Polis in helikoptas
Srč for marouana lol
Ma kakav fallout od nekoliko taktičkih nju-ejdž hidrogenki, bukvalno 50km od mesta udara za nedelju dana bi bilo šaebilo, na kojoj pumpi je jeftiniji dizel. Ne bi bio njnj3.
Dobro Čeu da ali realno, šta da njukuješ uopšte po Iranu sad još? Civile po Teheranu? Takozvana podzemna postrojenja gde su gajili i zalivali svoju nuklearku su im odavno razvalili, ajatola kaput, generali i naučnici kojekakvi kaput, nije sad da imaš nekakav bunker gde se krije iransko krilo spektra a Džejms Bond ne može da ide da ih likvidira jer ga još nisu izglasali, pa habibi šta će mora to taktički da njukuje.
And if ju njuk aur Al Aksa,
We will njuk jor korn filds
Нек бомбардују ерију 51
Убили доброг човека фила шнајдера јер јебо мајку америчким подземним базама, осветите га иранциии
Ima se - može se.
Melk - pa to i meni nije baš najjasnije. Više sam mislio - radilo psihološki protiv Japana - u fazonu ok, fanatici ste, ali eto mi možemo da vas zgovnamo jer se baš previše kurčite. Idemo jedna, idemo dve, idemo tr… a šta, dosta je?
S tim što Japan posle prve nije znao da li druga postoji, a ovi znaju da postoji 5 hiljada.
Vidiš Melk - mislim da gde ti grešiš je potenciranje na tu al-Aksu, koja je treća najbitnija lokacija u Islamu. Ovo Izraelu nije verski rat, već čisto teritorijalni. Postati Jevrej čak i svojevoljno je izuzetno teško, a Jevreji su do skoro živeli u harmoniji sa Muslimanima. Persijci su čak i pomogli na izgradnji Drugog hrama. Izraelu je bitna zemlja, moj avatar priča.
A hram će da se podigne jednog dana, baš kao i Isusov povratak.
Jednog dana.
Dotle je vera političko oružje.
Dan danas imaš Palestince mudžose u izraelskom parlamentu i po visokim sudovima, kao i sinagoge po Iranu. Nisu na nož po pitanju vere, navikli se ljudi jedni na druge.
Japan su grunuli na kraju rata, kad su ovi već bili gladni hrane a sitni cara, u ratu koji je američki živalj zdušno podržavao i teo ide da se bori. Ovo je totalni opozit. Al Aksa je cionistima nebitna, bitna im je lokacija na kojoj stoji, tu mora da se diže treći hram i tačka.
Nego pregovarali žuti i Iran, ukratko
- Otvorite Hormuz i prestaćemo da vas terorišemo
- C, ništa od toga, gasite sve baze što ih imate po d midl ist, plaćate u kešu sve što ste nam porušili i razorili, dobijamo garancije od vas o budućoj neagresiji + ubiramo keš od svega što prođe kroz Hormuz ko što Egipat radi već odavno sa Suecom.
- A ne može velju, mnogo je, upašćemo kopneno i razvaliti vas skroz.
- Važi, čekamo vas.
Iran čedina
Palestinaca imaš i Hrišćana i Džudaista, ne malo, a sinagoga po Iranu takođe ne malo ima, kačio sam to baš pre neki dan.
E da šta miš oće lli biti nekih teroritiih vratolomija po americi, kad krene svetsko u fudballu? Realno, dovoljno je da ovi samo zaprete pa da naprave pometnju.
kad kreće da se naplaćuje ajatolarina zna li se šta
Vidim sa brlje se preslo na pecurke, bitno je da je lepo lol