Nego pripremi ti guzu za kad padne Orban, pošto ću te jebati jako.
Rusije što se tiče
- UKR nikad u nato i nikad u EU, ta priča gotova za sva vremena
- Uzeli Krim što je strateški jako važno
- Napravili tampon zonu od ovih regija što su uzeli, koje bi nemilosrdno rokali u slučaju kopnene ofanzive bez ikakve griže savesti, u slučaju ulaska UKR u nato tu bi ovi mogli izvode kojekakve vežbe i gomilaju vosjku, sad od toga više ništa
- Izrovariće i izrudariti to zemljište i uzeti sav kvalitet
Ja i dalje ne verujem da su ljudi progutali tu priču kako je - pazi sad - Putin teo pokori Ukrajinu LOL alo rođače, znaš kolika je to zemlja i sa koliko ljudi, ne bi to mogao da kontrolišeš ni da si 5X Rusija.
Inače najlol u celoj toj priči je
- Rusija se raspada, ekonomija pukla, ašovi veš mašine, nema municije, vojska diže pobunu, kreće kontraofanziva, Putin bolestan umire
- Rusija pretnja EU, čim završe sa Ukrajinom napašće iduću zemlju, pa iduću...
Alo pička mu materina dogovorite se već jednom jel se raspadaju ili samo što nisu pokorili pola Evrope, ne može i jedno i drugo.
te priče ruje popusile kurcinelu je soo 2022
inace ako ajatola ima ovaku arsenalčinu (a ima) ruje def ne treba drkati dalje. Al neće davos banda da se smiri, ima poljaka, belih svaba i jos kojekoga da se zrtvuje u perspektivi dok braća migranti mirno mogu jebu belkinje kotkuće po njemačkama
orbanelu isto buše briselaši davosovci. Glavna zamerka je što neće đarme pusti kao topovsko meso i napravi od mađarije novu sovjecku koloniju.
Da Orban vodi spoljnu politiku ace šiptara nikad se Brisel ne bi trudio da ga skine, za razl od ace šiptara kojeg podržava na max.
Kažu komene na ćošku , ovi što sve znaju ((jedino im njihova deca na njih ne liče, (al to je od čokolade)) ,da su ekspolizivno punjenje i štapin?! ((ko još koristi štapin?!(možda onaj ukrajinac ,Tihi)), pronašli oni kosovari koji su krenuli put Novoga Sada,ali su zalutali jer im je "ubijena" studentkinja ((kojoj još ni inicijala nema(indeks i sliku niko video nije)) ,dala pogrešnu navigaciju, pa su lutajuć Srbijom , nabasali na onu dvojicu snajperista, koji su vidli emigrante sa rancima punim exploloziva ,te im u besedi saopštili nameru da sjebu Orbana i Mađare i Evropu i sve nas koji bi da palimo grijanje u avgustu.
imam ozbiljnu nostalgiju prema tim ljudima dan danas, gde su šta rade, jel baaaka donela kolač, jel hlaaadno
Malo čelo i doktorat u najavi, jadna nam majka svima...
Duboko za’valjujem onima koji su me pustili da se naspavam, bogougodno.
Ma nije baba bila rvatica, bila Srpkinja, u tome je problena.
Mislim da će pre da nam svane kad se te i takve odreknu šešeljuge nego ćopavog, ćopavi je ipak em mrtav em polako ulazi u praistoriju.
A muda moram da pustim da malo više landaraju na povetarcu, to stoji.
Ali jebote ta pokorenost šćiptaru, evo stvarno sam se učaurio na kraju sveta samo da pobegnem od toga, zvučalo mi neverovatno nekako.
Da si baba i da stojiš uz druge babe dok ti unučad viču NEEEE JEBOTE, NEEEE!
E - to. Najlakše je da se napušavamo kurcem, to svaki mejmun može i zna. Da bi se neka lepa reč upraznila mora poneka knjiga da se pročita, neko iskustvo ćivotno da se stekne.
Daleko od toga da i sam nisam sklon da izaberem nuklearnu opciju, ali što sam stariji to mi je veći i primamljivij izazov da budem fin.
Što zahteva ogromne količine požrtvovanja, vremena i energije. Ali Dža mi je dao obatroje, pa mi se može.
Ali i dalje je teško, jer sam naughty by nature, (kul ime za bend).
@Mr No - Novi Zeland, Auckland, općina u kojoj se odigrao incident je Kelston, poštanski kod 0602, zaista glup deo inače fer grada.
Reaguj.
Eo malo mog maloumnog razmišljanja zašto brat Orban nemere pasti. Ungarski ljakse smanjio zavisnost o struji na istorijski minimum (ispod 10 %), mada zavisi od ruskog gasa više od 40 posto, odjebao austrijance koji se protive proširenju Paksa,( ostatak se gasi za 8 godina ,pa zatim svaki reaktor u narednim godinama), zadužen za tranzit struje ka Balkanu i Ukrajini (nešto kao mađaronski omuski moreuz), sa druge strane služi euroopaljencima za slučaj da su se zajebali sa Zelenskim (što i jesu), pa će kako se situacija razvija reći "eo ga Terorista, drž te ga", a ovam preko žice ima kolegu koji mu priprema holivud i radi Srbima ono što je Horti započeo,samo ga j.be što Dunav ne ledi odavno, al zato lomi vilice i raseljava za medalju. Čak i AI se slaže da bi pobeda opozicije u Unguziji bila katastrofalna u sadašnjim okolnostima po mađarone.
A da bre Če VU pacifik prepička, Evropa skrndelj baba, nisam bio mesecima ovde pa sam zaboravio :)
Oklen u oklendu šešelj baba pitam
Ajd što je najlakše, nego je i neophono. Jer pod br.
2. Zamisli to dete koje su ispendrekali panduri na ulici i pojavio se snimak, ili ga zatvorili na mesec dana itd. To dete ima bližnje, roditelje, braću, prijatelje...Koji čitaju vesti, kopaju po mrežama, ispadnu im te objave i naravno da i oni nalete na govna i monstrume koji seju komentare tipa - to milicijo, udri bagru ustaše strane plaćenike. Bez ideje da to čitaju ti bližnji, ili ih za to boli kurac na kraju krajeva. E zato vidiš mora da se piša po tim ljudima na svakom koraku, bez obzira i milosti.
1. To su ljudi zbog kojih je masa drugih ljudi nastradala, najebala, pobegla odavde...Jer svojim postojanjem ovo zlo održavaju na vlasti. Zbog njih je ubijeno 16 ljudi pod nadstrešnicom između ostalog, ne jer su, eto, naivni, prevareni da glasaju za žvalu - naprotiv, jako dobro znaju u kakvom zlu učestvuju, al ih bole kurci jer imaju nešto malo koristi od toga. Zato vidiš te ljude ne treba samo zapišavati, treba ih mlatiti, štanglama, držaljicama od motike i ašova, motkama, ne moraju usrane da budu, i neumazane rade poso. Tu staju moje hrišćanske vrednosti. Da si iole čovek, odvalio bi tu babu pesnicom u čelo preko stola i na miru pojeo supu.
<333
Može od tebe nešto da se nauči, čovek od dečaka da se postane.
Ne znaš šta propuštaš.
To se i ja pitam. Mislio sam da ako si šešeljbaba, da sam čin stupanja na ovu svetu zemlju dovodi do samosagorevanja.
Kad ono - medjutim.
Sta kae potopljen brod sa 5k amera opaaaa
Hahaha koje si ti glupetalo, puše kurac Rusi, živiš u ilizijama