pocenjuješ bajo, ajatoli uredno dostupni kojekakvi olešnici i slični slovenski hajtekovi
Koji je to auto bolji od moskviča?
ono koje ima jeftino nafte opaaaaa
Pilota su već spasili ali sad je trka ko će prvi da nadje mitraljesca. Ajatola obećao prosečnu godišnju platu ko mu ga dovede živog pred noge, pardon - nogu.
Živo me zanima čime su sve Rusi i Kinezi naoružali ove u prethodnih par godina. Ovi ako krenu kopneno ugasili su, bukvalno. Tu se neće poštovati ni jedan zakon rata, rokaće ih ovi ko zna kakvim biološkim oružjem između ostalog.
bRIKs bajo, jes da s dobiva popicki na max al tako treba sa kolaboracionistima
Evo spasili mitraljesca, sad samo da se završi najveći judeo-hrišćanski praznik pa počinje oslobadjanje Persije od islamoklerofašističke čizme.
Ono što niko ne spominje je dan danas ima cirka 35k Džuz u Iranu i ćive sasvim normalno, idu u sinagoge, sve po propisu. Kao i Mudžosi u Izraelu.
Mislim na one koji nisu teroristi, sa obe strane.
Biće Persija i Izrael opet saveznici i biće mir i što je još važnije opet jeftin dizel u Oklandu.
Посланица Римљанима 9:4–5
„Који су Израиљци, којима припада усиновљење и слава и завети
и закон и служба Божја и обећања;
којих су оци, и од којих је Христос по телу…“
Sve lepo piše, ko voli da čita.
Oborili im za 24h - F15, F-16, A-10 i dva blek hok helikoptera, ona iz filma. Naš kolko košta sve to
Pričali o tome pre desetak dana bukvalno.
Ili su možda našli lika za 15 minuta, ali zar nije preljepo da na baš Eštar stignu lepe vesti? U ratu prva stvar koja pogine je istina. F-15 jeste oboren, za F16 i A 10 si pojeo Ajatolin onion. Za blekhokove fektčekujem ali po svemu sudeći još jedan lukac.
Ali ok, omlitavi malo čovek kada mu bezbednost tisućljećne otadžbine nije u pitanju.
Viđećeš sutra i preksutra. Minvajl Engleska budući Iran bejbi
Inače ko ne zna ko je ovaj Asmongold, prezanimljiva pojava - sad je već uveliko milioner, živi u potkrovlju u kom je odrastao, ne troši pare, ne kupa se maltene, ništa ga živo ne zanima a nije ni majmun ni gluperda. Teška priča doduše, morao se ispiše iz škole da bi pazio na bolesnu kevu, posle dadiljao i nju i ćaleta, bili baš sirotilja.
Ко каже да се не купа?
Знам за лика, гледао сам кад је коментарисао епстинове документе, а ја сам спомињао пре пар месеци овог шупка краља ко је он бре, шта он ради, шта се пита..
Ozbiljno?
Ovakav djubar da mi ostaviš pred kapijom?
Nego - šta bi sa dva blekohoka, dve A desetke i tvojim rečima samo jednom šesnajsticom?
Jel prošlo 24 sata, ovde kod nas se pomerao sat pa pitam.
627 - kupa se.
Jebote bio na nekoj uskršnjoj večeri, prvo počne nasumična baba da mi priča kako je ono kad Šeksi pričao o zardjalim kašikama FOTO-MONTAŽA. Mrtva ozbiljna.
Onda sam malo razvezao jezik kad su počeli da pričaju kako je Izrael izvršio GENOCID.
Onda su počeli da vozdižu Acu Šćiptara u nebesa.
Svi do jednog jednom nogom u grobu.
Držao sam jezik za zubima jer bila neka trudnica, uskrs, nisam kući, ovo-ono.
talacka kriza bila ne sme niko zucne na pomen vojvode vjekoslava vidim
https://vukajlija.com/forum/teme/76611-predsednicki-izbori-usa-2024?strana=147#post_4248556
Vaskrs je sledeće nedelje, to im poruči
Oboriše ovi neke avione + izrokaše amazon i orakl.