran onda Putler mož njukuje Ukre opušteno. I onda je jebi ga SAD, Rusija i Kina aj da tlačimo koga stignemo, Evropa sa svojih stotinjak njuks će da preživi ali klasično pičkarski neće da se meša, (Čerčil - napustio zgradu). Ima da radimo u rudnicima jadarita i soli dok se Isus ne vrati.
Ne znam kako funkcioniše mornarica njihova, ali znam da žuti ima daleko manji uticaj na njih nego što bi voleo, kao uostalom i na avijaciju. To je sve ionako većinski u vlasništvu mekdonaca, kokakole, nestlea itd. ako oni odluče da se ne ide u rat, žuti može da ga vajga du.
odjebo ih trampaleo čeu moye odahne
https://pbs.twimg.com/media/HEUqHCuawAAErEf?format=png&name=small