Prijava

Konobar - daj mi pola onoga što je ovaj popio.

tebra de se informises cuces za par dana. Inace jos ranije je zabranjeno da se izvestava o smrti jamera

Oklen u oklendu šešelj baba pitam

Zamisli stepen ustašoidnosti koji te otera ne u Argentinu, već još dalje, u sam ćošak sveta, gde gledaš da skloniš glavu i odahneš od grešne prošlosti, da te ostave na miru, bukvalno zaborave. I ne možeš da na miru proslaviš ni najveći hrišćanski praznik a da ti za stolom ne sede dva kleta Srbina i prepiru se oko šešelja, tu pod rođenim krovom, na samom kraju sveta, kud ih ne potamaniše šakić i pavelić, supu došli da mi ogade stoka.

Uh oh poznato mi to za par dana od negde…
Nisam džaba pitao odakle crpite informacije.
Izgleda rodile pečurke na Severnoj hemisferi ove godine.

eo sad javljaju da su samo pogodjeni i da su povukli bulju negde da se rifresuju, iran javio nije konfirmovano. Vrv idu jopet do splita da srede kvar u vešernici ovaj put

gde gledaš da skloniš glavu i odahneš od grešne prošlosti,

Definiši “grešna prošlost”.

sede dva kleta Srbina i prepiru se oko šešelja

dogodine u oklendu se obistinilo

Ko to javlja? Jel tanjug?

Možda pitanje nije ko to javlja nego kome su javili lol.
ONION

Zamisli stepen ustašoidnosti

Za ovakve izjave si sam rekao da treba da se tuče motkom, da čak nema veze ako nije usrana.
Isperi usta od govana, pogledaj se u ogledalo, izvini se, zahvali mi se što si postao bolji čovek, pa možemo dalje.

e nek je overila radikal baba sad ima moj full support. Vrv ćete za pravoslavni da se naduvate i slušate bebeka sećate se druga tita.

Zna baba de se roka u komunjarštinu, jes da je fejlovala al bar su namere časne

Haha, pa radikali su uvek imali tvoj full support, uključujući babe.
Jeste čoek unazadio Srbiju za par eona, ali gledaj bajo kako siluje The Hague, šou!

Radikali su hteli veliku srbiju, che wu zeli veliki izrael.

Pametnom dosta

Vrv ćete za pravoslavni da se naduvate i slušate bebeka sećate se druga tita.

To sam ja, ja to radim.

i baci još hint el baba trajno naseljena dole il dočla jednokratno da izoverava šta treba

Radikali su hteli veliku srbiju

Radikali su hteli pare, sedi jedan.
Che Jew hoće veliki Izrael, čućeš.
Za par dana xexe

Baba je na dugoročno, pustila korenje, koji me djavo navukao da idem u jebeni Kelston na tudji nevaskrs, evo priznajem baba me okinula, sad baš češljam kroz njen dosije, kako sam spustio gard cccc