Prijava

Sme, sme. Itekako sme.
Trebao si da vidiš kako su im se oči iskolačile kada sam opleo hvalospeve o Izraelu i kakav crni genocid kad danas populacija Gaze veća neko ikada, Izrael im slao pomoć jebote, ali kad su počeli o Šiptaru video sam koliko je sati, bukvalno.
To je taj svet, Izrael bed mkaj, Šćiptar gud mkej. to je taj nivo svesti.

Vaskrs je sledeće nedelje, to im poruči

Važi, koljite se oko datuma kada se raspala drugojevrejčina povampirila.
Ja ću da radim bukvalno bilo šta drugo.

Fascinantna pojava, ono, keva se razbolela baš, ćale ih napustio, on ostao da živi sa kevom na socijali, godinama ždrali samo najgori džank fud jer je za to bilo love. Nisu imali čak ni za grejanje, ono, totalna sirotilja. I navuče se na vorkraft baš hardkor, i skonta da je što se tiče života ugasio i da se neće maći s mrtve tačke nikada. I vremenom krene da strimuje, bezveze, i postane apsolutni hit jer je brate karikatura, kao da si uzeo lik neki iz sitkoma, preterao ga i bacio u rilajf da postoji. Cirkus od čoveka, mada inteligentan, i nije kreten. Što je najcrnje od svega sad kad bi mogao da ne radi ništa narednih pet života, hrani se istom onom najsocijalnijom klopom koja može da postoji.

https://www.youtube.com/shorts/SkTzwCidRt0

Dobro, šta si zapeo za tog paćenika lol
Očigledno duševno nije 100%, blago rečeno.

Ima neku daun facu blaža varijanta

Šiptaru video sam koliko je sati, bukvalno.
To je taj svet, Izrael bed mkaj, Šćiptar gud mkej. to je taj nivo svesti.

nisi se upotrebio dzekpota ali shiptar im prodaje oruzje, i bolje, rekli bi kako je pametan stari siptar jer zna da zaradi

Realno - kad mi neko okačii takve video linkove - pa ja sam magarac ako ih odgledam duže od 5 sekundi.
Ajde Melkore odgledaj, na primer
https://youtu.be/vSNfvlJNCIY?si=SW31ztkvchl6KhJ8
Da. Ne mogu ni ja.

nisi se upotrebio dzekpota ali shiptar im prodaje oruzje, i bolje, rekli bi kako je pametan stari siptar jer zna da zaradi

Nisam…
A sad - ko kome prodaje oružje i kakav je balans trgovine…
Smejao sam ti se, vam se. Pljuvao vam u lice, rugao se.
Dok nisam došao oči u oči sa beštijom.
Ničim izazvan.
Jebote - baš me okinulo.
Penzioneri jugonostalgičari, pijani i razulareni, Puštaju Lepu Brenu, ruke im obrezle u svinjetimu i lošu rusku salatu.

Što reče jedan dobri čovek čije ime ne znam jer sam ga sreo samo jednom u lajfu, dok ne pomre sve što se sećalo tita ne možemo se maći sa mrtve tačke. Ima tome desetak godina. Naprosto, sve pod titom je indoktrinirano u život, nije odraslo nego je formirano. Nikada nije naučilo da misli, naročito ne kritički. Razume samo jedan mali životni spektar koji je jedini ispravan, sve drugo im je užas. Kao ribici koja je čitav život provela u akvarijumu kada bi pokušao da predočiš okean. Šanse nema.

Ok brt sve to to stoji, ali kada mi nasumična baba, svekrva trudnice, objašnjava da je Šeki pričao o zahrdżalim kašikama FOTOMONTAŽA, a ja ko klinac gledao to na tv bolikita na minimaksovižn on televižn ovim istiim očima…
Trebao si da vidiš tu neveru u njihovim očima kad sam se usudio da prozborim koju lepu o Izraelu. O Vučeli sam se već usrao da kažem išta loše, ćutao sam.

Ne znam, baš mi je poremetilo feng-šui. Evo i cveće u visećim vrtovima krenulo da mi vene.
Otrov. Čist otrov.

Najdraže su mi žrtve ace šiptara koje oteram u kurac. Postalo mi gušt lol

Da, lako je tebi da se sokoliš.
Neki ljudi imaju decu, (moja su već matora i imuna na te priče, ali i ta baba je nekome baba).
I to bebpče je preslatko, odrekao bih se Izraela i zavoleo Francuze na keca, eto ne znam kako bolje da opišem situaciju.

brt ideš snagom arugmenata i postepeno, ka kraju ustaneš od stola i ostaviš ih zapišane,dovatiš bebu kažeš bući bući i ubaciš 50jura u pelenu gde je problena

jok baba od 75 godina će da drži slovo. Zato i jesmo tu de jesmo

ps tako jovora jebe stara na istu mantru

i ta baba je nekome baba

Ja sam u ovih godinu i kusur dana potpuno izgubio taj uvid, naprosto, ako si degenerik, godine ne igraju nikakvu ulogu u toj činjenici. Znam da nije ljudski i hrišćanski ali ja ih otvoreno i direktno šaljem u kurac, u fazonu - uz dužno poštovanje gospođo, puši kurac. Jer neke stvari mi jedu džigericu i trigeruju me, priznajem, slab sam i grešan čovek i ne umem sebe baš uvek da kontrolišem, a ako ćeš već da sipaš otrov na sve strane bez ikakvih skrupula - eto ti ga natrag. Iznenade se, izneveruju, ako izneveruju onda im po drugi put jebem mater glupavu u pičku, pa odustanu. Ne volim sebe zbog toga ni najmanje, pogotovo kad ljudima kažem tipa nabijem ti mrtvu decu i unuke na kurac. Daleko od toga da je u redu, jednostavno, neke ljude gledam da uvredim baš do krvi, jer su zaslužili, što svakako nije na meni da se time bavim, al opet - titra mi želudac.

Kad izmaltretiraju i isprebijaju ove jadne klince, i dođu idioti da se raduju i likuju, nazivaju ih ustašama i to - nemam kočnicu, bukvalno ni minimum kočnice. Za to što se ljudi, čije su pretke možda baš pobile te iste odvratne ustaše, nazivaju ustašama, trebalo bi automatski locirati, i udruženo degene izvlačiti iz kuća i štanglama umlaćivati na rođenom im pragu. Žalosno je da to nije praksa.