Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Zapadne drzave stiteci gomile retarda umesto stvarno ugrozene pucaju same sebi u nogu. Isto je i kod nas.
Najzasticeniji kerovi i degenerici a po normanima pisaj i jebi ih jer su vecina. Tako to izgleda u praksi, i nije slucajno vec je nametnuto
Pravo na protest i javno okupljanje je ustavom zagarantovano, i spada u osnovna ljudska prava.
A ti Caro, ono reče da podržavaš instuticije, pravnu državu, i te munje?
Nema tu većina, manjina. Ni na kog se ne smije ići nasiljem, ako mirno protestvuje. Drugo su vandali, to naravno treba da se sankcioniše.
I sta, jesu prijavili skup, pod kojim je nazivom, za sta se tacno bore, da li su legalno u usa, da li imaju drzavljanstvo
Nije dovoljno izaci na ulicu, moras imati legitimitet za to
Jok upalo nas nekoliko miliona ilegalno da nam bude lepo vidi sta nam sad rade kme kme
Isto ce ti se desi i kod nas kad nam forvarduju takvu zgadiju nazad
Pazi u onoj mjeri u kojoj su protesti nasilni i uključuju vandalizam, u toj mjeri država treba da odgovori. Ali ne smije biti prekomjerne upotrebe sile.
Nisam pratio ovo od početka, vidim sad, da nisu ni ti protesti bili sasvim mirni.
Ali opet, čak i ako su protesti u nekoj mjeri nasilni, država mora da pazi šta radi.
1996-1997. kod nas na protestima studenti su znali probiti kordon policije par puta.
To nije razlog da država izvede vojsku na ulicu. Može to i policija da rješava, metodom minimalne sile koja je dovoljna.
Nista jovore ja predlazem nato pakt da intervenise
A jel ti znaš da su recimo neke latino zemlje bukvalno okupirane od strane narko gangova? Stope ubistava stratosferske. El Salvador je bio najkritičniji dok nije došao Bukele.
Meksiko je takođe dosta kritičan.
Mnogi ljudi bježe od tog sranja, i vjerujem da mnogi pokušavaju i legalno ući u Ameriku, ali očigledno Amerika tu stavila rampu, ne da legalno.
Pa onda idu ilegalno. Mislim da ilegalci takođe imaju neka prava po međunarodnim konvencijama.
I primjetio sam da ti svakog nazivaš "žgadijom"?
Jesu li žgadija i one silne hiljade ljudi koje se svake godine utopi u Sredozemnom moru pokušavajući doći do Evrope preko Lampeduze?
Možeš zamisliti kolika ih muka na to natjera kad rizikuju život.
E ali pazi sad ovo - jebeni Obama deportovao tri miliona ljudi, ni manje ni više. Bajden držao decu u kavezima bukvalno na granici LOL. Jebote Jovore, daj informiši se negde malo.
Ovo sa Črampom zadnji voz sad da se očiste od latinosa, inače bi otišli u kurac baš skroz, na svaki način. Najjače mi je što mašu meksičkim i portorikanskim zastavama, a niko neće da se vrati tamo...
Не заборавите да је Обама, мртав ладан, добио нобелову награду за мир.
Јова никад неће пропустит шансу да испадне ретард.
U pravu si ovo, a nisam znao iskreno.
Obama proćerao 3.2 miliona.
Znači po njihovim zvaničnim podacima, ispade Tramp amater za Obamu i Bajdena.
While President Biden criticized President Trump's deportation methods, his administration sent Venezuelans to Colombia, which was consistent with Trump's past actions. There were contradictions in the administration's attitude to refugee assistance since arrivals are not granted temporary protected status, even though some Venezuelans who are already in the country are protected. This highlights the passing chances for the United States to address one of the biggest refugee crises in history, in contrast to Colombia's attempts to accept Venezuelan refugees despite its own difficulties.
Trump's 2024 campaign focused on his pledge to carry out mass deportations. After he won the 2024 election Trump said "there is no price tag" to carry out these deportations.
By February 21, 2025, President Trump had deported 37,660 people during his first month, which was a slower deportation rate than during Biden's last year in office.
Stvarno i demokrate znaju bit govna. Seru po Trampu oko ovih stvari, a ispade oni bili još gori.
Cus demokrate govna de to ima lol
Brt cim vidis cnn propagandu znas da iza toga stoji deep state sa agendom
I'm not jumping to conclusions.
Ali u ovom konkretnom slučaju, zaista su gori od Trampa.
Trebaće mi još nekih primjera i podataka da bi skroz promijenio mišljenje, ali ovo im je veliki minus u mom tefteru.
Brt nema vise primera to je jedan jedini nemoj sinko da menjas uverenja
Cara nije sve crno bijelo.
Ovo je već pomalo smiješno:
https://www.reddit.com/r/AskALiberal/comments/1j523ky/why_do_democrat_presidents_deport_more_immigrants/
Liberali se ne mogu načuditi, ne mogu doći sebi.
https://www.reddit.com/r/Askpolitics/comments/1id20qa/under_president_obama_over_4_million_people_were/
A ovo mi je možda najjače
Znači ukratko, Obama šutao i radio. A Tramp se time hvalio i od toga pravio spektakl, i onda privukao pažnju medija i "outrage" ovih kao "ljevičara".
Obami bilo bitno za glasove od njegove baze da se o tome ne priča, a Trampu bitno za glasove od njegove baze, da se o tome što više priča...
Brt ako cnn plasira vest onda je protiv trampa i kampanja je u pitanju na koju si naseo, ti sorosoidi i podsticu takve stvari.
Cim vidis da stakori kmece sve je jasno, po istom obrascu sljakaju 30-40dina koko ja znam
Tramp najveći deo kampanje bazirao na deportacijama, to obećao i najavio, ljudi za to glasali, on to sad sprovodi i nema razloga za kmečanje. U Kaliforniji (40 miliona ljudi) inače se Jovore glasa bez ikakvih dokumenata, zato ovi i navlače guliju sa svih strana i puštaju ih da rade šta hoće, i zato ih Žuti proteruje. Kalifornija se pretvorila u distopijsku deponiju, informiši se malo ljubi brat.
vrv su demokrate imale valjane razloga, pa ne bi obama dobio nobela za mir tek tako treba istraziti to